Tijd voor vakantie

Tijd voor vakantie. Terwijl het voor velen van jullie misschien al zover is of misschien trek je wel binnenkort de deur achter je dicht om te genieten van jouw welverdiende vakantie. Vraag je je misschien af wat wij zoal doen tijdens de zomermaanden? Uiteraard ben ik momenteel druk bezig met de voorbereidingen van reizigers die weldra op reis vertrekken of dit binnenkort gaan doen. En zorg ik er voor dat ze begeleid worden ook wanneer ze ter plaatse zijn om er te genieten van hun meer dan verdiende vakantie.

Of reizen tijdens het hoogseizoen niet te duur is?

Eigenlijk kan je dit op 2 manieren bekijken. Je kan je focussen op je budget en gaan voor de goedkoopst mogelijke manier om te reizen naar je bestemming én je vakantie in te vullen. Maar als ik een reis organiseer voor jou, ga ik steeds uit van de vraag “hoe haal jij het meeste uit jouw vakantie”. De eerste vraag wanneer je mij om advies vraagt omdat je van plan bent om een reis te maken is niet zozeer: wat kost een reis maar eerder wat krijg je ervoor in de plaats? Stel je wil eindelijk die verre reis maken waar je al zolang van droomt. Dan wil jij er toch ook een onvergetelijke en adembenemende ervaring van maken? Hoe je dat kan doen, daar geef ik jou graag het antwoord op! Want eigenlijk is het altijd tijd voor vakantie.

Last-minute of vroeg reserveren?

Terwijl je vroeger gemakkelijk last-minutes kon vinden, zie ik nu dat er het ganse jaar door veel gereisd wordt. Steeds meer mensen hebben de mogelijkheid om flexibel te reizen en maken daar ook gretig gebruik van. Uiteraard volgt de prijs de vraag. En in sommige periodes waar er grote vraag is naar bepaalde bestemmingen en reizen, zullen de prijzen de hoogte ingaan voor je het weet. Want vliegtuigtickets en hotels kan je reeds lang op voorhand reserveren. Maar ik ben er zeker van dat wie tijdig aan zijn reisplannen begint ook in het hoogseizoen scherpe deals kan krijgen.

Hou er zeker mee dat je voor de verschillende van onze favoriete bestemmingen een visum nodig hebt. Uiteraard kan je dit via deze link zelf aanvragen: Visum

Wanneer ik dan zelf op reis ga?

Mijn persoonlijk reisschema heb ik afgestemd op mijn belangrijkste bestemmingen. Daar ligt het hoogseizoen voor de meeste van mijn bestemmingen én regio’s trouwens van oktober tot maart, op een aantal uitzonderingen na. Persoonlijk reis ik dan liever tijdens de regenachtige herfstmaanden en koude kille wintermaanden in België richting India, de Emiraten of de Malediven. Ik hou van de zon. Dus ik vind het de perfecte mix. De zomer doorbrengen in België. Maar tijdens de koude maanden België achter mij te laten én te genieten van het prachtige weer op onze favoriete bestemmingen. Tijdens de zomermaanden blijf ik bereikbaar om je te begeleiden bij het plannen van jouw droomvakantie. 

 

 

Subhadra
Specialist Reizen op maat

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/