4 fantastische bestemmingen voor je huwelijksreis

Wat zeker niet mag ontbreken na dat onvergetelijk trouwfeest, jullie huwelijksreis. Maanden aan voorbereiding gaan vooraf aan dat geweldig trouwfeest. Want geef toe, wat is er nu leuker dan zo’n waanzinnig en spectaculair feest te organiseren. Waar al jullie familieleden én vrienden op aanwezig aan. 

Logisch dat jullie daar graag ook een adembenemende én idyllische huwelijksreis willen aan koppelen. Wie weet neem je wel een eventplanner onder de arm om je huwelijksfeest in goede banen te leiden. Dan laat je je toch ook graag begeleiden bij het ontwerpen van die droomvakantie?

En toevallig hebben wij dan als bestemmingsspecialist een aantal waanzinnig mooie bestemmingen in ons aanbod. Uiteraard hangt het er vanaf waar voor jullie de klemtoon mag liggen. Maar of je nu graag wil gaan uitrusten aan een paradijselijk strand. Of jullie er net voor kiezen om jullie wittebroodsweken door te brengen tijdens een avontuurlijke reis. Wij hebben een uitgebreid aanbod met een waaier aan prachtige hotels. Zonder twijfel gaan jullie hier van de rust én elkaar kunnen genieten na een zeer intense periode.

Exotische strandvakanties in de Malediven

Prachtige adembenemende bestemmingen met azuurblauw water, parelwitte zandstranden. Met een uitzicht dat zo het perfecte landschap vormt voor een postkaart. De prachtige resorts waar jullie een villa met privé zwembad kunnen reserveren, zijn talrijk. Voor wie het wat actiever mag zijn, kan je uiteraard het onderwater leven gaan verkennen op de Malediven. Of kan diverse watersporten beoefenen. Willen jullie graag officieel trouwen op de Malediven of er jullie feest organiseren? Weet dan dat wij jullie graag hierbij begeleiden.  Als jullie dat zouden willen, kunnen jullie ook een korte stop maken in de Emiraten. 

Oman, verrassend Midden-Oosten

Ben je op zoek naar een authentieke bestemming in het Midden-Oosten? Oman profileert zich als een fantastische en luxueuze bestemming. Ideaal dus voor pasgehuwden die zich graag willen laten verwennen tijdens een boeiende en afwisselende rondreis. Zo maken jullie er kennis met de lokale cultuur. Maken jullie kennis met de typische bergdorpjes. Vervolgens gaan jullie gewoon gaan uitrusten aan het strand. In ons aanbod vinden jullie bijzondere hotels terug. Echte pareltjes waar jullie genieten van alle comfort op adembenemende locaties. Jullie rondreis in Oman kan eindigen in één van de prachtige strandresorts. 

Luxueus reizen door India

Misschien hadden jullie nog niet meteen aan India gedacht om jullie huwelijksreis door te brengen. Zonder twijfel is het maken van een rondreis doorheen India een unieke ervaring. Maak kennis met de prachtige en kleurrijke steden. Ontdek er het leven van de locals. En laat je in de watten leggen in de luxueuze hotels. Logeer er in de prachtige paleizen die werden omgetoverd tot luxueuze hotels. Maar breng zeker ook een bezoek aan één van de prachtige nationale parken waar julie tijgers en luipaarden kunnen spotten.

Ga vervolgens uitrusten aan de prachtige witten zandstranden in Goa. Of kies je liever voor de gouden stranden van Kerala. Zonder twijfel sturen wij jullie naar de meest romantische en adembenemende plaatsen. Voor unieke belevenissen terwijl jullie toch tot rust komen. Uiteraard kunnen jullie er voor kiezen om na jullie rondreis door India verder te reizen naar de Malediven.

Sri Lanka, de parel van de Indische Oceaan

We twijfelen er niet aan dat dit kleine eiland jullie zal verbazen. Sri Lanka is dan ook een uitermate geschikte bestemming voor jullie huwelijksreis. Zo heeft dit compacte eiland heel wat te bieden. Vergaap jullie aan de prachtige UNESCO-Werelderfgoedsites. Laat jullie onderdompelen in de Sri Lankaanse cultuur. Wisten jullie dat Sri Lanka een geschikte bestemming is zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden? We passen gewoon jullie route aan volgens het seizoen. Natuurlijk wie liever na de rondreis, even gaat uitrusten in één van de prachtige luxueuze resorts in de Malediven, kiest voor een bijzondere en unieke reiservaring. 

 

Subhadra
Specialist Reizen op maat

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/