Saii Lagoon is een hotel dat we aanbevelen als je op zoek bent naar iets anders voor jouw volgende vakantie naar de Malediven. Ik kan me voorstellen dat wanneer je aan de Malediven denkt, je dit beeld hebt van luxe resorts, bounty-stranden en azuurblauw water én overwater villa’s met privé butler. En natuurlijk vind je dit soort resorts op deze prachtige bestemming.

Maar er zijn ook andere opties en meer mogelijkheden. Daarom ben ik dan ook heel blij dat ik de kans heb gekregen om Saii Lagoon samen met mijn familie te ervaren en mijn reisverhaal met je te delen. Saii Lagoon heeft zijn eigen unieke concept. Daarom wil ik je graag uitleggen wat je kunt verwachten als je deze geweldige locatie kiest om te verblijven tijdens je volgende reis naar de tropische Malediven.

Met slechts een korte speedboottocht van 20 minuten van de internationale luchthaven van Malé, is Saii Lagoon bijzonder vlot en snel te bereiken. Dat is natuurlijk een voordeel. Het resort heeft ook een eigen jachthaven, Crossroads Maldives. De jachthaven verbindt Saii Lagoon met het Hard Rock Hotel Maldives. Wanneer je voor dit resort kiest, heb je natuurlijk heel wat mogelijkheden om je tijd door te brengen, die niet alleen beperkt is tot jouw hotel.

SAii Lagoon SAii Lagoon Saii Lagoon  SAii Lagoon SAii Lagoon SAii Lagoon  SAii Lagoon

Crossroads Maldives

Aangezien we met een tiener en een bijna tiener op reis vertrokken, waren ze erg enthousiast over ons verblijf hier. Zeker als ze hoorden welke faciliteiten er op het eiland aanwezig zijn. Zoals de club voor tieners, het duikcentrum met een uitgebreid aanbod watersporten én een jachthaven met boetieks en restaurants. En natuurlijk niet te vergeten het Hard Rock Café. Het klonk hun als muziek in de oren nog voor ze op het eiland arriveerden. En als je denkt dat je je tijdens jouw verblijf hier zal vervelen? Dan ga ik je moeten teleurstellen want daar is geen kans op!

Omdat de Crossroads Maldives hun eigen winkels en restaurants hebben, is het een leuke locatie om je tijd door te brengen. Er is ook een geweldige spa, die ik natuurlijk getest heb. En ik moet zeggen dat de behandeling geweldig was. Maar ik ben natuurlijk fan van well-being behandelingen.

Sommige restaurants in Crossroads Maldives zijn inbegrepen in je all-in pakket, terwijl je in andere restaurants de kans krijgt om een ​​vast budget te gebruiken en eventuele extra kosten te betalen als je daar dineert. Dat maakt dat je in heel wat verschillende restaurants kan gaan eten of lunchen en zodoende kan je zeker de nodige variatie voorzien tijdens je verblijf.

Onze kinderen hielden echt van de ervaring in het Maldives Discovery Centre, waar ze alles konden leren over de onderwaterwereld op de Malediven. Ze brachten wat tijd door in het duikcentrum om er koraal te leren planten en hadden er hun eerste duikinitiatie. Er is zoveel te doen in het resort dat we tijdens ons verblijf niet eens genoeg tijd hebben gehad om alle watersporten uit te testen. Ik denk dat dat een uitstekende reden is om in de toekomst nog eens terug te gaan?

https://crossroadsmaldives.com/

Hard Rock Hotel Maldives

En dan heeft Saii Lagoon een verbinding via Crossroads Maldives en het Hard Rock Hotel Maldives. Ik kende het concept van het Hard Rock Hotel niet aangezien dit mijn eerste ervaring was. Maar mijn 2 tieners waren dolenthousiast. Het Hard Rock Hotel heeft een eigen Hard Rock Shop en er is ook het Hard Rock Café dat bij het all-inclusive arrangement was inbegrepen. We ontdekten een leuk concept met live entertainment op vaste dagen.

Een groot voordeel is dat wanneer je in Saii Lagoon verblijft, je ook gebruik kan maken van de meeste faciliteiten van het Hard Rock Hotel en je kan gaan lunchen of dineren in een brede selectie van restaurants van het Hard Rock Hotel die bij jouw all-inclusive arrangement zijn inbegrepen. Dit betekent natuurlijk dat je de keuze hebt uit een divers aanbod aan restaurants, zwembaden en activiteiten. Zeker als je voor een langere periode op de Malediven wilt verblijven en eilandhoppen naar andere hotels wilt vermijden, beschikt dit resort over de nodige troeven.

Onnodig te zeggen dat het Hard Rock Hotel enkele van de meest verbazingwekkende strand- en overwatervilla’s heeft. Maar onze favoriet was toch wel hun feestvilla. Als je tijdens je verblijf een heel mooi exclusief feest wil geven samen met jouw vrienden of familie. Dan heeft Hard Rock Hotel een fantastische villa met infinity zwembad ter beschikking. Je krijgt er een eindeloos uitzicht over de Indische Oceaan zo bij. Zonder twijfel zal je hier een uniek feest kunnen organiseren én beleven.

Hard Rock Hotel

Saii Lagoon overwater villa

Ik moet zeggen dat we echt genoten hebben van ons verblijf in de overwater villa. Je hebt er een directe toegang naar de zee. En ook al logeer je in een overwater villa die gelegen is aan het uiteinde van het eiland. Toch heb je gemakkelijk toegang tot het hele eiland per fiets of buggy. Bovendien is het uitzicht vanuit je villa op het water in één woord schitterend. Elke ochtend deed ik mijn yogasessie op mijn terras, met het geluid van de golven van de oceaan, met zicht op de azuurblauwe oceaan terwijl de vissen rondom onze villa zwommen. Bestaat er een leukere manier om je dag te starten? Eerlijk gezegd zou ik hier aan kunnen wennen als dit mijn dagelijks ritueel zou worden.

Omdat je snorkelmateriaal tot je beschikking hebt, zijn we ook gaan snorkelen rond onze overwater villa. Maar toen we eenmaal de rifhaai ontdekten die rond onze villa aan het zwemmen was, waren we een beetje aan het aarzelen om nog te gaan snorkelen. Bovenal is het echter een geweldige ervaring om in contact te komen met de onderwaterwereld in de Malediven. En sinds deze recente reis naar de Malediven kan ik écht wel genieten om in de zee te zwemmen en er te gaan snorkelen.

Een van de meest memorabele ervaringen tijdens ons verblijf was toch wel het privé diner op het strand om een speciale gelegenheid te vieren. Het was dan ook bijzonder fijn dat de menu van het diner werd samengesteld gebaseerd op onze wensen. En dat er voor de kinderen een op maat gemaakte menu werd voorzien. Wat een geweldige onvergetelijke ervaring dineren op het strand in een zeer romantische setting.

SAii Lagoon  

Tot slot

Nog 1 ding dat ik zeker wilde vermelden. De infinity pool bij Saii Lagoon is een geweldige plek om wat tijd door te brengen. Zeker als je erin zit en de dolfijnen voorbij ziet zwemmen.

Wie heeft er nu geen zin in een geweldige ervaring in de Malediven?

Subhadra bij SAii Lagoon

Subhadra
Specialist Reizen Malediven

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/