Stop-over bestemming

Stop-over bestemming is ideaal om landen te combineren

Het is je misschien al opgevallen maar tegenwoordig is het een heel stuk eenvoudiger om diverse bestemmingen met elkaar te combineren. En dit allemaal in 1 ticket. Dus waarom zou je daar geen gebruik van maken. Er is zelfs amper een prijsverschil waar te nemen. En het kan soms zijn omdat jij net niet de volledige connectie boekt dat jouw prijs nog voordeliger uitkomt.

Nog een extra troef voor wie een stop-over bestemming combineert is dat wanneer er meerdere vluchten per dag beschikbaar zijn, jij dan kan kiezen voor de beste mogelijke optie. Zo geniet je nog meer én nog langer van jouw ideale vakantie. Strategisch plannen noem ik dat dan!

Laat ons eerlijk zijn, het is ook wel best fijn om die lange vlucht te kunnen onderbreken want soms vergeten we wel eens hoe vermoeiend zo’n rondreis én een lange reis kan zijn. Daarom geef ik je graag mee welke bestemmingen uit ons aanbod ideaal zijn als stop-over bestemming.

Dubai als stop-over bestemming

Het bruisende Dubai. Als reisorganisatie werken we zelf heel veel samen met Emirates. Zoveel dat ik zowat het vluchtschema vanuit Brussels Airport van buiten ken. Dubai heeft als stad heel veel te bieden. Natuurlijk hebben we heel wat reizigers die opteren voor een week verblijf in Dubai. Maar voor wie via ons richting Verre Oosten reist is het toch het ideale moment.

Om eindelijk eens van de gelegenheid gebruik te maken. Ik hoor vaak dat mensen bijzonder nieuwsgierig zijn naar deze metropool. En of je daar nu overal écht kan baden in luxe en of Dubai nu écht zo’n dure bestemming of net niet is. Daar kan ik jou natuurlijk bij begeleiden. Ik had zelf nooit gedacht dat ik er zo vaak zou komen maar ja ik kom er absoluut graag.

Stop-over bestemmingen
Stop-over bestemmingen

Abu Dhabi als stop-over bestemming

Het minder gekende Abu Dhabi moet zeker niet onder doen voor het welbekende Dubai. Abu Dhabi is zeker (nog) niet zo uitgestrekt als Dubai. Maar houdt zeker heel wat troeven achter de hand. Ook reizigers die opteren voor een stop-over in Abu Dhabi moeten zeker niet inboeten op vlak van luxe. Zowel qua hotels als ervaringen zijn er uitgebreide mogelijkheden.

Maar ook in Abu Dhabi wordt er volop geïnvesteerd naar de toekomst toe. Zo zijn ze volop bezig met nieuwe musea toe te voegen voor de vele cultuurliefhebbers. Wordt ook het aanbod aan luxe hotels uitgebreid. Maar bovenal zijn er talrijke locaties waar je smaakpapillen verwend worden door één van de vele topchefs die deze stad in de Emiraten rijk is.

Doha als stop-over bestemming

Je vraagt je misschien af waarom er zoveel opties zijn voor een stop-over richting het Verre Oosten die dan gelegen zijn in het Midden-Oosten. Dat heeft natuurlijk te maken met de verschillende luchtvaartmaatschappijen die vanuit Brussel maar ook andere Europese steden vertrekken richting hun eigen hub. Maar ook op hun beurt een connectie hebben met diverse bestemmingen in het paradijs.

Vandaar dat ook Doha in Qatar niet mocht ontbreken als stop-over bestemming in ons aanbod. Ook zij hebben richting Azië een mooi aanbod aan vluchten dat eenvoudig te combineren is. Daarnaast is ook Doha zich de laatste jaren meer en meer gaan focussen op hun aanbod toerisme. Met zonder overdrijven een aantal formidabele hotels in hun aanbod. En uiteraard help ik jou graag bij het maken van een keuze.

Stop-over bestemmingen
Stop-over bestemmingen

Singapore als stop-over bestemming

Nog een andere én vrij nieuwe bestemming in ons aanbod is Singapore. Zeker en vast een stad die tot de verbeelding van velen spreekt. Vooral ook omwille van het innovatieve karakter. Maar daarnaast is Singapore een stad met een mengelmoes aan culturen. Dat zorgt ervoor dat de stad deze diverse culturen ook écht uitademt. Niet alleen vind je er diverse kleurrijke wijken waar je het karakter van weleer kan gaan ervaren.

Je kan natuurlijk ook die diverse culturen letterlijk gaan proeven in de talrijke eetgelegenheden die de stad rijk is. Van streetfoodtour tot Michelin sterren restaurants. Singapore is de toegangspoort naar Zuidoost Azië maar is natuurlijk een bijzonder moderne stad. Er is zoveel te ontdekken van cultuur tot erfgoed tot zelfs natuur. Geloof me, 1 stop-over zal zeker niet voldoende zijn om kennis te maken met Singapore. Ik twijfel er niet aan dat je bezoek naar meer zal smaken.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist voor luxe reizen  koos ik er bewust voor om slechts 4 bestemmingen op te nemen in mijn aanbod

IndiaMalediven Emiraten

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerp ik een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met mijn ideeën.

Voor elke aanvraag ontwerp ik een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Passie voor reizen

Ik reis regelmatig naar mijn favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én bijzondere excursies te gaan uittesten.

 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

 Persoonlijke begeleiding

Ik voorzie voor elke reiziger persoonlijke begeleiding. Dit van bij de reservatie en uiteraard tijdens de reis. Na de reis voorzien we een feedback gesprek.