Wellnessreizen naar India

Wellnessreizen naar India

Het lijkt misschien een contradictie om wellnessreizen naar India aan te bieden. Vooral met de beelden die je dikwijls te zien krijgt van het drukke, hectische en chaotische leven in de drukke miljoenen steden die India rijk is. Maar als wij zien hoe het land geëvolueerd is sinds de eerste keer dat wij er naartoe gingen in 1998. Wow, wat een transformatie. We kunnen er alleen maar bewondering voor hebben. Hoe ze in India de tradities van weleer combineren met de modernisering. Maar we verzekeren jou dat India écht wel een fantastische bestemming is voor wie op zoek is naar rust en zich wil herbronnen.

Gigantische oases van rust die jou verwelkomen

Ver weg van de drukke steden en platgetreden paden vind je echte oases van rust. Temidden van de natuur. Heel wat prachtige resorts uit ons aanbod, zijn gelegen in gigantische domeinen. Waarbij de ligging van het resort op zich al zorgt voor de nodige rust. Sommige hotels waarmee wij mee samen werken, liggen best wel afgelegen. Maar net dat is hun sterkte. De rit ernaartoe duurt wel even maar eenmaal aangekomen is hoef je alleen nog te genieten.

Ben je geïnteresseerd in yoga, meditatie en wellness

Of je nu houdt van yoga, meditatie en wellness. Je zal in de resorts uit ons aanbod altijd een mix vinden. Het één is verbonden met het ander. Dus wil je graag eens meditatie sessie volgen, je kennis van yoga verbeteren of gewoon jezelf wil trakteren op een deugddoende behandeling in de spa van een uitmuntend hotel. Dan begeleiden wij jou graag met ons kwalitatief aanbod. Wil je graag een vleugje cultuur toevoegen tijdens één van jouw wellnessreizen? Dan kan dat uiteraard ook. Trek zeker voldoende tijd uit en reken op een minimum van 3 weken om de effecten te ervaren.

Leer zorg dragen voor jezelf

Persoonlijk vind ik het wel leuk om een aantal dagen te verblijven in hetzelfde hotel. Zo krijg je de kans om je er écht thuis te voelen. De mensen die er voor jou zorgen, leren je ook kennen, je slaat eens een babbeltje met hen én zo kunnen zij nog beter voor jou zorgen. Dankzij het persoonlijk contact voel je je daar instant “welkom”. En het geeft gewoon een upgrade aan je ervaring. In tijden waarin alles dikwijls snel moet gaan is zo’n reis dan ook écht wel een verademing. En laat nu net tijd zijn wat je tijdens één van onze wellnessreizen in overvloed krijgt.

Vergeet zeker niet dat je voor India een Visum nodig hebt dit kan je hier aanvragen: VISUM

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen

Bestemingsspecialist voor India, Sri Lanka, Malediven en de Emiraten

We hebben jaren ervaring op de bestemmingen uit ons aanbod

Wij ontwerpen jouw droomreis

We hebben een uitgebreid aanbod aan bijzondere, kwalitatieve én exclusieve hotels

Investeren in onze bestemmingen

We reizen regelmatig naar de bestemmingen uit ons aanbod om zo onze kennis en expertise voortdurend te verbeteren

We delen onze passie voor reizen

De bijzondere reizen die wij voor jou ontwerpen zijn gebaseerd op onze eigen ervaringen

Persoonlijke aanpak én reizen op maat

We ontwerpen steeds een gedetailleerd en uniek voorstel op maat voor jou

Ondersteuning 24/7 en een uitmuntende klantenservice

Onze toegewijde teams staan ter beschikking voor, tijdens en na je reis

Erkende reisorganisatie

Verzekerd via MS Amlin en lid van VVR & VVRO

onze Partners

Ik focus mij op volgende bestemmingen

India | Malediven | Sri Lanka