17 – daagse Well-being reis Dubai of Abu Dhabi  

Well-being reis Dubai of Abu Dhabi, waarbij je de Emiraten op een andere manier ontdekt.

De Emiraten, misschien niet de bestemming waar je aan zou denken om je well-being reis te plannen. Maar wij zochten alvast een paar unieke pareltjes voor jou uit. Waar niet alleen service & kwaliteit centraal staan maar waar er ook een ruime aandacht is voor well-being. Waar je kan opteren voor een afwisselend maar toch een evenwichtig programma waar de focus ligt op het vinden van de balans tussen body, mind en soul. Want uiteindelijk hebben we allemaal me te maken met de ratrace, een druk leven. Dus af en toe herbronnen, pauzeren tot rust komen is broodnodig. Daarom geloven wij ook in het belang van dergelijke reizen én de impact die ze kunnen genereren. 

Ook deze programma’s worden zorgvuldig en op maat samengesteld voor jou volgens jouw wensen.

 

Reis route Well-being reis Dubai of Abu Dhabi

17-daags programma

Dag 1 – Brussel – Dubai of Abu Dhabi
Je vertrekt vanuit Brussel naar Dubai of Abu Dhabi. Uiteraard is vertrek vanuit een andere luchthaven of met een andere luchtvaartmaatschappij ook steeds mogelijk. Gold Marhaba Meet & Greet bij aankomst op de luchthaven in Dubai. Vervolgens transfer naar je hotel.

Dag 2 – Dag 16 – Dubai
Vandaag start je well-being programma.

Dag 17 – Abu Dhabi of Dubai – Brussel
Vandaag voorzien we een transfer naar de luchthaven van Dubai waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Dubai naar Brussel. 

Wij selecteerden alvast deze 3 toplocaties voor jou:

Zaya Nurai Island, Abu Dhabi

Dit eiland resort ligt op 15 minuten varen van Abu Dhabi. Je treft er een paradijs aan zoals je nog niet hebt ontdekt. Dit privé boetiek eiland resort beschikt over heel wat troeven om jou te overuitgen om te kiezen voor een well-being reis hier. 

Zo heeft elke behandelingsruimte een fantastisch eindeloos zicht over de oceaan. Vanop de buiten relaxatie ruimte geniet je van het prachtige zicht over de Arabische Golf én de ideale plek om te genieten van een kopje thee. 

Natuurlijk kan je in het hotel terecht voor een fantastische work-out, een relaxatie moment in de jacuzzi of om je bloedcirculatie te verbeteren in de sneeuwkamer. Verder heeft het hotel ook een yoga paviljoen dé locatie om heerlijk tot rust te komen in een prachtige omgeving.

Maar uiteraard beschikt het resort over verschillende restaurants waar je smaakpapillen heerlijk verwend zullen worden. 

Zoya, Ajman (opening in 2021)

Deze oase van luxe, well-being en herbronnen is de locatie om te werken aan een gezondere levensstijl. Dit resort is gelegen het emiraat Ajman. 

Het resort biedt een zeer uitgebreide waaier aan diverse therapieën aan. Van well-being vakanties tot verjongingskuren tot detox programma’s.

Het hotel beschikt over diverse kamertypes met een panoramisch uitzicht op de golfbaan én alle nodige faciliteiten die je mag verwachten van een luxe hotel. Uiteraard staat welzijn er centraal en is ook de minibar hierop afgestemd. Geniet tijdens je verblijf zeker van de privé spa met Turkse hamam, infrarood sauna en stoombad. 

Verder kan je ontspannen tijdens je verblijf aan het strand, genieten van de wellness of je smaakpapillen laten verwennen in het vegan restaurant.

Sha Emirates (opening in 2023)

Gelegen in AlJurf, de Riviera van de Emiraten halverwege tussen Abu Dhabi en Dubai. Dit resort gaat naar alle verwachting open in 2023.

Natuurlijk is dit programma slechts een inspiratieprogramma. Al onze reizen worden 100% op maat ontworpen.

 

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels.

Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden

Beste reisperiode

De Expo 2021 Dubai  gaat door van vrijdag 01 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022. Sowieso zijn er diverse thema dagen tijdens de ganse expo periode. 

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids, 

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum (indien van toepassing)