17 – daagse Well-being reis Malediven

Well-being reis Malediven, ontdek het paradijs voor well-being

Dat de Malediven écht wel het paradijs op aarde zijn had je misschien al kunnen vermoeden. De parelwitte stranden, het azuurblauwe water, de tropische eilanden, culinaire ervaringen én de fantastische resorts. Allemaal elementen die van jouw vakantie een fantastische reiservaring zullen maken. Maar wist je dat de Malediven ook een geweldige bestemming zijn voor een well-being reis? Natuurlijk bieden heel wat hotels massages aan in een waanzinnig leuke setting. Van yoga met eindeloos zicht op de Indische Oceaan tot massagecabines met glazenbodem waar je de golven van de oceaan kan bewonderen vanop de massage tafel. Zonder moeite zal je hier tot rust kunnen komen. Wij spreken alvast uit ervaring. 

Ook deze programma’s worden zorgvuldig en op maat samengesteld voor jou volgens jouw wensen.

 

Reis route Well-being reis Malediven

17-daags programma

Dag 1 – Brussel – Malé
Je vertrekt vanuit Brussel naar Malé via een tussenstop. Uiteraard is vertrek vanuit een andere luchthaven of met een andere luchtvaartmaatschappij ook steeds mogelijk. Bij aankomst transfer naar het hotel van je keuze per speedboot of per watervliegtuig.

Dag 2 – Dag 16 – Malé
Vandaag start je well-being programma.

Dag 17 – Malé – Brussel
Vandaag voorzien we een transfer naar de luchthaven van Malé per speedboot of per watervliegtuig. Je gaat er aan boord van de internationale vlucht van Malé naar Brussel met een tussenstop.

Wij selecteerden alvast deze 3 toplocaties voor jou:

Kagi Spa Island, bereikbaar per speedboot

Onnodig om te zeggen dat deze prachtige resorts je een adembenemend uitzicht geven op de prachtige Indische Oceaan, voldoende inspiratie.

Maar zonder twijfel kan je ook hier verliefd worden op één van deze idyllische eilanden. Wat er zo speciaal is aan Kagi Maldives Spa eiland? Het is de perfecte locatie naar een nieuwe start van een gezonde levensstijl. En dit allemaal met de aandacht voor luxe.

Uiteraard beschikt het resort over verschillende adembenemende kamertypes die op zich al inspirerend zijn. Je mag er alle faciliteiten verwachten zoals je gewoon van jouw luxe vakantie.

Het hotel biedt diverse types van retreats aan en dit volgens jouw noden en interesses. Zo is er de wellness retreat, is er een retreat voor koppels maar kan je evengoed aan je asana’s werken tijdens een yoga retreat. 

COMO Malifushi, bereikbaar per watervliegtuig

Een ander hotel dat we geselecteerd hebben is COMO Maalifushi. Dit hotel is gelegen in de Thaa atol. Met ondermeer adembenemende overwater villa’s en suites op het strand. De naburige eilanden in de omgeving zijn trouwens onbewoond je kan er tijdens het seizoen massa’s manta’s bewonderen.

Het hotel bied je heel wat bijzonder ervaringen aan van snorkelen, tot wellness tot dineren onder de sterren.

COMO Malifushi heeft een connectie met COMO Cocoa, waardoor je eenvoudig de 2 eilanden kan combineren. 

In het wellness center staat de holistische aanpak centraal. Met een adembenemend uitzicht over de Indische Oceaan, ben je alvast zeker van dé ideale locatie om tot rust te komen en te kunnen ontspannen. 

Het hotel biedt dan ook een hele waaier aan therapieën aan van de Shambala ervaring, gezichtsbehandelingen, massages tot gezichtsbehandelingen.

Natuurlijk kan je er ook terecht voor de nodige aandacht voor body, mind en soul met onder meer privé sessies pilates, yoga en fitness.

COMO Cocoa Island, bereikbaar per speedboot

COMCO Cocoa is een privé eiland met maar liefst 34 overwater villa’s. Vanop je balkon heb je toegang tot de turquoise lagune om er op ontdekking het rijke onderwater leven van het huisrif.

Dit luxe resort in de Malediven geeft je rust, privacy en de kans om echt te genieten van het zalige niets doen. Uiteraard kan je genieten van een deugddoende wandeling op het zachte zand, gaan snorkelen en genieten in de wellness terwijl je de Indische Oceaan bewondert. Herbronnen krijgt hier duidelijk een nieuwe betekenis. 

Uiteraard kan je ook hier terecht voor een waaier aan behandelingen. Zoals wellness, massages, lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen en hydrotherapie.

Maar kan je tijdens je verblijf je kennis verbeteren met onder meer massage lessen maar ook zijn er experts aanwezig op het eiland die je begeleiden naar een gezondere en beter levensstijl.

En kan je er uiteraard ook een privé sessie yoga, pilates of fitness reserveren. 

 

Natuurlijk is dit programma slechts een inspiratieprogramma. Al onze reizen worden 100% op maat ontworpen.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels.

Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden

Beste reisperiode

Van oktober tot en met maart

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids, 

Niet inbegrepen 

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum (indien van toepassing)