16 – daagse rondreis rondreis verrassend Kerala en Tamil Nadu

Rondreis waarbij je Kerala en Tamil Nadu ontdekt

Tijdens deze rondreis nemen we je helemaal mee tot het uiterste zuiden van India. Je start jouw boeiende rondreis in Kochi. Een interessante stad die een smeltkroes van diverse culturen is, door de diverse koloniale invloeden van weleer. Je ontdekt het Periyar Nationaal Park waar je een wandeling maakt onder begeleiding van een natuurgids. Maar ook woon je de avond ceremonie bij in de Meenakshi tempel in Madurai. Per trein bereik je het uiterste zuiden van India, Kanyakumari. Om vervolgens deze reis af te sluiten aan de prachtige tropische stranden van Kovalam waar je helemaal tot rust kan komen. Tijdens deze reis maak je kennis met de gastvrije bevolking én het leven van de locals maar ontdek je ook de overheerlijke Zuid-Indische keuken

 

Hoogtepunten tijdens jouw rondreis verrassend Kerala en Tamil Nadu

√  Ontdek de koloniale invloeden in Kochi

√  Verken het Periyar Nationaal Park met een natuurgids

√  Woon de avondceremonie bij in de Meenakshi tempel

√  Geniet van het uitzicht tijdens de treinrit naar Nagercoil

√  Laat je onderdompelen in de wereld van de ayurveda

√  Kom tot rust aan de stranden van Kovalam 

 

Reisroute Verrassend Kerala & Tamil Nadu

Dag 01 Brussel – Kochi

Vandaag vertrek je vanuit Brussel met een tussenstop naar Kochi

Dag 02 Kochi

Bij aankomst wacht je een warm onthaal van onze chauffeur. Hij brengt je naar je hotel, waar je de tijd krijgt om je te installeren. Rest van de dag vrij. ’s Avonds woon je een Kathakali dansvoorstelling bij, de lokale dans van Kerala. Je overnacht in hotel Malabar House

Dag 03 Kochi

Vandaag bezoek je de stad Kochi met haar koloniale invloeden. Je bezoekt er de belangrijkste bezienswaardigheden in Kochi met o.m. het “Dutch Palace”, Fort Kochi en de Chinese vissersnetten.
Je overnacht in hotel Malabar House

Dag 04 Kochi – Thekkady

Na het ontbijt vertrek je voor een rit richting Thekkady met het Periyar Nationaal Park. Bij aankomst krijg je de tijd om je te installeren in je hotel. Vervolgens maak je een wandeling door het park onder begeleiding van een natuurgids.
Je overnacht er in hotel Spice Village

Dag 05 Thekkady – Madurai

Vandaag gaat de reis verder richting Madurai. Bij aankomst installeer je je in je hotel. ’s Avonds woon je de avond ceremonie bij in de Meenakshi tempel.
Je overnacht in hotel Taj Gateway

Dag 06 Madurai

Bezoek aan de hoogtepunten van Madurai met haar prachtige kleurrijke tempels. De rest van de dag geniet je van je vrije je tijd.
Je overnacht in hotel Taj Gateway

Dag 07 Madurai – Nagercoil – Kanyakumari

Na het ontbijt brengt je chauffeur je naar het treinstation van Madurai, waar je aan boord gaat van de trein richting Nagercoil (met gereserveerde plaatsen). Bij aankomst in het station pikt onze chauffeur je op en reis je verder naar Kanyakumari, het uiterste zuiden van India.
Je overnacht in hotel Sparsa Resort

Dag 08 Kanyakumari – Chittar Lake

Na het ontbijt breng je een bezoek aan Kanyakumari alvorens je je reis verder zet richting Chittar Lake. Bij aankomst in stalleer je je in je hotel.
Je overnacht in hotel Anantya Resort

Dag 09 Chittar Lake

Vrije dag in je hotel.
Je overnacht in hotel Anantya Resort

Dag 10 Chittar Lake – Kovalam

Vandaag reis je verder richting Kovalam. Bij aankomst installeer je je in je hotel.
Je overnacht in hotel Taj Green Cove Resort & Spa

Dag 11 – Dag 15 Kovalam

Je geniet van je vakantie aan het prachtige gouden strand van Kovalam. Er worden geen andere diensten voorzien.
Je overnacht in hotel Taj Green Cove Resort & Spa

Dag 16 Kovalam – Brussel

Vandaag brengt je chauffeur je naar de luchthaven van Trivandrum waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Trivandrum naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum