16 – daagse rondreis Mumbai en Goa

Rondreis waarbij je Mumbai en Goa ontdekt

Wie Mumbai zegt, zal ongetwijfeld meteen denken aan de Bollywood films met hun prachtige en kleurrijke outfits. Maar natuurlijk is deze metropool veel meer dan de bekende filmindustrie. Zo is Mumbai ook de thuisbasis van de Dabawalla’s, die dagelijks talrijke warme maaltijden ronddragen in de stad. Maar je zal evengoed verrast zijn door het enorme contrast tussen het nieuwe én het oude stadsgedeelte. Een absolute must-see zijn de sloppenwijken van Mumbai, de naam zou je allerminst doen denken aan een sterk economisch centrum. Vervolgens nemen we je graag mee op ontdekkingstocht in de omgeving van Mumbai. Maak een fietstocht langs de wijngaarden in Nashik, ontdek het cultureel erfgoed in de grotten van Ajanta en Ellora. Na deze boeiende reis doorheen Maharashtra geniet je nog van een ontspannende vakantie aan de witte zandstranden van Goa.

 

Hoogtepunten tijdens jouw rondreis Mumbai en Goa

√  Maak kennis met de dabawalla’s in Mumbai

√  Slenter door de wijngaarden in Nashik

√  Ontdek het cultureel erfgoed van Ajanta en Ellora

√  Ga op verkenning op Elephanta eiland en bewonder de Gateway of India vanop het water

√  Komt tot rust aan de witte zandstranden van Goa

 

Reisroute rondreis Mumbai en Goa

Dag 01 Brussel – Mumbai

Je vertrekt vanuit Brussel met een tussenstop.

Dag 02  Mumbai

Bij aankomst wacht er je een warm onthaal op de luchthaven. Onze chauffeur haalt jou op en brengt je naar het hotel. Rest van de dag vrij.
Je overnacht in hotel Taj Mahal

Dag 03 Mumbai

’s Ochtends maak je kennis met de dabawalla’s. Zij brengen dagelijks talrijke maaltijden rond in Mumbai. In de namiddag vertrek je op ontdekkingstocht door Mumbai die je onder andere brengt langs de Gateway of India, Victoria Station, Dhobi Ghat, de openlucht wasserij van Mumbai en Marine Drive.
Je overnacht in hotel Taj Mahal

Dag 04 Mumbai
’s Ochtends vroeg vertrek je voor een boeiend bezoek aan de Elephanta Caves.  In de late namiddag breng je een bezoek aan een Bollywood studio, waar je inzicht krijgt in de bloeiende filmindustrie van India.
Je overnacht in hotel Taj Mahal

Dag 05 Mumbai – Nashik

Na het ontbijt vertrek je richting Nashik waar je bij aankomst meteen incheckt in hotel Beyond by Sula. Je geniet van wat vrije tijd in het hotel.
Je overnacht in hotel Beyond by Sula

Dag 06  Nashik
Na het ontbijt bezoek je een bezoek aan de de wijngaarden van Nashik per fiets. Rest van de dag vrij.
Je overnacht in hotel Beyond By Sula

Dag 07 Nashik – Aurangabad

Vanuit Nashik gaat de reis verder richting Aurangabad. Bij aankomst check je in, in je hotel. In de namiddag bezoek je de prachtige grotten van Ellora.
Je overnacht in hotel Vivanta

Dag 08 Aurangabad – Ajanta – Aurangabad
Vandaag ga je op excursie om de prachtige grotten van Ajanta te bezoeken. Na het bezoek keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel Vivanta

Dag 09 Aurangabad – Mumbai – Goa

Na het ontbijt vertrek je richting luchthaven waar je aan boord gaat aan boord van de binnenlandse vlucht van Mumbai naar Goa. Bij aankomst brengt de chauffeur je naar je hotel.
Je overnacht in hotel Alila Goa

Dag 10 – dag 14 Goa
Vandaag geniet je van een vrije dag aan het strand.
Je overnacht in hotel Alila Goa

Dag 15 Goa – Mumbai

’s ochtends kan je nog genieten van wat vrije tijd in je hotel tot het tijd is om te vertrekken naar de luchthaven. De chauffeur brengt je naar de luchthaven van Goa waar je aan bood gaat van de binnenlandse vlucht van Goa naar Mumbai. Vervolgens aansluitende internationale vlucht van Mumbai naar Brussel met een tussenstop.

Dag 16  Brussel

Aankomst in België

 

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum