Ozen Reserve Bolifushi bereik je  na een transfer  van amper 20 minuten per luxe catamaran van de luchthaven van Malé. Dan  arriveer je op het prachtige eiland Bolifushi. Het genieten kan alvast beginnen. Laat je heerlijk verwennen tijdens deze unieke vakantie en ervaring.  

Ozen Reserve Bolifushi biedt met het Reserve Plan een unieke all-inclusive formule aan dat verder gaat dan de traditionele all-inclusive formule. Zo zijn een selectie aan champagnes zelfs opgenomen in deze formule maar ook een unieke behandeling in de spa. Of wordt er snorkelmateriaal ter beschikking gesteld.

Ook hier bedient de “butler” jou op jouw wenken. Tijdens je verblijf staat deze persoon klaar om je te helpen en begeleiden met al je vragen over je verblijf. Zo zorgt Ozen Reserve Bolifushi voor een unieke én gepersonaliseerde ervaring  voor jou en je gezinsleden.

Dit prachtige resort is uiterst kindvriendelijk en heeft zelfs een gigantisch zwembad in de kidsclub. Wedden dat jouw kinderen de schattenjacht op het eiland heerlijk gaan vinden? Onze kinderen vonden de ervaring er alvast super. En zullen Ozen Reserve Bolifushi zeker aanraden voor gezinnen.

Wie tijdens het verblijf toch een beetje aan de gezondheid wil werken kan dit uiteraard ook. Zo garandeert een workout sessie in de overwater gym je alvast adembenemende uitzichten of opteer je liever voor een ontspannende yoga sessie terwijl je ontspant van het luisteren naar de golven.

Voor wie op zoek is naar bijzondere ervaringen heeft Ozen Reserve Bolifushi nog wat unieke extra’s in petto. Zo kan je er gaan schaatsen op de ecologische ijspiste, uniek in zijn soort. Kan je er gaan duiken op unieke locaties of gaan snorkelen en genieten van diverse watersporten (sommige zijn optioneel). Voor wie het wat romantischer mag organiseert het hotel een ceremonie voor de hernieuwing van de huwelijksgeloften.

En natuurlijk voor wie af en toe eens de veilige haven van het resort wil verlaten kan opteren voor één van de excursies die het resort aanbiedt. Dat gaat van een romantische cruise bij zonsondergang tot het leren vissen op de Maldivische stijl. Wil je liever dolfijnen gaan spotten of ’s nachts gaan snorkelen. Avontuurlijke opties zijn er genoeg.

Handig om te weten over Ozen Reserve Bolifushi

20 minuten transfer per boot van de internationale luchthaven van Malé

The Reserve Plan all-inclusive formule

PADI erkend duikcentrum

Eco-vriendelijke Ijspiste

Grootste Kidsclub op de Malediven