The Nautilus Maldives, staat in mijn persoonlijke top 3 wanneer ik denk aan een exclusief luxueus verblijf op de Malediven. Dit gerenommeerde luxe hotel dat onder meer lid is van de Relais & Châteaux keten is, trakteert je op exclusieve ervaringen tijdens je verblijf.

Het hotel beschikt over slechts 26 beach and Ocean huizen om je in alle rust en sereniteit te verwennen tijdens je verblijf bij The Nautilus Maldives. Waar unieke en gepersonaliseerde ervaringen tot het standaard aanbod behoren is niet voor niets één van de beste hotels op de Malediven.

The Nautilus Maldives is gelegen in de BAA Atoll, erkend door UNESCO. De ideale locatie om de unieke waterwereld in de Malediven te gaan ontdekken voor liefhebbers van de unieke fauna en flora die de Malediven rijk is. In het seizoen kan je er zwemmen met manta’s en daarnaast heeft het hotel haar eigen prachtige koraalrif.

Qua persoonlijke ervaringen staat een verblijf in The Nautilus Malediven volledig in het teken van hun gasten. Je kan er genieten van een maaltijd wanneer het jou het beste uitkomt. Of Geniet van een glas champagne op een tijdstip dat jij verkiest. Laat je smaakpapillen verwennen door de topchefs die de ganse dag door klaar staan om jou op je wenken te bedienen.

The Nautilus Maldives biedt bijzondere en exclusieve ervaringen aan. Zo kan je het ganse eiland voor jou en je gezelschap afharen en word je zomaar de exclusieve bewoner van dit prachtige resort tijdens jouw verblijf. Dit is dan ook de ideale optie voor wie graag met zijn / haar familie én van de nodige privacy wil genieten. Over ultieme luxe gesproken.

Je begrijpt dan ook meteen waarom The Nautilus Maldives één van onze persoonlijke favorieten is. De focus ligt hier écht wel op de persoonlijke service. Extra leuk om te weten is dat niet-gemotoriseerde watersporten zoals windsurfen, kanoën en snorkelen aangeboden worden. Het hotel is dan ook uitermate geschikt voor families met kinderen.

Ook wie aan zijn / haar mentaal welzijn zal zeker niet ontgoocheld terugkomen van een verblijf bij The Nautilus Maldives. Zo heeft het hotel een eigen yogacenter met een inhouse yogi. Die jou laat genieten van een boeiende yoga sessie in het yoga paviljoen. Maar daarnaast heeft het hotel ook de Solasta spa dat gespecialiseerd is in unieke en bijzondere behandelingen die je helemaal tot rust brengen.

Handig om te weten over The Nautilus Maldives

Wellness hotel van topniveau

Lid van de keten Relais & Châteaux

Gelegen in de Baa Atoll, erkend door UNESCO

Privé butler tijdens je verblijf

Zwemmen met manta’s tijdens het seizoen

Unieke well-being retreats

Workation resort

+/- 30 minuten per privé transfer per watervliegtuig