Varu by Atmosphere bereik je na een korte boottocht van 40 minuten per speedboot vanaf de internationale luchthaven van Malé. Eenmaal aangekomen stap je meteen binnen in het paradijs. Maak je op voor een fantastisch verblijf waar je verwend zal worden. En maak je alvast klaar voor een onvergetelijke vakantie.

Ondertussen is dit resort een échte favoriet bij onze gasten. Het duurt nog wel even een korte tocht per boot alvorens je het hotel bereikt. Maar dat heeft net als extra troef dat je een meer instant paradijs gevoel krijgt tijdens je verblijf. En dat gevoel maakt net de beleving nog beter tijdens deze onvergetelijke droomvakantie.

Voor wie graag een duidelijk beeld wil van het te spenderen budget tijdens je droomvakantie bij Varu by Atmosphere is een all-inclusive formule natuurlijk een uitstekende keuze. Het Varu Plan is bijzonder uitgebreid en geeft je de kans om maximaal te genieten van al het leuks dat het hotel te bieden heeft. 

Niet alleen zijn maaltijden inbegrepen in het Varu Plan maar ook een selectie aan alcoholische dranken. Daarnaast krijg je ook de gelegenheid om er te genieten van inbegrepen niet gemotoriseerde watersport activiteiten, een selectie aan excursies, snorkel ervaringen maar ook een behandeling in de wellness zit in het aanbod.

Uiteraard ontvang je van mij bij je reisvoorstel een uitgebreid overzicht van wat je nu precies mag verwachten van het Varu Plan.

Zonder twijfel kom je bij Varu By Atmosphere tot rust en kan je hier ontspannen om vervolgens helemaal zen terug te keren na een welverdiende vakantie.

Handig om te weten over Varu By Atmosphere

40 minuten per speedboot van de internationale luchthaven van Malé

Premium All-inclusive formule met het Varu Plan

Familiehotel

Overwater spa & wellness

Hernieuw je huwelijksgeloften in stijl

Lees meer over dit HOTEL