JOALI BEING is a een echte parel gelegen in het midden van de Indische Oceaan zoals je er maar enkele zal kunnen vinden. Omgeven door ivoorkleurige stranden en het azuurblauwe water, die je meteen een instant paradijs gevoel geven. Het enige wat jou te doen staat tijdens jou verblijf is volop genieten van je vakantie.

Met het concept JOALI BEING biedt Joali Maldives een uniek concept aan in haar soort. Het resort werd ontworpen waar de natuur centraal staat tijdens je verblijf. Terwijl jij geniet van transformatie programma’s keer je na je verblijf naar huis terug en voel je je als herboren én geïnspireerd met een gevoel van gewichtloosheid.

JOALI BEING werd ontworpen rondom het oorspronkelijke bos dat zich op het eiland bevond. Het is een geheel van wetenschappelijke integratie van architectuur als eenheid met de natuur. En is er op gericht om een harmonie te bereiken tussen het resort en de natuur en zo de energiestroom te verbeteren.

De 68 villa’s waarvan allen met privé zwembad worden aangepast volgens de wensen van de reiziger. Zo wordt de mini bar gepersonaliseerd alsook de meditatie instrumenten. Alle villa’s in JOALI BEING zijn uitgerust met het nodige comfort maar genieten doe je vast in zeker in de heerlijke buitendouche.

Wie helemaal tot rust wil komen tijdens zijn / haar verblijf in JOALI BEING kan uiteraard terecht in het centrum waar je boeiende en interessante  én educatieve workshops kan volgen. Daarnaast worden er ook lessen rond well-being gegeven alsook krijg je leerrijke inzichten in mindfulness, gezonde voeding onder begeleiding van de experten.

Maar JOALI BEING heeft ook aandacht voor het behoud van de natuur met het Marine & Turtle Rehabilitation centrum. Dit project werd ontwikkeld in samenwerking met “The Olive Ridley Project”. Daarnaast heeft het resort ook een project om het rif te herstellen en een project voor behoud van het koraal.

JOALI BEING beseft ook maar al te goed dat aandacht voor welzijn reeds op jonge leeftijd start en heeft een uniek programma ontworpen voor kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Zodat ook zij kunnen genieten van deze bijzondere ervaring tijdens een welverdiende familievakantie.

Handig om te weten over Joali Maldives

40 minuten transfer per privé watervliegtuig

Wellness hotel van topniveau

Een resort waar de natuur centraal staat

Unieke behandelingen

Well-being voor kinderen