Je moet gebeten zijn door de reismicrobe

Het is mijn passie om reizen naar India te organiseren. Je wist dit misschien nog niet maar ik vertel het je toch graag. Als inspirerend ambassadrice voor luxe reizen ga ik steeds met hart en ziel aan de slag om een droomreis voor jou samen te stellen.

En dit natuurlijk voor alle bestemmingen uit ons aanbod. Het is een bewuste keuze om slechts een beperkt aantal bestemmingen aan te bieden. Het zijn stuk voor stuk bestemmingen waar wij ons thuis voelen. Waar we een bijzondere connectie mee hebben.

Bestemmingen waar we blij van worden. En met onze persoonlijke reiservaringen willen we jou dan graag inspireren.

India, mijn persoonlijke troef

En dan heb je natuurlijk India. Het is amper in woorden te beschrijven welke connectie ik nog steeds heb met mijn geboorteland. Het is vreemd om te zeggen maar hoe langer ik er niet woon hoe sterker die connectie wordt. 

Ik was al langer op zoek naar dé ideale manier om “iets” te gaan doen met mijn kennis van de toeristische sector en met mijn eigen roots, die in India liggen. Zo heeft mijn bedrijf voor de perfecte balans gezorgd tussen mijn leven hier in België en mijn Indische roots. 

En zo voelt het voor mij ook aan. Ik merkte regelmatig dat mensen tevreden terugkwamen van hun India reis. Persoonlijk vond ik dat merkwaardig, omdat ik het zelf nooit zo heb ervaren. Volgens mij komt dit ook een stuk door onwetendheid of niet goed weten waar je moet op voorbereid zijn. Dus ik besloot dat ik dat anders ging aanpakken. 

Mijn visie is altijd dat je je moet openstellen voor de bestemming waar je naartoe reist. En die aanpak werkt prima. Zo hoop ik jou te inspireren én ervoor te zorgen dat jouw India reis ook naar meer smaakt. 

Altijd een beetje thuiskomen in India

Ondertussen noemen ze mij in India noemen ze mij een fantastische ambassadrice voor ons land. Mijn passie voor ons geboorteland wordt er opgemerkt. Want elke keer weer. Als ik terugga naar India voelt het altijd een beetje als thuiskomen aan.

Logisch, dat heeft te maken met mijn Indische roots te maken. Zo kan ook mijn basis kennis van het Hindi kan bij de locals op heel wat appreciatie rekenen. En ondanks het feit dat heel wat mensen het in India niet breed hebben, kan je er toch altijd rekenen op een vriendelijke lach, veel warmte en gastvrijheid.

En laat nu net dat gevoel zijn dat ik jou wil meegeven wanneer jij een reis maakt naar India. Daarom heb ik ook gekozen om belevenis reizen te organiseren. Ik wil je niet alleen de prachtige culturele bezienswaardigheden tonen of je verbazen door de paleizen van de Maharadja’s die nu omgebouwd werden tot pareltjes van hotels maar ik wil je ook kennis laten maken met het authentieke India, in al haar facetten.

Net daarom is het mijn passie om reizen naar India te organiseren.

Waar ik je vooral wil kennis mee laten maken

India is een gigantisch groot land, zo divers, gevarieerd. Wat een verschil tussen het noorden en het zuiden van India. Het is dan ook een uitdaging om je India te tonen in één enkele rondreis. Wie gecharmeerd is door de schoonheid van dit prachtige majestueuze land zal ongetwijfeld nog meerdere keren willen teruggaan.

En wie verder durft kijken dan alleen de uitdagingen waar India mee te maken heeft, zal ongetwijfeld terug keren met mooie herinneringen en zal de vriendelijkheid en gastvrijheid als hartverwarmend ervaren.

Twijfels over reizen naar India

Onlangs nog sprak ik met reizigers die zo hun twijfels hebben om een reis naar India te maken, want verschillende mensen met wie ze gepraat hadden, hebben hun de reis naar India afgeraden.

Kijk reizen is altijd ontdekken. Het is kennis maken met een nieuwe cultuur, gewoontes, mensen, rituelen, landschappen en zoveel meer. Uiteindelijk ga je toch altijd een stukje het avontuur tegemoet. Maar het is niet omdat jouw buurman de bestemming niet leuk vond dat ook voor jou van toepassing zal zijn. Er is maar 1 manier om dit te weten te komen en dat is zelf de bestemming gaan bezoeken.

Correct informeren is altijd, een must

Het is meer dan logisch dat je als reiziger bepaalde verwachtingen hebt over je reis. Daarom is het juist zo belangrijk om correct geïnformeerd te worden voor je je reis reserveert. Op voorhand voldoende inlichtingen inwinnen en weten wat je mag verwachten van een dergelijke reis én het aanbod is uiteraard belangrijk.

Zowel wat betreft hotels, rondreizen, bezienswaardigheden, gewoontes enzo. Zelf merk ik dat het idee die reizigers hebben over de af te leggen afstanden in India niet altijd overeenkomen met de realiteit.  Door regelmatig naar India te reizen kan ik mijn expertise optimaal benutten om hierin de nodige ondersteuning en het advies te geven.

Ik ervaar het als een extra troef om jou te kunnen begeleiden vanuit mijn persoonlijke ervaringen. Dankzij de nodige knowhow kan ik steeds een uniek reisprogramma te ontwerpen. En jou zo een onvergetelijke en boeiende reiservaring te bezorgen.

1998, dat was een magisch jaar

In 1998 reisde ik voor het eerst terug naar India na mijn adoptie. Sindsdien stonden er al heel wat India reizen gepland in mijn agenda. En ik mag toch zeggen dat ik de voorbije 20 jaar een grote evolutie gezien heb in India.

Zowel op technologisch als op economisch vlak heeft India grote vorderingen gemaakt. En ondanks deze evolutie, blijven vele van de tradities en gewoonten behouden. Naar mijn persoonlijke mening draagt dit bij aan de authenticiteit van de bestemming.

Belevenisreis, de nieuwe norm?

Uiteraard volg ik ook de trends op, op reisgebied. Vandaag de dag willen reizigers meer uit hun reis halen en al zeker bij verre reizen, want dat zijn de reizen die je misschien maar 1 keer in je leven gaat maken. Dus je hebt maar 1 kans om omvergeblazen te worden door deze bijzondere reiservaring.

Reizigers willen het vakantie gevoel ervaren én de couleur locale ter plaatse gaan beleven. Daarom waak ik er steeds over om een rondreis samen te stellen die zorgt voor evenwicht. Alleen op die manier kan je komen tot een boeiende en interessante belevenisreis.

En aangezien elke persoon uniek is, zijn mijn reizen dat ook, elk reisvoorstel wordt gepersonaliseerd en aangepast aan jouw wensen.

Waarom zou je beroep doen op een expert, als je je reis gewoon online kan reserveren?

Het klopt inderdaad dat er vandaag de dag heel veel informatie online beschikbaar. Maar misschien ervaar je keuzestress. Door een te veel aan informatie kan het soms net moeilijker maken om een keuze te maken.

En dan nog vraagt het soms uren surfen alvorens je de gewenste info vind. Of ervaar je problemen met het reserveren van sommige diensten. 

Daarnaast is het ook zo dat prijzen vergelijken als eenvoudig wordt voorgesteld, maar wanneer ben je als reiziger 100% zeker dat je 2 evenwaardige producten vergelijkt. Tegenover kwaliteit staat er nu eenmaal een prijs.

Omdat het mijn passie is om reizen naar India te organiseren, vind ik het altijd inspirerend als ik reizigers kan begeleiden bij hun reisplannen voor die ene unieke India reis. 

 

Subhadra
Specialist Reizen India

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/