Rajasthan

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Luxe reis naar Rajasthan

Rajasthan is ongetwijfeld de bekendste regio van India. Met de talrijke forten en paleizen waan je je een echte maharadja en maharani.

Ook hier kunnen we een rondreis samenstellen met bijzondere en unieke ervaringen én kan je er rondreizen in alle comfort. 

Tips om je luxe reis naar Rajasthan te plannen

Zonder problemen kan je een rondreis van een 2-tal weken plannen doorheen de boeiende steden in Rajasthan en er talrijke forten en paleizen gaan bezoeken.

Maar wie toch graag van wat afwisseling houdt kan ervoor kiezen om bijvoorbeeld 1 week door Rajasthan te reizen en te combineren met een reis door de Gouden Driehoek. Hierbij bezoek je onder meer de hoofdstad Delhi, zowel Old als New Delhi zijn een bezoek meer dan waard. Maar bezoek je natuurlijk de prachtige roze stad en hoofdstad van Rajasthan, Jaipur. Net als de imposante Taj Mahal in Agra.

Wil je graag een tikkeltje spiritualiteit aan je rondreis toevoegen? Combineer dan zeker Varanasi of Rishikesh met je rondreis doorheen Noord-India. En wie echt nog wat tijd over heeft kan er gerust ook Khajuraho bijnemen. Deze stad heeft een waaier aan prachtige tempels met sculpturen.

Het voordeel is dat er heel wat luchthavens zijn in het noorden van India wat er dan ook voor zorgt dat we een gemakkelijk verschillende locaties met elkaar kunnen connecteren.

Wie denkt aan Noord-India kan uiteraard ook een bezoek aan een nationaal park zoals Ranthambore, bekend voor zijn grote aantallen tijgers, op het programma innemen.

Luxe hotels in Rajasthan

Zonder twijfel vind je prachtige pareltjes in de boeiende deelstaat Rajasthan. En daar kwamen recent nog heel wat nieuwe hotels bij.

Zoals steeds investeren we veel tijd en energie om hotels te gaan bezoeken en uit te testen zodat we jou nog beter kunnen begeleiden.

Niet alleen vind je in de rijke deelstaat Rajasthan prachtige paleizen die ondertussen werden omgebouwd tot luxueuze hotels. Maar evengoed vind je er kleinschalige luxe boetiekhotels die je met een kleine groep volledig kan afhuren voor jouw privé verblijf.

Opties voldoende om in stijl te overnachten.

Beste reisperiode voor je luxe reis naar Rajasthan

Het klimaat varieert natuurlijk voortdurend en het ene jaar is de moessonperiode heviger in India dan de andere periode.

De beste reisperiode voor Rajasthan is van oktober tot en met maart

Combineer je rondreis doorheen Rajasthan met een strandvakantie

Wil je graag na je rondreis doorheen Rajasthan gaan uitrusten aan het strand? Dan kan je natuurlijk je rondreis verlengen met een strandverblijf in Kerala of Goa.

Vanuit Rajasthan heb je in verschillende steden vlotte verbinding per binnenlandse vlucht naar het prachtige zuiden om er te genieten van een mooie strandvakantie.

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

our preferred Partners

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA