Patina Maldives, wanneer je hier logeert staat je een unieke en bijzondere ervaring te wachten. Of je nu houdt van een welverdiende strandvakantie in ultieme privacy of je verkiest een bijzonder resort met de nodige charme en uitstekende service in het kwadraat, dan zal je hier alvast genieten met volle teugen van je verblijf.

Persoonlijk ben ik absoluut voorstander van een villa met privé zwembad. Ik heb zelf ook al in verschillende hotels op de Malediven gelogeerd met privé zwembad en dit geeft toch wel een extra aan je reisbeleving. Uiteraard kan zwemmen in de zee ook, maar op sommige plaatsen op de eilanden kan de zee best wel ruig zijn. En niets overstijgt de intimiteit van een privé zwembad aan je eigen villa.

Uiteraard biedt Patina Maldives met zijn 90 villa’s diverse types aan met privé zwembad. Zo kan je opteren voor de beach villa met zicht op het strand of op de jungle. De villa’s zijn allemaal ingericht in een moderne tijdloze stijl. Maar zo heb je ook de overwater villa met een privé zwembad van 9,6 meter. Je kan er vanop het 157m2 terras de gloed van de Maldivische zonsondergang aanschouwen.

Met elke kamertype komen er ook bijzondere extra’s wanneer je logeert bij Patina Maldives. Zo verziet het hotel een VIP aankomst en vertrek ervaring. Kan je een privé les volgen in de Organic Garden, neem je deel met de dagelijkse yoga les of leer je om je eigen koraal te planten onder begeleiding van de Marine bioloog.

Uiteraard creëert Patina Maldives nog meer unieke en bijzondere ervaringen. Zoals een privé wijn proeverij, een privé film avond met huisgemaakte popcorn en marshmallows. Of voor wie het nog iets extra mag zijn kan je ook opteren voor een cruise aan boord van het jacht bij zonsondergang genieten van een goed glas champagne én culinaire hapjes.

Overdag kan je ijsjes gaan halen in de Tuk Tuk Gelato bij Patina Maldives. Maar ’s avonds geniet je dan weer bij Patina Maldives van een lekkere cocktail of van geroosterde mashmallows bij het kampvuur. Als welkomstgeschenk ontvang je een fles champagne bij aankomst. Maar ook biedt het hotel 1 duikervaring per verblijf aan. Snorkelmateriaal kan je dan weer onbeperkt lenen.

Maar bij Patina Maldives zullen ook jouw kids in de watten gelegd worden. Zij kunnen hun hartje ophalen in The Fari Beach Club en de Footprint (kids club). Wil je graag je lichaam in vorm houden tijdens je vakantie kan jij terecht in Reboot (gym). Kortom wie kiest voor een verblijf in dit resort mag zich alvast verheugen op een unieke beleving.

Handig om te weten over Patina Maldives

45 minuten per speedboot transfer van de internationale luchthaven van Malé

Unieke wellness behandelingen

Plant je eigen koraal onder begeleiding van een marine bioloog

Geniet van een privé filmavond onder de sterren

Ijsjes eten in Tuk Tuk Gelato

Tijdloos moderne inrichting