Goa

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Luxe reis naar Goa

Geen idee of er een nog bruisendere regio bestaat dan Goa. De kleinste regio van India maar daarom niet de minst bekendste. Want reeds decennialang bekend als de party-place-to-be in India is deze prachtige regio echter veel meer dan enkel maar een party regio.

Zo kan je kiezen voor het levendigere noorden van Goa of voor het residentiële zuiden van Goa. Over beiden valt er zeker wat te zeggen en alles hangt natuurlijk af van waar jouw interesses liggen.

Tips om je luxe reis naar Goa te plannen

Wie op zoek is naar een ontspannende strandvakantie kan uiteraard voor Goa kiezen. Het voordeel is wel dat heel wat prachtige resorthotels er een mooi privé wit zandstrand hebben. Waar bijvoorbeeld in Kerala de stranden niet privé zijn.

Natuurlijk heb je zin om een aantal boeiende en interessante activiteiten te doen zoals gaan flaneren op de markten. Of voeg je liever een beetje cultuur aan je reis toe met een bezoek aan één van de prachtige forten of een eeuwenoude kerk.

Natuurlijk kan het wat overweldigend zijn om een keuze te maken uit de waaier aan activiteiten. Goa is zo één van die bestemmingen in India waar je een waaier aan mogelijkheden hebt. En waar jij je dus geen moment hoeft te vervelen.

Dan bespreken we graag met jou je wensen en voorkeuren. En organiseren wij deze voor jou. Of ga je liever voor een wellness vakantie in Goa dan gaan we samen met jou op zoek naar het geschikte resort. 

Luxe hotels in Goa

Wij bieden er een waaier van hotels aan. Van de mooie resorthotels tot de charmante boetiekhotels. Sommige gelegen aan het strand of in iets rustigere regio’s.

Zelf reis ik regelmatig naar India om er hotels te gaan bezoeken en te gaan uittesten. Zo kan ik jullie nog beter begeleiden bij het ontwerpen van jullie droomreis.

Beste reisperiode voor je luxe reis naar Goa

Het klimaat varieert natuurlijk voortdurend en het ene jaar is de moessonperiode heviger in India dan de andere periode.

De beste reisperiode voor Goa is van oktober tot en met maart

Combineer je rondreis door India met een verblijf in Goa

Heb je een rondreis door India gemaakt en wil je graag afsluiten met de nodige rust en ontspanning? Dan is Goa zeker een goede keuze.

Want wie een drukken en boeiende rondreis heeft gehad doorheen India sluit graag eens af met de nodige ontspanning.

Via de binnenlandse vlucht is Goa vlot bereikbaar vanuit zowat gans India.  Maar wist je dat er ondertussen zelfs een bootverbinding tussen Mumbai en Goa is?

Alles is bespreekbaar volgens jouw wensen.

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

our preferred Partners

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA