Luxury Business Tour India

Onze Luxury Business Tour India, een uniek concept

Wie plannen heeft om deel te nemen aan onze Luxury Business Tour India is vast en zeker benieuwd wat je van India mag verwachten. De dag van vandaag is het dankzij een videocall bijzonder gemakkelijk om nieuwe contacten te leggen. Wil je een kennismakingsgesprek met je toekomstige partner houden? Dan is dit uiteraard een goede manier om de eerste stap te zetten. Maar sommige zaken kan je nu eenmaal gemakkelijker face-to-face bespreken. En we begrijpen dat wanneer je in India bent dat je dan evengoed van de gelegenheid gebruik kan maken om kennis te maken met de Indische cultuur.

Het maken van een Luxury Business Tour India zal jouw internationaal verhaal een boost geven

Uit onze eigen ervaring weten we dat wanneer we samenwerken met onze (nieuwe) communicatie uitermate belangrijk is. Vooral duidelijke communicatie is bijzonder belangrijk. Hoe ga jij te werk maar ook hoe werkt je partner. Wat zijn de verwachtingen én zijn beide bedrijven compatibel. Persoonlijk vinden we dat er op dat vlak geen onderscheid is tussen zaken doen in Europa of erbuiten. Wanneer je samenwerkt met een lokale partner is het evengoed belangrijk dat de communicatie duidelijk is. Het enige punt is dat je in India nooit een “nee” zal krijgen. Maar de ja is misschien niet altijd de ja die jij in gedachten hebt.

They “go the extra mile” in India

Dat klantentevredenheid voorop staat in India, daar is geen discussie over. Ook in onze toerisme branche merken we dat er ontzettend veel aandacht besteed wordt aan hospitality. “The guest is always right”, is een principe dat met de nodige zorg gevolgd wordt in de luxueuze hotels waar wij mee samenwerken.  Maar ook wanneer je kiest voor een samenwerking met een partner in India, zal je ook wel willen weten wie die partner is. Samenwerken is natuurlijk het vertrouwen opbouwen. En dat werkt aan beide zijden. Maar net daarom zal je uit jouw bezoek ter plaatse, waardevolle informatie kunnen halen. Op die manier krijg je meer inzicht hoe je partner te werkt gaat en of er een bijzondere samenwerking in zit.

We voegen een vleugje cultuur toe aan jouw Luxury Business Tour India

Zoals dat voor al onze reizen het geval is, kunnen we jouw Luxury Business Tour India ook personaliseren. Daarom voegen we graag een vleugje cultuur toe aan jouw reis. Voor ons is deze reis de ideale combinatie. Terwijl je contacten legt voor bijzondere toekomstige samenwerkingen word je ondergedompeld in de Indische cultuur. Het zal je helpen om inzichten te geven in jouw bedrijf, de mogelijkheden maar ook hoe het er aan toe gaat. De perceptie die mensen dikwijls hebben over India komt veelal niet overeen met de realiteit. Voor ons is het in India veel een “en” verhaal. Maar dat zal je pas zelf te weten komen door het ter plaatse te gaan ervaren tijdens onze luxury business tour naar India.

Laten we onze netwerken verbinden tijdens onze Luxury Business Tour India

Als onderneemster geloof ik persoonlijk heel sterk in een goed netwerk. Het is natuurlijk aangenaam als je kan samenwerken met leveranciers van wie je al positieve ervaringen te horen kreeg. Maar we begrijpen dat dat niet altijd evident is wanneer je wil gaan ondernemen aan de andere kant van de wereld. Aangezien ik zowel vragen krijg van Indische als Belgische ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe partners, leek het me daarom bijzonder interessant om jullie met elkaar in contact te brengen. De voorbije jaren is mijn zakelijk netwerk sterk gegroeid in beide landen. Persoonlijk zie ik daar heel wat boeiende en interessante opportuniteiten in voor alle betrokkenen. 

Laat je begeleiden voor je privé reis door Subhadra Van Loo

Het was je misschien al opgevallen maar ik heb een ongelofelijke passie voor India. Daarnaast heb ik door de jaren heen een inspirerend netwerk uitgebouwd. Ik vind het dan ook bijzonder fijn om samen met een groep ondernemers én business professionals naar India te reizen én hen kennis te laten maken met het boeiende én diverse land dat India is. Tijdens de Luxury Business Tour India neem ik je dan ook graag mee voor een authentieke reis. Helemaal met mijn handtekening. Met een focus op beleving, diversiteit én inspiratie. 

Maar wil je liever een privé begeleide rondreis laten samenstellen,  in plaats van deel te nemen aan de Luxury Business Tour India, dan kan dat uiteraard ook. Niet alleen zorg ik er voor dat jullie reis tot in de puntjes verzorgd wordt. Daarnaast neem ik ook de zorg ter plaatse op mij zodat jullie groep ten volle kan genieten van een unieke reiservaring. Mijn focus ligt op service én kwaliteit.

En net doordat we 100% maatwerk aanbieden zijn al jullie wensen bespreekbaar. Ik help jullie dan ook heel graag met het samenstellen van een unieke reis op maat. 

info@jasminetravel-events.be

 

 

Waarom kiezen voor 

Bestemmingsspecialist voor luxe reizen
Bestemmingsspecialist

 bestemmingsspecialist

Als bestemmingsspecialist kozen wij er bewust voor om slechts 5 bestemmingen op te nemen in ons aanbod

IndiaSri LankaMaledivenEmiratenOman

Bestemmingsspecialist

 Luxe reizen op maat

Na een kennismakingsgesprek ontwerpen wij een voorstel gebaseerd op jouw wensen én aangevuld met onze ideeën. Voor elke aanvraag

ontwerpen wij een uniek reisvoorstel op maat.

Bestemmingsspecialist

 Passie voor reizen

Wij reizen regelmatig naar onze favoriete bestemmingen. Om er de nieuwste reistrends te ontdekken, unieke hotels te selecteren én de bijzondere te gaan uittesten.

Ons doel is om jou te inspireren

Bestemmingsspecialist

 Service met een smile

Bij ons krijg je de nodige zorg en ondersteuning van bij het plannen van je luxe reis op maat tot bij je terugkeer. 

Uiteraard kan je ter plaatse ook rekenen op de ondersteuning van onze teams en dit 24/7

Volgende bestemmingen zitten in ons aanbod

EMIRATENINDIAMALEDIVEN | OMAN