Ozen Life Maadhoo is natuurlijk slechts één van de paradijselijke resorts die je op de prachtige Malediven vindt. En om eerlijk te zijn, de eerste keer dat ik naar de Malediven ging, dat was alweer in 2018, dacht ik dat dit écht een once-in-a-lifetime gebeurtenis ging zijn. Onnodig om te zeggen hoe blij ik ben dat ik in de zomer van 2021 terug kon keren naar de prachtige eilanden van de Malediven. En hoe!

Ik ben in 2020 bewust niet voor de staycation gegaan. Niets mis met het concept maar het gaf me vooral het gevoel dat we plots met minder genoegen zouden moeten nemen. Voorheen had ik nog nooit aan staycations gedaan, dus waarom nu wel? Neen, dan liever wat langer wachten.

En dat wachten, wel dat was het meer dan de moeite waard. De maanden gingen tergend langzaam voorbij en het leek wel alsof mijn geduld eindeloos op de proef werd gesteld. Maar mijn advies is, wees geduldig en je zal verrast zijn om te zien wat er op je pad komt in het leven.

Wanneer ik nu terug kijk op de voorbije periode kan ik amper geloven dat dit écht 20 maanden was zonder enige reis. Maar nu terug kunnen reizen zonder al te veel beperkingen, ja dat is mijn soort van geluk. En ik durf het toe te geven, ik ben waarschijnlijk wel een beetje reisverslaafd.

Villa Ozen Life Maadhoo Uitzicht Ozen Life Maadhoo Overwater villa's Ozen Life Maadhoo  

Voel je thuis in het Ozen Life Maadhoo Resort

En daar zat ik dan op het strand, recht voor onze villa op de Malediven. Ogen gesloten, blootsvoets met mijn voeten in het zand en luisterend naar het geluid van de golven van de oceaan. Stel het jezelf gewoon even voor én je zal instant geluk voelen.

Wat me wel opviel, is dat vanaf het moment van onze aankomst in Ozen Life Maadhoo, we ons gewoon thuis voelden in dit geweldige resort. Dat is ook de reden waarom ik het belangrij vind om tijd en energie te investeren in het bezoeken van de hotels waar ik mee samenwerk. Zo krijg ik altijd een goed idee van de sfeer die je tijdens je verblijf mag verwachten.

Ozen Life Maadhoo is het type resort waar je je thuis zult voelen en waar je kan genieten van een hartverwarmende en vertrouwde sfeer. Het feit dat je een persoonlijke butler hebt die er voor zorgt dat jouw verblijf zorgeloos maakt, voegt net dat tikkeltje extra toe. Heerlijk toch als je weet dat jouw butler altijd maar een bericht verwijderd is. Hoe fijn is dat?

https://www.theozencollection.com/ozenlife-maadhoo/

Dophin cruise Zwembad Ozen Life Maadhoo  Sunset Ozen Life Maadhoo

Ultieme luxe all-in formule met The Indulgence Plan bij Ozen Life Maadhoo

Over het algemeen sta ik wat weigerachtig om te kiezen voor een all-inclusive pakket. Maar nadat ik kennis heb gemaakt met The Indulgence Plan, ben ik meteen van gedachten veranderd. Ik denk dat het zeker een goede optie is, wanneer je met je gezin reist. Het zal je zeker helpen om een oog op je budget te houden. Want quasi alles is gewoon inbegrepen in je pakket.

Het grootste voordeel van The Indulgence Plan bij Ozen Life Maadhoo vind ik dat het erg uitgebreid is. Van à la carte diners tot excursies zoals dolfijnen spotten of snorkelen zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je nog een aantal vouchers voor de wellness op basis van de duur van jouw verblijf. Jezelf laten verwennen zal zeker bovenaan jouw to-do-lijst staan tijdens jouw vakantie.

Ik heb alvast de snorkelexcursie uitgetest net als dolfijnen spotten. Twee geweldige ervaringen die je tijdens jouw verblijf niet mag missen. Ik vond echt een fantastische ervaring en heb het geluk gehad om een paar keer dolfijnen te zien tijdens ons verblijf op de prachtige Malediven! Memorabele ervaringen voor het leven.

Champagne op het strandStrand Ozen Life Maadhoo Overwater villaUitzicht overwater villa

Kan je je vervelen tijdens je verblijf bij Ozen Life Maadhoo?

Het antwoord is absoluut niet. Reizigers vragen me vaak wat je zoal kan doen tijdens je verblijf op de Malediven en of dat al niet snel saai wordt zo op een eiland zitten? Volgens mij heb je genoeg te doen tijdens je verblijf op de Malediven. Zeker als je van de onderwaterwereld en van watersporten houdt.

Maar zo kan je jezelf ook laten verwennen met één of meerdere behandelingen in de overwater spa. De cabines zijn gebouwd over het water. Je hoort er niet alleen het geluid van de golven, door de glazen bodem kan je de golven ook gewoon zien terwijl je op de massagetafel ligt. Het geeft je een instant ontspannend gevoel. Voor mij de meest relaxte wellness behandeling die ik tot nu toe heb mogen ervaren.

Evengoed kies jij er voor om een leuke yogales mee te volgen of ga je wat trainen in de sportschool. Daarnaast biedt het hotel nog een waaier aan watersporten aan. Keuze genoeg dus.

Aan de andere kant is er niets op tegen om tijdens je vakantie gewoon aan het zwembad te zitten, te ontspannen in je privévilla terwijl je een boek leest of gewoon helemaal niets te doen, absoluut niets. Stel je voor dat je hier een week verblijft in Ozen Life Maadhoo? Wie weet heb je dan gewoon zin om te genieten in alle eenvoud in een zalig resort. De stekker uit de dagelijkse sleur want ontspannen is toegestaan. Daarom is een strandvakantie naar de Malediven een prima keuze.

En wat betreft de culinaire ervaringen zal je zonder twijfel aangenaam verrast worden. Het onderwater restaurant mag je zeker niet missen. Terwijl je geniet van een gastronomische menu op 6 meter onder water, komen de vissen gewoon naar jou kijken. Een unieke ervaring die je minstens één keer in je leven moet hebben geprobeerd. En het mooist is: afhankelijk van de duur van je verblijf kan je minimum 1x gaan dineren in dit restaurant, inbegrepen in je all-inclusive formule. Uiteraard heb je daarnaast nog een waaier aan andere à la carte specialiteiten restaurants waar je uit kan kiezen. Je zal er zonder meer culinair genieten.

Ik heb maar één opmerking over mijn verblijf in Ozen Life Maadhoo en dat is dat mijn verblijf niet lang genoeg was. Maar voor mij is het een uitstekend excuus om terug te keren naar het paradijs.

Subhadra Van Loo bij Ozen Life Maadhoo

Subhadra
Specialist Reizen Malediven

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/