Emerald Faarufushi Resort & Spa opende pas op 01 oktober 2022 haar deuren. Het resort combineert tropische landschappen met een tijdloos design. De villa’s werden met alle comfort ingericht en je kan er genieten van de prachtige omgeving. Elegantie én blote voeten zijn absoluut toegestaan.

De prachtige villa’s zijn gelegen op een eiland van maar liefst 7 hectare, gelegen in de Raa atoll. Met maar liefst 1,2 km aan wit zandstrand zullen inspirerend wandelingen zeker tot de mogelijkheid behoren. Het resort telt 38 beach villa’s en 42 overwater villas.

Wie op zoek is naar een luxe oase met een geweldige All-inclusive formule is bij dit resort zeker aan het juiste adres. Je smaakpapillen verwennen doe je onder meer in het Aqua Restaurant (hoofdrestaurant), Le Asiatique waar je terecht kan voor Teppanyaki grill gerechten of in Mediterraneo. Dit restaurant is gelegen aan de lagune en biedt naast een geweldige Mediterraanse ervaring ook nog eens de ideale locatie voor een romantisch diner bij zonsondergang.

Uiteraard kan je er voor kiezen om tijdens je vakantie op de Malediven gewoon een goed boek te lezen of te genieten van het uitzicht. Maar voor wie het graag actiever mag zijn, biedt men diverse watersport activiteiten aan in haar water sport centrum. Dit gaat van kajakken, tot windsurfen en uiteraard gemotoriseerde watersporten. Daarnaast beschikt het hotel ook over een duikcentrum. Sommige activiteiten zijn optioneel ter plaatste te betalen.

Emerald Faarufushi Resort & Spa bereik je per watervliegtuig. Zonder twijfel dat de weg naar je resort alvast zal zorgen voor adembenemende uitzichten en meteen ook een onvergetelijke ervaring. De Emerald Faarufushi Resort & Spa is te bereiken per 20 minuten per speedboot in het zusterhotel Emerald Maldives Resort & Spa.

Handig om te weten over Emerald Faarufushi Resort & Spa

45 minuten per watervliegtuig van Malé airport of 40 minuten per binnenlandse vlucht en 5 minuten per speedboot

Deluxe all-inclusive resort

Gelegen in de Raa atoll

Lid van Leading Hotels of The World