15 – daagse Luxe rondreis Noord en Zuid-India 

 

15- daagse Luxe rondreis waarbij je het Noorden en Zuiden van India ondekt

India, een land dat eerder een continent op zich is. Tijdens deze reis ontdek je het contrast tussen het boeiende noorden van India met de prachtige Taj Mahal, de bruisende metropool die Delhi is, flaneer je langs de lokale markten om dan het noorden in te ruilen voor het prachtige zuiden van India. Maak je klaar voor een cultuurshock want het is alsof je in een ander land terecht komt. Het zuiden van India is in niets te vergelijken met het noorden. Maak kennis met de gastvrije bevolking de prachtige natuur en de gouden stranden maar ook met de lokale fauna en flora én de overheerlijke kruiden. Beide delen van India, samengevoegd tijdens een ongelofelijke prachtige reis.

Hoogtepunten tijdens jouw luxe rondreis Noord en Zuid-India

Laat je smaakpapillen verrassen tijdens de streetfood tour in Delhi

Bezoek de adembenemende Taj Mahal in Agra

Snuister rond op één van de vele marktjes

Ontdek de gouden stranden van India

Vergaap je aan het prachtige paleis in Mysore

Verken de koffieplantages in Coorg

Reisroute luxe rondreis Noord en Zuid India

DAG 01 Brussel – Delhi: Je vertrekt vanuit Brussel naar Delhi.

Dag 02 Delhi: Bij aankomst transfer naar je hotel. Ontbijt. In de namiddag bezoek aan de Qutab Minar. Fotostop aan de India Gate en de parlementsgebouwen. Je overnacht in hotel Metropolitan.

Dag 03 Delhi: In de voormiddag street food wandeling door Old Delhi. Na de wandeling keer je terug naar het hotel. Je overnacht in hotel Metropolitan.

Dag 04 Delhi – Agra: ‘s Ochtends transfer naar het trein station waar je aan boord gaat van de Gatiman express trein naar Agra. Je geniet van het ontbijt aan boord van de trein. Bij aankomst in Agra, transfer naar je hotel. In de namiddag bezoek aan het Red Fort.‘s avonds verken je de avondmarkt. Je overnacht in hotel Oberoi Amar Vilas.

Dag 05 Agra – Jaipur: Bezoek aan de Taj Mahal bij zonsopgang. Terugkeer naar het hotel voor het ontbijt. Na het ontbijt rit naar de Jaipur, de roze stad. Bij aankomst check-in in je hotel. Je overnacht in hotel Oberoi Raj Vilas.

Dag 06 Jaipur: Ontbijt. Bezoek aan het prachtige Amber fort (per jeep). In de namiddag bezoek aan het Jantar Mantar & de Hawa Mahal en het City Palace. ’s avonds dineren we in een lokaal restaurant. Je overnacht in hotel Oberoi Raj Vilas.

Dag 07 Jaipur – Bangalore: Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht. Bij aankomst transfer naar het hotel. In de namiddag bezoek aan de hoogtepunten van Bangalore. Je overnacht in hotel Taj West End.

Dag 08 Bangalore – Mysore: Rit van zo’n 3 – 4 uur. Onderweg bezoek je Sri Rangapatnam. Transfer naar het hotel. In de namiddag bezoek aan het Mysore Palace & de Chamundi Hills met onder meer de Sri Chamundeswari Tempel en de heilige Nandi stier. Je overnacht in hotel Radisson Blu.

Dag 09  Mysore – Coorg: Na het ontbijt bezoek aan de tempel van Somnathpur. Na het bezoek rit naar Coorg. Bij aankomst check-in in je hotel. Avondwandeling langs de koffieplantages. Je overnacht in hotel Taj Madikeri.

Dag 10 Coorg: ’s Ochtends transfer naar het Durbare olifanten kamp, waar je kan genieten van een bijzondere ervaring. In de namiddag maak je nog een wandeling door de koffieplantages. Je overnacht in hotel Taj Madikeri.

Dag 11 Coorg – Neeleshwar: Na het ontbijt rit naar Neeleshwar. Check-in in het eco retreat Ayurveda beach resort Neeeleshwar Hermitage. Vrije tijd. Je overnacht in hotel Neeleshwar Hermitage.

Dag 12 Neeleshwar: Vrije dag. Tijd om te ontspannen aan het zwembad of aan het strand.
Je overnacht in hotel Neeleshwar Hermitage.

Dag 13  Neeleshwar – Mangalore – Mumbai: Ontbijt. Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht van Mangalore naar Mumbai. Bij aankomst transfer naar je hotel in Mumbai. Je overnacht in hotel Taj Mahal.

Dag 14 Mumbai: Ontbijt. Bezoek aan de hoogtepunten van Mumbai met onder meer de Gateway to India. Je overnacht in hotel Taj Mahal.

Dag 15 Mumbai – Brussel: ’s Ochtends vroeg transfer naar de luchthaven van Mumbai voor de internationale terugvlucht met een tussenstop naar Europa.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum