Cheval Blanc Randheli biedt een bijzonder uniek concept aan voor reizigers die de Maldiven in ultieme luxe willen ontdekken. Het hotel beschikt over een beperkt aantal villa’s met 1 of 2 slaapkamers die baden in ultieme luxe. Het interieur is stijlvol en modern en jij kan er genieten van je vakantie met de nodige privacy.

Hier hebben ze vast en zeker de kunst van ultra-luxe reizen begrepen. Wanneer je kiest voor een verblijf in het kleinschalige hotel dan start je reiservaring al in de salon van Cheval Blanc Randheli in de Seaplane Terminal op de luchthaven.

Eenmaal aangekomen in het resort ontdek je er een haven van ultieme rust. Uiteraard kan je hier de boeiende onderwereld ontdekken aan het eigen huisrif, diverse watersporten beoefenen, ontspannen winkelen in 1 van de 3 boetieks die het eiland rijk is of er je smaakpapillen verwennen met een 12-gangen diner.

Onze tip: uit ervaring weten we dat je best tijdig je verblijf hier reserveert in dit exclusieve resort met een beperkt aantal kamers dat Cheval Blanc Randheli is.

Handig om te weten

40 min. transfer per watervliegtuig 

Ultra-Luxe Hotel met een Franse toets

Unieke culinaire ervaringen

Focus op Spa & Wellness

Ontdek er het huisrif

Genieten in ultieme privacy

Lees meer over dit HOTEL