Luxe reizen in India, een adembenemende ervaring

India, voor dé ervaren luxe reiziger

Wie India zegt, denkt meteen aan de prachtig gekleurde sari’s, de levendige markten én haar gastvrije bevolking. Maar ook de verbazende erfgoed sites én de eeuwenoude rituelen zullen je verbazen. Of kan je de aroma’s al ruiken van de overheerlijke gerechten die gekruid worden met typische Indische specerijen. Doorkruis je India van Noord naar Zuid dan ontdek je een buitengewoon gevarieerd landschap. Dit gaat van bergen tot de woestijn, via de nationale parken tot aan de prachtige kusten. Van de thee- en koffieplantages en de kruidentuinen tot de verrassende backwaters. Wanneer je artikels leest over luxueuze hotels overal ter wereld, zal je merken dat India goed vertegenwoordigd is in deze lijst. Heel wat luxueuze hotelketens in India veroveren hun plaats aan de top van deze lijsten. Ook tref je in India meer en meer luxueuze boetiek hotels aan. Waar de nadruk nog meer op charme én de persoonlijke aanpak ligt. 

Leven in luxe in India, zoals een Maharadja of Maharani

Uiteraard is India dé geschikte bestemming voor jou, als ervaren doorwinterde luxe reiziger. Niet alleen zal je door India aangenaam verrast worden door haar rijke culturele traditie. Zonder twijfel zal je ook aangenaam verrast zijn door het aanbod aan luxe hotels. Uniek zijn de de talrijke voormalige residenties met een koninklijk tintje. Deze werden omgebouwd tot prachtige hotels waar jij nu kan gaan overnachten. Tijdens jouw verblijf voel je je ongetwijfeld een échte Maharadja of Maharani. Niet alleen de inrichting spreekt tot de verbeelding en doet denken aan sprookjesverhalen. Deze hotels bieden ook een uitmuntende service aan. Verder zorgt de verfijnde keuken zorgen voor een absolute top ervaring tijdens jouw verblijf. Je zal met onvergetelijke ervaringen terugkeren.

Luxe reizen in India met kinderen, reizen in stijl

Zelf hebben wij tijdens onze reizen naar India persoonlijk kunnen kennismaken met India als kindvriendelijke bestemming. Met een gerust hart kunnen wij zeggen, dat wanneer je kiest voor een luxe reis door India met je gezin, je op beide oren kan slapen. Zo zal ook jouw kleine prins of prinses het aan niets ontbreken. Ook jouw kinderen zullen tijdens hun reis door India, in de watten gelegd worden en kunnen genieten van de uitmuntende service die de luxe hotels aanbieden. Het maken van verre reizen zal jouw kinderen hun blik op de wereld verruimen. Uiteindelijk kan je maar een beperkte periode in je leven als gezin samen reizen. Het is toch fijn als je daar het maximum kunt uithalen.

In luxe reizen door India

Uiteraard vind je in grote steden in India zoals Delhi, Calcutta, Mumbai, Chennai, Bangalore enz. een waaier aan prachtige luxueuze hotels maar evengoed wanneer je buiten de steden reist zal de beschikbare hotel accommodatie je niet ontgoochelen. Of je nu tijgers wil gaan spotten, wil genieten van een ayurvedische behandeling, een wandeltocht wil maken of wil gaan uitrusten in één van de prachtige strandresorts de mogelijkheden zijn talrijk zodat jij je vakantie in alle comfort kan doorbrengen. Wij hebben een bijzonder uitgebreid aanbod voor wat betreft hotels in India. En natuurlijk houden we onze kennis up-to-date door regelmatig nieuwe resorts te gaan uittesten.

Geïnspireerd? Ontdek ons aanbod India reizen

 

Subhadra

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/