Belevenisreizen op maat

  INDIA | MALEDIVEN | EMIRATEN | INDONESIE

 

Indonesië-reisinformatie

Beleef Indonesië

“Indonesië is met haar talrijke eilanden een unieke bestemming die voor elk wat wils te bieden heeft, of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of een ontspannende strandvakantie”

Je hebt ongetwijfeld ook al de foto’s of video’s gezien van de prachtige natuurparken, de mooiste strandresorts of de unieke rijstterrassen? Ik begrijp dan ook dat je best wat vragen hebt bij jouw reisplannen naar deze gevarieerde bestemming.

Daar help ik je graag bij. Vandaar dat ik je graag wat tips en informatie geef, in onze Indonesië reisinformatie, zodat jij goed voorbereid kan vertrekken op reis naar Indonesië.

1/ Wat is de beste reisperiode om naar Indonesië te reizen?

Uiteraard kunnen we alleen maar een indicatie geven van het te verwachten klimaat tijdens de door jouw gewenst reisperiode

  • Indonesië kent een warm klimaat het hele jaar door met soms wat neerslag in januari en februari.
  • De temperatuur schommelt er tussen de 26° en 32°. Er heerst een hoge luchtvochtigheid.
  • De beste reisperiode is voor de meeste eilanden van april tot en met september.

2/ Heb je een visum nodig voor een reis naar Indonesië

Voor reis naar Indonesië is een internationaal reispas vereist, met een geldigheid van minstens 180 dagen te rekenen vanaf de retourdatum van je reis en met nog minstens 2 blanco pagina’s

Belgen en Nederlanders dienen sinds 2015 geen Indonesisch toeristenvisum op voorhand meer aan te vragen, voor een verblijf van maximaal 30 dagen en voor zover zij het land via één van de volgende internationale luchthavens binnenkomen: Soekarno-Hatta luchthaven in Jakarta, Ngurah Rai luchthaven in Bali, Kualanamu luchthaven in Medan, Juanda luchthaven in Surabaya, Hang

Via deze link vind je meer informatie over de reisdocumenten. Uiteraard bezorg ik jou bij de reisdocumenten onze Indonesië reisinformatie.

3/ Kan ik een luxe reis maken naar Indonesië

Zonder twijfel. Zowel voor wie graag verblijft in comfort hotels of écht high end luxe hotels zal zeker het aanbod in Indonesië geweldig vinden. Bij een rondreis op maat bekijken we ook steeds wat jouw wensen zijn en combineren we diverse soorten hotels zodat je een gevarieerd verblijf krijgt tijdens jouw rondreis doorheen Indonesië.

4/ Waarom kiezen voor Jasmine Travel & Events voor mijn luxe reis naar Indonesië

Wij werken in Indonesië met een partner samen die gericht is op 100% maatwerk net zoal we dat doen bij Jasmine Travel & Events. Er wordt voldoende tijd uitgetrokken om onze gasten te begeleiden én hen een onvergetelijke reiservaring te bezorgen tijdens hun verblijf in Indonesië.

Uiteraard vind ik het bijzonder fijn om jou te begeleiden bij het bij het ontwerpen van een droomvakantie.

5/ Waarom bied je enkel reizen op maat aan naar Indonesië?

Ik geloof persoonlijk dat elke reiziger uniek is. Waarom zou je dan genoegen nemen met een “algemeen” programma. Elke reiziger heeft een eigen idee en wensen voor de reis. Net daarom is maatwerk ook boeiend.

Voor elke aanvraag start ik met een blanco canvas en hierin zoeken we samen naar het concept dat past bij jouw wensen en interesses. Uiteraard geven de programma’s op mijn website je alvast een idee en inspiratie over de mogelijkheden. Maar ook deel ik nog wat tips via onze Indonesië reisinformatie.

6/ Wat houdt een samenwerking met Jasmine Travel & Events in?

Ik vind het belangrijk dat ik voor elke gast voldoende tijd kan vrijmaken. Vandaar dat ik steeds een kennismakingsgesprek voorstel om te zien of wat ik aanbied een match is naar waar jij op zoek bent.

Vervolgens beslis je of je het begeleidingstraject wil volgen bij mij. Hiervoor reken ik een fee van
€ 365,00 aan. Vervolgens ga ik aan de slag met een voorstel op maat voor jou uit te werken.

Uiteraard volgen er daarna nog diverse advies gesprekken zodat we kunnen bepalen of het voorstel voldoet aan je wensen en of je het nog wil bijsturen.

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Hospitality Expert

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7