Tamil Nadu

 

Met onze luxereisorganisatie kozen we voor een unieke aanpak én hebben we bewust het aantal bestemmingen in ons aanbod beperkt

Op onze website vind je talrijke voorbeelden van rondreizen, die dienen als bron van inspiratie én vervolgens gepersonaliseerd worden

Luxe Reis naar Tamil Nadu 

Vaak wordt de luxe reis naar Tamil Nadu gecombineerd met een rondreis of verblijf in Kerala. Maar Tamil Nadu heeft absoluut genoeg te bieden om enkel en alleen deze regio te bezoeken. 

Aangezien er vlotte verbindingen zijn met zowat alle grote steden in India kan je uiteraard ook andere combinaties maken. 

Heb je specifieke wensen of interesses om je reis naar Tamil Nadu te plannen, laat het ons dan gerust weten en dan bekijken we de opties.

Tips om je luxe reis naar Tamil Nadu te plannen?

Uiteraard zullen je interesses de inhoud en de duur van je reis bepalen. Maar je kan er zeker en vast voor kiezen om je reis te starten met een aantal dagen in de bruisende stad Chennai. 

Vervolgens breng je een bezoek aan de diverse tempelsteden waar je je helemaal laat onderdompelen in het cultureel erfgoed van weleer. Maar wil je graag eens een kookworkshop volgen of heb je andere interesses dan organiseren wij dit graag voor jou. Of ga gewoon eens gaan flaneren op een lokale markt.

Verder kan je een aantal dagen aan het strand doorbrengen of wie graag de reis eindigt kunnen we ook een introductie in de wereld van de wellness toevoegen. 

Zo stap je weer helemaal uitgerust op het vliegtuig huiswaarts.

Luxe hotels in Tamil Nadu

Net zoals in de andere regio’s in India vind je uiteraard ook in Tamil Nadu ook een waaier aan luxe hotels, boetiekhotels en charme hotels. Elk met hun eigen identiteit. 

Zelf vind ik het bijzonder belangrijk om regelmatig naar India te reizen en er hotels te gaan uittesten. Op deze manier kan ik jullie nog beter begeleiden bij het maken van de keuze.

Beste reisperiode voor je luxe reis naar Tamil Nadu

Het klimaat varieert natuurlijk voortdurend en het ene jaar is de moessonperiode heviger in India dan de andere periode.

De beste reisperiode voor Tamil Nadu is van oktober tot en met maart

Combineer je luxe rondreis naar Tamil Nadu met de Andamanen

Een optie die je misschien nog niet overwogen had om je reis doorheen Tamil Nadu te combineren met een verblijf op de paradijselijke Andamanen?

Deze kan je vlot bereiken vanuit Chennai per vlucht naar Port Blair van zo’n 2 uur om vervolgens de boot te nemen maar Havelock. Ook hier tref je een beperkt aantal maar zeer bijzondere hotels aan. Waar je heerlijk tot rust kan komen na een prachtige rondreis doorheen het boeiende Tamil Nadu.

Niet vergeten, wanneer je naar India reist heb je een visum nodig. Je kan dit hier zelf elektronisch aanvragen: Visum

our preferred Partners

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATEN | INDIA | MALEDIVEN | OMAN | SRI LANKA