11 – daagse luxe citytrip Dubai en Abu Dhabi 

Luxe citytrip Dubai & Abu Dhabi

Luxe citytrip Dubai & Abu Dhabi hebben we speciaal ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een unieke mix tussen 2 boeiende steden. Namelijk Het bruisende Dubai & het elegante Abu Dhabi. Niet te missen steden voor wie zin heeft in een unieke luxueuze trip waar hospitality centraal staan. Daarom heb ik dit uniek programma ontworpen met slechts een paar ideeën. Maar weet dat als je naar Dubai & Abu Dhabi reist zijn de mogelijkheden onbeperkt om een waanzinnig leuke reis te ontwerpen. Eveneens combineren we het bruisende Dubai met een paar dagen om uit te rusten in een prachtig resort in Abu Dhabi. Maar weet dat alle programma’s volgens jouw wensen aangepast kunnen worden. We inspireren je graag.

Hoogtepunten tijdens jouw luxe citytrip Dubai & Abu Dhabi

  Ga snuisteren in de lokale soeks in het oude stadsgedeelte van Dubai

√  Geniet van de trip aan boord van een exclusief jacht

√  Ga shoppen met een personal shopper

√  Geniet van exclusieve culinaire ervaringen in Dubai & Abu Dhabi

√  Laat je verwennen in de spa

Luxe citytrip Dubai & Abu Dhabi – Reisroute

Dag 1 Brussel – Dubai
Je vertrekt vanuit Brussel naar Dubai per rechtstreekse vlucht met Emirates. Uiteraard is vertrek vanuit een andere luchthaven of met een andere luchtvaartmaatschappij ook steeds mogelijk. Meet & Greet bij aankomst op de luchthaven in Dubai. Vervolgens transfer naar je hotel.
Je overnacht in het hotel Bulgari Resort Dubai

Dag 2 Dubai
Na het ontbijt vertrek je voor een boeiend bezoek in het oude stadsgedeelte van Dubai. Je ontdekt het historische gedeelte van Dubai. Zo bezoek je onder meer de wijk Al Bastakiya en het Dubai Museum. Vervolgens neem je de abra (water taxi) en verken je de kruidensoek en ook de goudsoek. Zet je weg verder en bezoek een typische Arabische markt. Geniet van de rit langs de Dubai Marina om te eindigen met een bezoek aan de Burj Khalifa. Met 828 meter, het hoogste gebouw ter wereld. Via de lift kom je in geen tempo op de 124ste verdieping aan, waar je kan genieten van de fantastische uitzichten. In de namiddag geniet je van de afternoon in At.mosphere, gelegen op de 122ste verdieping van de Burj Khalifa. In de avond transfer per stretch limo naar White Dubai voor een unieke ervaring.
Je overnacht in het hotel Bulgari Resort Dubai

Dag 3 Dubai
Vrije dag om te genieten van de fantastische faciliteiten in je hotel
Je overnacht in het hotel Bulgari Resort Dubai

Dag 4 Dubai
Vrije tijd tot het vertrek naar de jachthaven. Daar ga je aan boord voor een bijzonder leuke ervaring. Tijdens de tocht aan boord van het jacht kan je ondertussen genieten van het uitzicht op de Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, de haven en de Burj Al Arab. Je geniet van een bbq aan boord. In de namiddag ga je vertoeven in de Nikki Beach Club en geniet je er van de gezellige sfeer. In de late avond gaat je reis verder naar de Mall of the Emirates. Je ervaart er een unieke shopping ervaring onder begeleiding van een personal shopper.
Je overnacht in het hotel Bulgari Resort Dubai

Dag 5 Dubai – Abu Dhabi
Vandaag gaat je reis verder richting Abu Dhabi. Je bezoekt er onder meer de Sheikh Zayed Moskee, één van de grootste moskeeën ter wereld. Je geniet van een heerlijke lunch in hotel Emirates Palace. Vervolgens passeer je langs de corniche en Saadiyat Island voor een bezoek aan het Louvre Museum en Qasr Al Watan. Daarna transfer naar je hotel.
Je overnacht in hotel St. Regis Saadiyat Island hotel

Dag 6 Saadiyat Island
In de voormiddag kan je genieten van een unieke ervaring op het F1 circuit van Abu Dhabi. Vervolgens geniet je van een heerlijke lunch in het hotel W Yas Island. Vrije tijd.
Je overnacht in hotel St. Regis Saadiyat Island hotel

Dag 7 Saadiyat Island
Vrije dag in je hotel om te genieten van de wellness faciliteiten in je hotel. ‘s Avonds bezoek je Etihad Towers voor een unieke ervaring met “le Petit Chef”.
Je overnacht in hotel St. Regis Saadiyat Island hotel

Dag 8 Saadiyat Island
Vrije dag in je hotel om te genieten van de wellness faciliteiten in je hotel.
Je overnacht in hotel St. Regis Saadiyat Island hotel

Dag 9 Abu Dhabi – Saadiyat Island
Vrije dag in je hotel om te genieten van de wellness faciliteiten in je hotel.
Je overnacht in hotel St. Regis Saadiyat Island hotel

Dag 10 Abu Dhabi – Dubai
Vandaag keer je terug naar Dubai. Bij aankomst check je in, in een hotel dicht bij de luchthaven.
Je overnacht in het hotel van je keuze.

Dag 11 Dubai – Brussel
Transfer naar de luchthaven van Dubai waar je aan boord gaat van de internationale vlucht naar Brussel.

Verleng je reis naar Dubai met een verblijf op de Malediven 

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels.

Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden

Beste reisperiode

Van oktober tot en met maart

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids, 

Niet inbegrepen 

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum (indien van toepassing)