Valentijn citytrip in Dubai

Valentijn citytrip in Dubai? Ik vertel jullie graag hoe we bij dat idee gekomen zijn. Nu mijn echtgenoot en ik zijn nooit echt zo van de materiële geschenken geweest. Maar eerder van de belevingen die zorgen voor quality time samen. Een etentje, samen naar de wellness én door de jaren heen dus ook reizen natuurlijk.

Door de pandemie was het eigenlijk al meer dan 2 jaar geleden dat we er nog eens met z’n tweetjes konden op uittrekken. Dus leek het ons wel best aangenaam om met ons 2 een Valentijn citytrip in Dubai te plannen. 

Taj Dubai Downtown

Last-minute Valentijn citytrip in Dubai

Zodoende werden de vakantieplannen gemaakt én de nodige regelingen getroffen. Maar helaas door wijzigingen in onze zakelijke agenda moest ik plots 3 weken eerder dan voorzien naar Dubai afreizen. En aangezien we onze vakantie dagen natuurlijk efficiënt willen inzetten. Werd er geschoven met dagen, nieuwe regelingen getroffen én op een paar dagen tijd was alles in kruiken. En kon dus het aftellen beginnen.

Maar aangezien mijn initieel plan was om een Valentijn citytrip in Dubai te vieren én het eigenlijk nog geen Valentijn was. Wilde ik er toch mijn eigen toets aan geven. En dat is natuurlijk het voordeel dat je al een tijdje vooraf in de winkels best wat decoratie kan vinden.

Dus mijn koffer werd gevuld met heel wat hartjes, zonder dat manlief daar iets van af wist. En aan het hotel vroeg ik om iets lekkers te voorzien op de kamer omdat we iets te vieren hebben. Heerlijk om zo toe te komen in hotel Taj Dubai in downtown. Waar we bij aankomst een bed vol rozenblaadjes aantroffen én een heerlijk stukje chocoladetaart, die we netjes met ons 2 gedeeld hebben.

  Taj Dubai Downtown

Valentijn vieren in Taj Dubai

Nu het Taj Dubai hotel in downtown is écht wel een tophotel. We vonden ons verblijf er dan ook zeer aangenaam. Naast het hotel heb je een heuse club maar het hotel zelf heeft ook een super gezellige rooftopbar met zicht op de Burj Khalifa. De hapjes waren er zeer lekker én in combinatie met een gin tonic én een shisha ben je zeker van een fijne avond.

Voor wie het wat meer mag zijn, kan in de Billionaire Dubai terecht.  Voor entertainment en uitgebreid eten. Zelf opteerden we voor een romantisch diner met twee in de Bombay Brasserie van het Taj Dubai hotel. Dit restaurant, dat bekend staat om zijn heerlijke Indische keuken, heeft uitzicht op de Burj Khalifa. Maar staat vooral garant voor het verwennen van je smaakpapillen. Aangezien we beiden fan zijn van de Indische keuken maken we er al jaren de gewoonte van, wanneer we op reis zijn om top Indische restaurants uit te zoeken. En laat nu dat net zijn waar je in Dubai een overvloed aan hebt.

Bombay Brasserie at Taj Dubai

Vier je alleen de liefde op die ene dag van het jaar?

Tree House at Taj Dubai.

Uiteraard vier je Valentijn niet alleen op die ene dag van het jaar. Waarom zou je? Elk excuus is goed om jullie liefde voor elkaar te vieren. Om het even wanneer of waar ter wereld. En kijk dat is nu net mijn punt. Met onze drukke agenda’s is het niet altijd mogelijk om op Valentijn iets bijzonders te gaan doen samen met mijn echtgenoot.

Maar wil dit dan zeggen dat je dan maar niets moet doen? Uiteraard niet. Ik ben altijd bijzonder creatief als ik iets organiseer of plan. En terwijl iedereen hier nu volop in de Valentijn stemming is, hebben wij al bijzonder genoten van een korte trip mét quality time voor ons beiden.

Ja de liefde is zeker en vast mooi. Daarom wens ik jullie allen een liefdevol jaar met prachtige reizen naar één van onze favoriete bestemmingen.

Subhadra Van Loo

Subhadra
Specialist Reizen Dubai

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/