Kerala

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Luxe reis naar Kerala 

Kerala is zonder twijfel mijn favoriete regio in India. Maar dat heeft natuurlijk ook te maken met het feit dat ik uit deze regio afkomstig ben. Voor mij voelt het altijd wat aan als thuiskomen wanneer ik naar Kerala reis.

Het is dan ook logisch dat we jaarlijks heel wat reizigers hebben die deze populaire regio gaan bezoeken. 

Uiteraard heeft de regio heel wat prachtige luxueuze hotels waar je kan genieten van een prachtige strandvakantie. Ideaal voor een strandvakantie of in combinatie met een andere regio.

Diversiteit in Kerala

Net door haar diversiteit trekt Kerala zoveel reizigers aan. Wil je graag kennis maken met de lokale cultuur? Dan organiseren we uiteraard een prachtige rondreis doorheen deze groene en diverse regio. Maar wil je graag eens een kookworkshop volgen en weten hoe ze in Kerala de overheerlijke curries bereiden dan regelen we dat ook voor jou natuurlijk.

Wil je écht kennismaken met de authentieke ayurveda? Reken dan zeker op een verblijf van een 3-tal weken. Dit is iets wat je jezelf absoluut moet gunnen. En zoals bij veel zaken merken we dat heel wat van onze reizigers ondertussen opteren om jaarlijks te gaan genieten vaan de deugddoende ayurvedische reis. Eenmaal terug voel je je als herboren. 

Tips om je Luxe reis naar Kerala te plannen?

Veel hangt af van wat je wil doen tijdens je reis. Natuurlijk kan je ook verschillende zaken combineren. Reken toch minimum voor een reis naar India een 2-tal weken.

De reistijden zijn dikwijls groot en dan is het toch fijn dat je comfortabel kan reizen.

Luxe hotels in Kerala

Er is zeker geen gebrek aan luxe hotels in Kerala. Het is dan ook een bijzonder populaire regio in India. Daarnaast werken wij ook samen met diverse luxueuze boetiekhotels. Indien je reist met een kleine groep bestaat er zelfs de optie dat we het hotel voor jullie privé kunnen voorbehouden. 

Best reisperiode voor Kerala

Het klimaat varieert natuurlijk voortdurend en het ene jaar is de moessonperiode heviger in India dan de andere periode.

Maar de beste reisperiode om te reizen naar Kerala in India is

Van oktober tot en met maart

Ayurveda luxe reis naar India tijdens de moessonperiode

Voor wat betreft de Ayurveda ligt de planning iets anders. De ideale periode is eigenlijk net in de moesson net na een warme periode. Net omdat je lichaam dan beter reageert op de behandelingen én je er nog meer effect van kan ondervinden. 

Van augustus tot en met september

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

our preferred Partners

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA