Expo 2021 Dubai UAE, een niet te missen event

Wie al in Dubai geweest is zal het zeker met mij eens zijn. Het is absoluut een fantastische bestemming, waar kwaliteit én service voorop staan. Waar hospitality én klantvriendelijkheid niet beperkt blijven tot het doordeweekse verkoopspraatje. Een bestemming waar men ten dienste staat van en voor de reiziger.

Terwijl zij die nog nooit de Emiraten bezocht hebben, zich vaak baseren op een bepaald imago dat een bestemming heeft opgebouwd. Alsof Dubai alleen maar een dure stad zou zijn, blinkend van goud, met enkel miljardairs als gasten. Als dit de realiteit zou zijn, zouden de meer dan 600 hotels in Dubai er wel heel verlaten bij liggen.

Mijn advies is altijd, net zoals wanneer ik spreek over onze andere favoriete bestemmingen. Praat eens met iemand die zelf regelmatig naar die bestemming gaat. Vraag het aan iemand die er woont. Je zal al verassend veel te weten komen. Maar beter is natuurlijk nog om het gewoon zelf te gaan ervaren.

En daarnaast is de wereld voortdurend in evolutie. Zo evolueren niet alleen de maatschappij maar ook landen en steden. Hoe een situatie was een paar jaar geleden kan er tegenwoordig compleet anders uitzien.

Expo 2021 Dubai UAE, een Wereldtentoonstelling zoal nooit tevoren

Toen we vernamen dat Dubai de Expo ging organiseren in 2021. Wisten we al dat dit een topproject ging worden. Zoals in alles wat in Dubai gerealiseerd wordt, staan innovatie, focus op de toekomst en een serieuze brok ambitie vooruit.

Natuurlijk wisten wij veel dat een pandemie een dikke streep ging trekken door het ganse Wereldtentoonstellingsverhaal. Het absolute hoogtepunt voor de Emiraten. Maar is een crisis een reden om bij de pakken te blijven zitten? Nee, absoluut niet, het is het moment om er nog iets beter van te maken dan wat oorspronkelijk de bedoeling gin zijn. Het is duidelijk dat men met een visie ongelofelijke projecten kan realiseren.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat dit jaartje uitstel net voor nog meer opportuniteiten zal zorgen. Nog meer mensen gaan van de Expo site kunnen genieten én het zal zonder meer overweldigend worden. 

Bekijk alvast de inspirerende video  van de Expo 2021 Dubai  

Een alternatief voor wie de drukte wil vermijden, de Pavilions Premiere

Wil je gewoon al even de sfeer ervaren van de Dubai Expo? Nog voor de drukte in alle hevigheid losbarst? Dat kan je nu al de site gaan bezoeken en dit van 22 januari 2021 tot en met 10 april 2021. Zo kan je als bezoeker gaan rond snuisteren in 3 paviljoenen, dat van de duurzaamheid, mobiliteit en opportuniteit. En dit voor een bijzonder redelijke prijs.

Expo 2021 Dubai UAE

Natuurlijk verwachten de Emiraten nog steeds een waanzinnig aantal bezoekers voor de Expo 2021 Dubai UAE. En uiteraard zal dit verlopen met de grootste aandacht voor veiligheidsmaatregelen. Maar zoals onze ervaring met de Emiraten zijn. Zal dit ook bijzonder efficiënt geregeld worden. Net zoals ze de heropstart van het toerisme reeds begonnen zijn in juli 2020.

Met maar liefst meer dan 190 landen en organisaties die er aanwezig zullen zijn op deze Wereldtentoonstelling, is het duidelijk dat gewoon iedereen aanwezig wil zijn op dit event.

Wie interesse heeft kan de Expo 2021 Dubai UAE bezoeken gedurende 6 maanden en dit van 01 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022.

Het is dan ook de ideale manier om Dubai op een unieke manier te gaan ontdekken. Maar misschien is dit voor jou dan ook meteen een unieke kans om de Wereldtentoonstelling in Dubai te combineren met een citytrip in of wil je liever je vakantie te verlengen met een verblijf op de idyllische Malediven.

Keuze genoeg en wij zorgen graag voor inspiratie.

Wie graag wat meer informatie wil kan al eens gaan surfen op de website van Expo 2021 Dubai UAE

https://www.expo2020dubai.com/en

Reis met Jasmine Travel & Events naar Dubai tijdens de Expo 2021 Dubai

Ontdek hier alvast onze unieke en exclusieve reisprogramma’s indien je individueel of in groep naar Dubai wil reizen om er de Expo 2021 Dubai te gaan ontdekken.

 

Subhadra
Specialist Reizen Dubai

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/