Laat je begeleiden bij het plannen van je luxe reis naar India

Je wil een luxe reis maken naar India, wat nu?

 Laat je begeleiden bij het plannen van je luxe reis naar India! Niets zo vervelend dan je verre reis te starten met een slechte reiservaring. 

Net daarom ontwerpen wij enkel reizen op maat voor al onze bestemmingen. Omdat elke reiziger anders is en een andere visie heeft over reizen. En daar horen ook andere wensen bij. We geloven dan ook dat dit de sterkte is van onze onderneming.

Onze enige doelstelling is mensen blij te maken en te inspireren met een fantastische en onvergetelijke en unieke reiservaring.

Georganiseerd op reis vertrekken wil ook zeggen genieten

We zijn er ons van bewust dat er een groot verschil is tussen iemand die een wereldreis maakt gedurende maanden. Of iemand die amper een 2 à 3-tal weken vrij heeft om te genieten van de jaarlijkse welverdiende vakantie.

Bovendien weet je dan ook dat je steeds ter plaatse kan rekenen op ondersteuning. Wat volgens ons nog belangrijker. Het maakt niet uit of je een grote of kleine vraag hebt, ons team ter plaatse staat paraat en dit 24/7.

India is nu eenmaal een gigantisch groot en zeer divers land, dus we snappen wel dat het niet altijd gemakkelijk is om de opties goed in te schatten.

Hoe begin je aan je reisplanning?

Ja, er is heel veel informatie beschikbaar via internet. Uiteraard maken wij daar zelf ook gebruik van. We vinden het een goede bron van inspiratie.

Op basis van deze inspiratie werken we dan samen met onze partner én hun ideeën én feedback een evenwichtig programma uit.

Dus misschien heb je zelf al wat research gedaan en heb je wel al een idee wat je wil gaan bezoeken, hoe lang je wil gaan en wanneer.

Wat wij nu precies aanbieden bij Jasmine Travel & Events

Van in het begin dat we gestart zijn met het organiseren van reizen, lag de focus bij ons op het leveren van kwaliteit.

Daarom zijn onze reizen ook altijd tot in de puntjes verzorgd. En zo kan jij ter plaatse gewoon, wel ja genieten.

Wij hebben een gevarieerd aanbod aan prachtige hotels, van luxueuze resorts tot de charmante boetiek hotels.

Persoonlijk heb ik niets tegen het aanbieden van de traditionele trekpleisters maar ik hou wel van een evenwicht met unieke lokale ervaringen. Uiteraard steeds aangepast aan jouw wensen.

Buiten de platgetreden paden?

Het is gewoon zo dat India de voorbije jaren ontzettend geëvolueerd is. Zelfs op afgelegen plaatsen vind je de mooiste plaatsen om te logeren.

We zijn altijd op zoek naar bijzondere en unieke locaties voor het ontwerpen van buitengewone reiservaringen.

Dus ook voor wie graag buiten de toeristische paden wil reizen hebben we zeker een aangepast en verrassend aanbod beschikbaar

Wat de anderen over Jasmine Travel & Events zeggen

We vinden het ontzettend fijn wanneer reizigers hun positieve feedback delen wanneer ze terug zijn van vakantie.

Een aantal van de recente getuigenissen van onze reizigers kan je hier lezen op onze website.

 

Subhadra
Specialist Reizen India

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/