Sultanaat Oman

 

 Het sultanaat Oman, een verrassende bestemming

Het sultanaat Oman is een betoverend land waar de natuur centraal staat. Met haar immense woestijnvlaktes, spectaculaire bergketens en schilderachtige landschappen. Een prachtige diversiteit aan fauna en flora. Het  is een opkomende nieuwe bestemming, authentiek en ongerept. En bij nog maar weinig toeristen gekend. En net daarom is het een troef om het nu te bezoeken.

Een absolute must-see is deze bestemming. Die zeker mag voorkomen op je wenslijst van droomvakanties. Een land die je kennis laat maken met de cultuur van weleer. En dit in combinatie met een focus op service en kwaliteit in een luxueuze setting.

Luxe reis naar het sultanaat Oman

Wij begeleiden je graag bij het samenstellen van je luxe rondreis op maat. Zo kan je in Muscat heel wat bezoeken maken met een culturele toets. Met onder met het Royal Opera House en Ghalya’s Museum of Modern Art. Maar je kan in Oman ook forten gaan bewonderen of genieten van een partij golf.

Dit Arabische land heeft een rijk zeevarend erfgoed en een eeuwenoude geschiedenis. Maar het land opende pas in 1970 haar grenzen voor buitenlandse toeristen. Je zal merken wanneer je Oman bezoekt dat het land trots haar oude tradities onderhoudt. Maar daarnaast staan service en kwaliteit voorop. Het land heeft een waaier aan prachtige luxueuze hotels. En hospitality is in het Midden-Oosten sowieso al een belangrijke topic.

Vintage Arabische cultuur én moderne voorzieningen

We zorgen graag voor een authentieke ervaring en begeleiden je graag bij het ontwerpen van een luxe reis op maat. Ga flaneren in de Mutrah Souq waar je sieraden kunt uitkiezen. Proef van een lokale koffie in een traditioneel koffiehuis. Laat je smaakpapillen verwennen door de lokale culinaire verwennerijen. Je ontdekt het sultanaat Oman in al haar glorie.

Oman is zo’n unieke en diverse bestemming, het is moeilijk samen te vatten in een paar woorden. Zo kan je er niet alleen de lokale authentieke cultuur gaan ontdekken. Maar kan je er ook genieten van de prachtige natuur. Dat gaat van de prachtige stranden, de fjorden in Musandam, de witte zandstranden, de prachtige wadi’s maar ook de ongerepte woestijn.

Romantische huwelijksreis voor een unieke reiservaring

Je had er misschien nog niet aan gedacht maarhet sultanaat Oman is uitermate geschikt als bestemming voor jouw huwelijksreis. Uiteraard laten we geen middel onbeproefd om deze once-in-a-lifetime gelegenheid onvergetelijk te maken voor jou. Ook wie Oman overweegt als bestemming voor je huwelijksreis zal niet ontgoocheld terugkeren. Luxe bruidssuites, afgelegen stranden én zalige spa’s. Zullen er voor zorgen dat jullie huwelijksreis naar Oman buitengewoon wordt. Voor wie het natuurlijk wat avontuurlijker mag worden kunnen we voorstellen om met een 4xv het ruige Al Hadjar gebergte te verkennen.

Natuurlijk is Oman ook een bijzonder geschikte bestemming voor wie ook een andere unieke gelegenheid wil vieren. We zullen altijd een persoonlijke toets toegevoegd worden aan jouw droomvakantie.

Niet vergeten, wanneer je naar het sultanaat Oman reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen.

 

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN