Ozen Life Maadhoo is absoluut één van onze favorieten voor ons en onze reizigers. Zo biedt het hotel een ultra-all inclusive formule aan. Superhandig als je op voorhand een idee wil hebben van je totale budget. Maar doordat de all-inclusive formule er zo uitgebreid is kan je er natuurlijk genieten van bijkomende activiteiten die over het algemeen niet inbegrepen zijn.

Het prachtige resort van Ozen Life Maadhoo is gelegen op slechts 45 minuten varen van de luchthaven van Malé. Van zodra je aankomt op de luchthaven wacht je een aangenaam onthaal in de lounge van het hotel. Zodat je in alle rust kan wachten op je transfer. De transfer gebeurt per luxe boot. Bij aankomst in het resort wacht je alvast een bijzonder aangenaam onthaal in de lobby op het water.

Ozen Life Maadhoo is niet alleen een aanrader voor wie op zoek is naar een unieke honeymoon bestemming maar is absoluut een kindvriendelijke hotel. Onze kinderen werden er alvast serieus in de watten gelegd tijdens ons verblijf. Zo heb je per villa je eigen “butler”. Deze persoon kan je steeds contacteren met al je vragen en staat ten dienste tijdens je verblijf.

Het resort heeft een eigen watersportcentrum. Zo kan je ook deelnemen aan de snorktocht die georganiseerd wordt door het hotel. Dagelijks zijn er snorkel excursies (wanneer het weer het toelaat) waarbij men steeds andere locaties opzoekt. Liefhebbers van de boeiende onderwater wereld zullen zeker aangenaam verrast worden tijdens hun verblijf op Ozen Life Maadhoo.

Tijdens ons verblijf op Onze Life Maadhoo maakten we ook een boottocht om dolfijnen te gaan spotten. Meestal bevinden de dieren zich aan de ene een bepaalde kant van het eiland en heb je dan ook veel kans om ze te kunnen bewonderen. Mits het nodige geduld was dit bij ons ook het geval, absoluut een leuke ervaring.

Verder beschikt het Ozen Life Maadhoo over een unieke onderwaterrestaurant. In functie van de duur van je verblijf kan je er minstens 1 maal gaan dineren. Je zal er vast en zeker je smaakpapillen kunnen laten verwennen terwijl je er geniet van het prachtige onderwater leven. En voor de kinderen wordt er zelfs een aparte menu aangeboden.

Ook de overwaterspa is een echte aanrader in Ozen Life Maadhoo. Je zal er ongetwijfeld helemaal zen worden tijdens de behandeling wanneer je geniet van een deugddoende massage terwijl je het ruisen van de zee hoort en de golven door de glazen bodem kan bewonderen.

Handig om te weten over Ozen Life Maadhoo

45 minuten boottransfer van de luchthaven van Malé

Ultra all-inclusive INDULGENCE Plan

Honeymoon hotel

Adembenemende overwater villa

Dolfijnen spotte

Onderwater restaurant M6m