Ultra Luxe groepsreis naar India, ontdek mijn concept

Ultra luxe groepsreis naar India organiseren, waarom? Wel naar mijn gevoel is er nog te veel onbekend over wat voor luxe concepten er beschikbaar zijn in India. Natuurlijk heeft dat ook te maken met hoe India de voorbije decennia in het nieuws kwam. India wordt vaak afgeschilderd als een land waar armoede heerst & waar de accommodaties vuil. Kortom een land waar je beter weg blijft.

En natuurlijk wist ik toen ik de eerste keer naar India terugkeerde in 1998 niet wat te verwachten. Maar eigenlijk vond ik toen al dat het “stigma” dat India kreeg niet juist was. Dus ik maakte het mijn missie om reizigers “het échte India te tonen” en dat ga ik zeker nog lange tijd blijven doen.

Ontdek India in alle luxe

Vaak hoorde ik reizigers, veelal over hun negatieve reiservaringen naar India vertellen. En dus vond ik het logisch toen ik zelf begon met mijn eigen reisorganisatie dacht ik dus. Dat ik het gewoon anders ging aanpakken. En zo ontstond mijn concept voor een luxe groepsreis naar India.

Ik ben mij gaan verdiepen in de bestemming India en toegegeven dat is vaak wel eens een uitdaging. Maar de diverse reizen doorheen India hebben voor mij alleen maar het gevoel bevestigd dat India veel meer is dan het stigma dat India al decennia opgeplakt krijgt.

Leer India kennen tijdens deze unieke reis

De voorbije jaren heb ik al heel wat reizen naar India georganiseerd en ook zelf begeleidt. Niet onlogisch dat ik vaak de vraag krijg om samen te werken voor diverse projecten. Net zoals voor de individuele reizigers hou ik er wel van om telkens nieuwe projecten te ontwerpen, zalig om mijn creativiteit in te zetten. Vandaar de keuze voor deze ultra luxe groepsreis naar India.

Maar ik zou ik niet zijn als ik niet ging kiezen voor een uniek concept van groepsreizen. Ook ver weg van de platgetreden paden. Het is een concept dat helemaal mijn handtekening draagt. Ik ben er dan ook heel fier op. Ik besef dat mijn concept bijzonder uniek is maar dat was uiteraard ook mijn doel.

Kies voor een bijzondere reis naar India onder begeleiding van Subhadra

Wat is er dan nu zo speciaal aan deze ultra luxe groepsreis naar India vraag jij jezelf misschien af? Wel uiteraard hebben we geopteerd voor bijzonder unieke locaties én échte pareltjes om te logeren. Want geef nu toe wie heeft daar nu eens geen zin.

Het is een kans om aan te tonen dat je in India wel degelijk hotels & diensten van uitmuntende kwaliteit kan vinden. Waar je zelf kan ervaren dat hospitality geen modewoord is maar écht waarde heeft.

Waarom zou jij kiezen voor de ultra luxe groepsreis naar India met een mini-groepje

Ik heb zelf de voordelen van te reizen met een kleine groep ondervonden. Ik vind het zelf bijzonder boeiend. Voor mij zorgt reizen met een kleine groep er net voor dat de beleving van de totale reis net anders is.

Wanneer je reist met een grote groep moet je bijna elke minuut van de rondreis vooraf tot in de puntjes vastleggen. Maar het is net wanneer je met een kleine groep reist dat je de kans én ruimte krijgt om unieke momenten aan te bieden.

Dus wil jij graag meereizen met mij met mijn luxe groepsreis naar India neem dan zeker eens een kijkje bij het programma of contacteer mij met al jouw vragen.

Subhadra
Specialist Reizen India

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/