18 – daagse Yoga rondreis Zuid-India

18-daagse Yoga rondreis waarbij je je het zuiden van India ontdekt

Deze yoga reis is dé ideale reis voor wie India wil gaan ontdekken om er te gaan herbronnen én er zich ook wil laten onderdompelen in de wereld van de ayurveda. Maar tegelijkertijd ook kennis wil maken met de cultuur uit het zuiden van India. Maak kennis met de bijzondere ayurveda behandelingen en kom tot rust in de groene omgeving van Kerala. Maak tijd vrij voor jezelf om te herbronnen en je batterijen terug op te laden en laat je smaakpapillen verwennen door de overheerlijke gerechten uit de Zuid-Indische keuken. Ontdek tijdens deze prachtige reis de mooie tempels én maak er kennis met de gastvrije bevolking.

Hoogtepunten tijdens jouw yogareis Zuid-India

Laat je onderdompelen in de wereld van yoga, meditatie en ayurveda

Vergaap je aan de prachtige groene omgeving in Kerala

Verwen je smaakpapillen met de heerlijke Indische gerechten

Ontdek de prachtige tempels uit het zuiden

Verken de bruisende metropool Chennai

Reisroute yogareis Zuid-India

DAG 01 Brussel – Kochi: Je vertrekt vanuit Brussel naar Kochi met een tussenstop. Bij aankomst wacht onze vertegenwoordiger jullie op voor een vriendelijk onthaal. We voorzien een transfer naar jullie hotel in in Kochi. Je overnacht in hotel The Malabar House.

DAG 02 Kochi: ’s Ochtends bezoek je de stad Kochi met onder meer het Dutch Palace, Fort Kochi en de Chinese vissersneten. Je eindigt het bezoek aan Kochi met onder meer het bezoek aan de St. Franciscus Kerk, de eerste Europese kerk in India. ’s Avonds woon je de Kathakali dansvoorstelling bij in een lokaal theater. Je overnacht in hotel The Malabar House.

Dag 03 Kochi – Alleppey: Na het ontbijt rij je door naar Alleppey voor een boottocht langs de backwaters van Kerala. De backwaters zijn een kluwen van kanalen die met elkaar verbonden zijn. Tijdens de boottocht kan je het leven van de locals langs de oevers ervaren. Je geniet van een lokale lunch en diner aan boord. Zo vaar je langs de kokospalmbomen.
Je overnacht aan boord van de woonboot.

DAG 04 Alleppey – Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 05 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 06 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 07 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 08 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 09 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

DAG 10 Marari Beach: Vandaag start je yoga programma volgens jouw keuze.
Je overnacht in het hotel Marari Beach.

Dag 11 Marari Beach – Munnar: Vandaag reis je verder naar Munnar, dit hillstation wordt ook wel het “Kashmir van Zuid-India genoemd” en is gekend voor zijn prachtige theeplantages en mooie groene omgeving. Bij aankomst installatie in je hotel.
Overnachting in je hotel Fragrant Nature Munnar.

Dag 12 Munnar: Bezoek aan de theeplantages in Munnar.
Overnachting in je hotel Fragrant Nature Munnar.

Dag 13 Munnar – Madurai: Na het ontbijt reis je door naar Madurai. De stad is bekend voor zijn vele schitterende tempels, en wordt ook wel de stad van de tempels genoemd.
Overnachting in je hotel Courtyard by Marriott.

Dag 14 Madurai: Bezoek aan de prachtige tempels van Madurai en woon je ’s avonds de avondceremonie bij in de Meenakshi tempel. Overnachting in je hotel Courtyard by Marriott.

Dag 15 Madurai – Tanjore: Ondertussen laten we de prachtige tempelstad Madurai achter ons en reizen we door naar Tanjore waar je onder meer de Brihadishvara tempel bezoekt.
Overnachting in je hotel Svatma Tanjore.

Dag 16 Tanjore – Pondicherry: Van Tanjore gaat het verder richting Pondicherry. In de stad vind je er onder meer nog de Franse wijk, de voormalige Franse Kolonie.
Overnachting in je hotel Palais de Mahe.

Dag 17 Pondicherry – Chennai: Van Pondicherry gaat het verder richting Chennai.  Stadsbezoek aan de bruisende stad Chennai en nog wat tijd om de laatste souvenirs te kopen alvorens je terug naar Europa reist. Overnachting in je hotel ITC Grand Chola.

Dag 18 Chennai – Brussel: Vrije tijd tot het vertrek naar de luchthaven, waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Chennai naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum