Dubai

Nog maar net terug van alweer een fantastische reis naar Dubai. Ondertussen is het voor mij reeds mijn 3de bezoek aan deze leuke metropool. Wie naar Dubai reist kan zijn verblijf er gemakkelijk combineren met andere bestemming. Zoals een rondreis naar India, Sri Lanka of zelfs met een strandvakantie op de Malediven. Dubai leent zich ideaal als citytrip bestemming.

Met amper 6h30 vliegen vanuit Brussel met de rechtstreekse vluchten van Emirates en dit maar liefst 2x per dag. En of je er nu voor kiest om je laten onderdompelen in het leven van de locals, je wil vergapen aan de talrijke wolkenkrabbers of gewoon wil ontspannen aan het strand en je laten verwennen in één van de vele luxe hotels. Je zal je ongetwijfeld geen moment vervelen.

Waarom jij voor Dubai zou kiezen?

Omdat de Emiraten nu eenmaal een bestemming zijn waar een doorgedreven service de norm is. En waar je als klant altijd in de watten gelegd wordt, je vindt er meer dan 600 hotels dus keuze genoeg. Ook ikzelf had een programma samengesteld en heb moeten vaststellen dat ik te weinig tijd had om alle bezoeken af te leggen. Maar dat is dus de ideale reden om nog eens terug te gaan.

Dubai, een kindvriendelijke bestemming?

Ook de kinderen zullen ook aan Dubai onvergetelijke herinneringen overhouden. Ze zullen vast en zeker onder de indruk zijn van de gigantische bouwprojecten. Maar ze zullen ongetwijfeld veel plezier hebben in één van de fantastische waterpretparken zoals Aquaventure, Wild Wadi of andere pretparken zoals Legoland Dubai?

Of Dubai een dure bestemming is

Zelf heb ik dit niet ervaren als een duurdere bestemming wanneer je die vergelijkt met andere wereldsteden. Maar je krijgt er wel een top service en hoge kwaliteit van eten voor in de plaats “value for money” met andere woorden. Uiteraard heb je er de luxe shopping malls met luxe boetieks net zoals je er de luxe hotels hebt die er uit zien als de prachtige paleizen uit 1001 nacht. Maar zowel qua shoppingcenters als qua hotels heb je een ruim aanbod in diverse prijscategorieën. Wie kiest voor het openbaar vervoer (metro, tram of bus) zal zich in deze metropool vlot en betaalbaar kunnen verplaatsen.

Combineer Dubai met één van onze andere favoriete bestemmingen

Zelf combineerden wij Dubai met onze vakantie naar de Malediven. Indien je jezelf niet meteen 2 weken aan het strand ziet doorbrengen op de Malediven. Dan kan een combinatiereis met een citytrip naar Dubai wel de ideale oplossing zijn. Zo geniet je van een prachtige citytrip en eindig je je reis in stijl op één van de prachtige luxe resorts op de Malediven. Een ongelofelijk leuke combinatie die bijzonder populair is bij onze reizigers.

 

Subhadra
Specialist Reizen Dubai

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/