Soneva Jani Maldives is absoluut een klassieker voor wie op zoek is naar een uniek tophotel in de Malediven. Het is de place to-bo voor wie op zoek is naar een unieke beleving in een overwater villa. Het hotel biedt naast innovatieve dining concepten ook een holistische well-being aanpak aan.

Een van de meest opmerkelijke villa’s uit het aanbod van Soneva Jani Maldives  is natuurlijk de overwater villa met glijbaan waarbij je zo in het azuurblauwe water kan glijden rechtstreeks vanuit je villa. Daar krijg je toch meteen een instant paradijs gevoel bij? En met een heuse speelzone voor kinderen komen ook jouw schatten niets te kort tijdens jullie vakantie op Soneva Jani.

In de spa ervaar je een holistische aanpak, waarbij bijzondere therapieën gecombineerd worden met oude en traditionele technieken. Zonder twijfel kom jij er tot rust tijdens je verblijf. En smaakt je verblijf naar meer. Uit ervaring weten wij dat eenmaal je kiest voor een unieke reis naar de Malediven je vast en zeker nog wil terugkeren.

Wil je een bijzondere activiteit toevoegen aan jouw verblijf op Soneva Jani Maldives ? Dan kan je uiteraard kiezen uit een waaier aan bijzondere ervaringen zoals watersporten, schildpadden spotten, dolfijnen spotten bij zonsondergang, een privé picknick, gaan snorkelen, een privé ontbijt op het strand of een privé diner op het strand. Maar ook een privé bioscoop onder de sterren valt onder de mogelijkheden.

Handig om te weten over Soneva Jani Maldives

40 minuten per watervliegtuig van de internationale luchthaven van Malé

Ultra luxe overwater villa ervaring

Unieke onderwater beleving

24uurs butler service

Ultieme all-inclusive formule

Familievriendelijk hotel

Retreat met een holistische benadering

Lees meer over dit HOTEL