Wellness reis India: Tropisch Kerala

15-daagse Wellness rondreis Tropisch Kerala

Wie kan er nu niet van Kerala houden. Deze tropische groene regio. Is dé regio van India die Ayurveda ademt, de bakermat van deze boeiende levensfilosofie.  Gezondheid staat er absoluut centraal. Ik neem je graag mee voor een boeiende reis.  Ontdek het historische verleden van Kerala. Vervolgens laat je je onderdompelen in de wereld van de Ayurveda, yoga en meditatie.  Maak kennis met de Malayaleese vrijheid en geniet van de prachtige omgeving. Je zintuigen zullen verbazingwekkend geprikkeld worden.  Stel je open en geniet! Ontdek de magie van de Malabar regio, een stukje ongerept Kerala.  Een unieke combinatie reis waarin je cultuur en wellness combineert.

 

Hoogtepunten tijdens je Wellness rondreis Tropisch Kerala

Laat je onderdompelen in de wereld van de Ayurveda, meditatie en yoga

Verken de regio Malabar, een stukje ongerept Kerala, op een rustig tempo

Geniet van de bijzondere kunstvormen Kathakali, Klaryapyatu en Theyyam

Ontdek de groene regio met theeplantages, koffieplantages en kruidentuinen

Verken, ontspan, beleef en genees tijdens deze bijzondere rondreis

Reisroute van jouw wellness rondreis Tropisch Kerala

DAG 01Brussel – Kochi: Je vertrekt vanuit Brussel naar Delhi met een tussenstop.

DAG 02 Kochi: Je komt aan in Kochi. Je wordt opgehaald op de luchthaven. Vervolgens brengt de taxi je naar je hotel waar je eerst tot rust komt. De rest van de dag geniet je van je vrije tijd. ’s Avonds woon je een bijzonder Kathakali dansvoorstelling bij. Je overnacht in het hotel Taj Malabar.

Dag 03 Kochi: Vandaag start je je dag met een bezoek aan de boeiende stad die Kochi is. Op je programma staat een bezoek aan de Chinese vissersnetten, San Sebastian kathedraal, gebouwd door de Portugezen, het Koninklijke Paleis gebouwd door de Nederlanders en het Joods stadsgedeelte. Vervolgens keer je terug naar je hotel. ’s Avonds kan je genieten van een wandeling door de straten of het strand.
Je overnacht in het hotel Taj Malabar.

Dag 04 Kochi: Vandaag geniet je van je vrije dag in Kochi. Je overnacht in het hotel Taj Malabar.

Dag 05 Kochi – Kozhikode: Op je programma staat de treinreis van Kochi naar Kozhikode. Je gaat aan boord van de Janshatabdi express trein. Bij aankomst brengt de taxi je naar je hotel. Eerst krijg je rustig de tijd om je te installeren. Vervolgens maak je een korte rit naar Kappad Beach, het strand waar Vaso Da Gama voet zette op 27 mei 1498. Na zonsondergang keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel The Raviz.

Dag 06 Kozhikode – Wayanad: Vandaag gaat je reis verder richting het prachtige groene Wayanad. Gelegen op een hoogte van 700 tot 1200 meter boven zeeniveau, omgeven door groen. Bij aankomst check je in. Je overnacht er bij locals. Later op de namiddag geniet je van een wandeling op het landgoed.
Je overnacht bij locals thuis.

Dag 07 Wayanad: Na een korte rit, bezoek je vandaag de prehistorische Eddakal grotten. Vervolgens keer je terug. Je geniet van je vrije tijd. Je overnacht bij locals thuis.

Dag 08 Wayanad – Kerala: Vandaag reis je verder naar het hotel van je keuze in Kerala om er te genieten van een well-being behandeling naar keuze. We hebben een waaier aan hotels in ons aanbod. De reizen worden steeds op maat van jouw wensen en mogelijkheden ontworpen. Verblijf in het hotel van je keuze.

Dag 09  – Dag 13 Kerala: De behandelingen bestaan sowieso uit een gevarieerd aanbod. Ter plaatse wordt jouw persoonlijk programma besproken. Maar je geniet er van de momenten van yoga, leer mediteren en geniet van de ontspannende behandelingen. Je overnacht in het hotel van je keuze.

Dag 14 Kerala – Kochi: Vandaag keer je terug naar Kochi. Je geniet nog wat van je vrije tijd. Je logeert er in het hotel van je keuze.

Dag 15  Kochi – Brussel: Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Kerala. De taxi brengt je naar de luchthaven. Waar je aan boord gaat voor de terugvlucht van Kochi naar Brussel met een tussenstop.

Indien je echt ten volle de voordelen van je authentieke kuur in India wil benutten, reken dan zeker op een verblijf van een 3-tal weken. Wij werken graag een voorstel op maat voor jou uit.

 

Hotelkeuze

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum