Boetiek hotels in India

India, dé bestemming voor boetiek hotels

Boetiek hotels India. Het is duidelijk op onze favoriete bestemmingen zit dit type hotels duidelijk in de lift. Doordat de sector van de luxe reizen volop in evolutie is, zien we ook een toename van het aantal concepten rond boetiekhotels. Kleinschalige hotels, die volop inzetten op authenticiteit. De locals betrekken bij hun concept. Zo wordt er vaak gewerkt met producten die lokaal gemaakt worden. Maar wordt ook de lokale keuken aangeboden aan de gasten. Dit past volledig in het concept van een duurzamer toerisme. 

Minder regels, meer vrijheid in boetiek hotels

Dit lijkt me dan ook een ideale balans. Uiteindelijk heb ik zelf altijd voor ogen gehad dat voor wie op reis gaat, het vakantiegevoel centraal moet staan. Dat jouw wensen als reiziger centraal staan. Zonder je al te veel druk te moeten maken over de vele regels en beperkingen. 

Daarom is het toch wel fijn als je hoort dat boetiekhotels geen check-in of check-out tijd hanteren maar jij er in alle comfort kan vertoeven zonder je druk te hoeven maken of waar je je bagage nu moet laten. Of je niet steevast op een vast uur aan tafel voor het ontbijt klaar moet zitten. 

Wanneer diensten afgestemd worden op jouw wensen als reiziger, ervaar je nog meer dat gevoel van vrijheid én vakantie. En dat is toch net wat we willen wanneer we op reis gaan of niet? 

Privé verblijf in een boetiek hotel

Maar wat ik zelf bijzonder fijn én interessant ben. Wanneer je met een groep reist, ongeacht of dit met je familie of met een bedrijf is. Kan je het hele resort voor jou en je gezelschap afhuren. Inclusief personeel.

Heel wat van de boetiekhotels zijn gelegen in prachtige domeinen. Het is dan ook bijzonder fijn dat alle ruimte enkel en alleen ter beschikking is van jou en je reisgezellen.

We kunnen het ons zo voorstellen. Je creëert zo een privé sfeer waarbij je het gevoel krijgt van thuiskomen. Het personeel staat gedurende je ganse verblijf ten dienste van jou en de deelnemers aan de reis.

Luxe boetiek hotels in ons aanbod

Luxe komt in verschillende vormen. Maar bij Jasmine Travel & Events geloven we oprecht dat tijd, ruimte en privacy de sleutelwoorden van de luxe reizen van de toekomst zijn.

Vergeet niet dat je een visum nodig hebt wanneer je naar India reist. Dit kan je hier zelf elektronisch aanvragen: Visum 

Meer informatie vind je hier:  Incredible India 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA