17 – daagse rondreis spiritueel  Noord-India

Rondreis waarbij je spirtueel Noord-India ontdekt

Tijdens deze bijzondere reis ligt de focus op jouw welzijn. We stelden een bijzonder en evenwichtig programma samen waarbij we je een mix van cultuur, wellness en spirituele ervaring aanbieden. Waar beter kan je jezelf trakteren op een fantastisch verblijf dan dicht bij de Heilige Ganges. Tijdens deze ultieme welzijnsreis ontdek je de culturele hoogtepunten in Delhi en Agra, laat je jezelf onderdompelen in een wereld van luxe in één van India’s top luxe resorts en bezoek je Dharamsala door de ogen van de Dalai Lama. Ervaar de wellness ervaringen, doe aan meditatie en yoga en geniet van je bezoek aan de spa. Deze bijzondere reis zal ongetwijfeld zijn impact hebben op jouw welzijn.

Hoogtepunten tijdens jouw rondreis spiritueel Noord-India

Kom volledig tot rust tijdens deze bijzondere rondreis

Herbron jezelf in het prachtige luxueuze wellness resort aan de voet van de Himalaya

Ontdek de bijzondere heilige plaatsen

Laat je onderdompelen in de Tibetaanse cultuur

Bewonder de adembenemende Taj Mahal

Verken het oude stadgedeelte in Old Delhi

Reisroute: rondreis spiritueel Noord-India

Dag 01 Brussel – Delhi: Je vertrekt vanuit Brussel naar Delhi met een tussenstop.

Dag 02 Delhi: Bij aankomst op de luchthaven wacht er een warm onthaal van onze lokale vertegenwoordiger je op en word je naar je hotel gebracht. De rest van de dag geniet je van je vrije tijd.
Je overnacht in hotel The Leela Palace.

Dag 03 Delhi: Vandaag breng je een bezoek aan het boeiende oude stadsgedeelte van Delhi en proef je van de bijzondere lokale gerechten tijdens een streetfoodtour. Je overnacht in hotel The Leela Palace.

Dag 04  Delhi: Fotostop in New Delhi aan de parlementsgebouwen en de India Gate en een bezoek aan de Birla Mandir tempel en de Lotus tempel. 2 bijzondere en diverse tempels. Vandaag voorzien we een lunch op een toplocatie waar je geniet van een adembenemend uitzicht Je overnacht in hotel The Leela Palace.

Dag 05  Delhi – Agra – Delhi: Vandaag vertrek je na het ontbijt voor een dagexcursie naar Agra. Bij aankomst bezoek je de prachtige Taj Mahal. Na het bezoek keer je terug naar Agra.
Je overnacht in hotel The Leela Palace.

Dag 06  New Delhi – Haridwar – Rishikesh: Vandaag gaat je reis verder richting Hardiwar. Jouw chauffeur brengt je naar het station van New Delhi waar je aan boord gaat van de Shatabdi Express trein. Bij aankomst in Haridwar word je opgehaald door je chauffeur en gaat de reis verder naar het spirituele Rishikesh. Bij aankomst installeer je je in je hotel. Je overnacht in hotel Ananda in The Himalayas.

Dag 07  Rishikesh: Vandaag start je de dag met een yoga sessie van 30 minuten in een prachtige omgeving. Vervolgens maak je een wandeling naar de Kunjapuri Devi tempel, een Hindoe heiligdom ter ere van de godin Shakti en de god Shiva. Vervolgens keer je terug naar het hotel voor een meditatie sessie van 45 minuten. Rest van de dag vrij. Je overnacht in hotel Ananda in The Himalayas.

Dag 08  Rishikesh: Na het ontbijt bezoek je de Mahesh Yogi’s ashram. Ondertussen kan je het prachtige uitzicht bewonderen over de Ganges. ’s Avonds woon je de aarti ceremonie bij aan de Triveni Ghat aan de oevers van de Ganges. Je overnacht in hotel Ananda in The Himalayas.

Dag 09  Rishkesh: Vrije dag in je hotel om er te genieten van de wellness faciliteiten.
Je overnacht in hotel Ananda in The Himalayas.

Dag 10  Rishikesh: Vrije dag in je hotel om er te genieten van de wellness faciliteiten.
Je overnacht in hotel Ananda in The Himalayas.

Dag 11  Rishikesh – Dehradun – New Delhi: Na het ontbijt vertrek je naar de luchthaven van Dehradun waar je aan boord gaat van de binnenlandse vlucht naar Delhi. Je overnacht in hotel Andaz.

Dag 12  New Delhi – Dharamsala: Vandaag gaat je reis verder richting Dharamsala. De chauffeur brengt je naar de luchthaven van New Delhi voor de binnenlandse vlucht van Delhi naar Dharamsala. Bij aankomst brengt de chauffeur je naar je hotel. Je overnacht in hotel Chonor House.

Dag 13  Dharamsala: De dag start met een inspirerende sessie yoga én meditatie. Verder breng je een bezoek aan het Tibetaans Parlement en het Gyuto klooster. Vervolgens breng je ook een bezoek aan het Norbulinga instituut, bezoek je het atelier waar je lokale ambachtslui aan het werk kunt zien én geniet je van een lokale lunch. Je overnacht in hotel Chonor House.

Dag 14  Dharamsala: De wandeling vandaag brengt je naar een hoogte van maar liefst 9280 meter. Je zal verbaasd worden door het adembenemende uitzicht. De route neemt je mee langs bossen en heeft maar liefst 22 bochten. Maar de beloning is meer dan de moeite waard met prachtige panorama’s over het Dhauladhar gebergte en de Kangra Vallei. Vervolgens keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel Chonor House.

Dag 15  Dharamsala – Amritsar: Vandaag staat een bezoek aan Amritsar met de bijzondere Gouden tempel op jouw programma. ’s Ochtends vroeg vertrek je voor een rit van 5 uur. Bij aankomst check je in, in je hotel en geniet je van wat vrije tijd alvorens te vertrekken voor een bezoek aan het hoogtepunt van Amritsar, de Gouden Tempel, het heiligdom van de Sikhs. ’s Avonds breng je nogmaals een bezoek om de tempel in het avondlicht te bewonderen. Je overnacht in hotel Svaasa.

Dag 16 Amritsar – New Delhi: ’s Ochtends vroeg brengt de chauffeur je naar het station van Amritsar waar je aan boord gaat van de Shatabdi Express trein voor de rit naar New Delhi. Bij aankomst brengt de chauffeur je naar je hotel. De rest van de dag vrij. Je overnacht in hotel Andaz.

Dag 17 New Delhi – Brussel: Transfer naar de luchthaven van Delhi waar je aan boord gaan van de internationale vlucht naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum