18 – daagse rondreis Leeuwen en tijgers

Rondreis waarbij je leeuwen en tijgers probeert te spotten

India, met haar gevarieerd landschap is dit immense land ook de thuishaven voor talrijke en diverse soorten van fauna én flora. Deze rondreis hebben we speciaal voor jou ontworpen. Zodat jij op een bijzondere manier kennis kan maken met een paar van de prachtigste natuurparken in India. Je logeert er in adembenemende parken én je gaat er op sporenzoektocht. Je komt er dicht in contact met de lokale fauna én ontmoet hen in hun lokale habitat. De parken zijn een adembenemend centrum van rust én een gigantisch contrast me de grote miljoenen steden waar het krioelt van de inwoners. Laat je alvast inspireren door deze wildlife rondreis.

 

Hoogtepunten tijdens jouw rondreis leeuwen en tijgers

  Ontdek de bruisende en moderne metropool Mumbai

√  Ga wilde dieren spotten in de verschillende adembenemende natuurparken in India tijdens deze reis

√  Logeer in prachtige lodges dicht bij de parken én kom er in contact met de lokale fauna en flora

√  Geniet van de stilte in de immens grote natuurparken

√  Tijdens de safari aanschouw je er de de prachtige panorama’s

√  Het bezoek aan de prachtige Taj Mahal maakt je zeker en vast sprakeloos

 

Reisroute: rondreis leeuwen en tijgers

Dag 01 Brussel – Mumbai

Vandaag vertrek je vanuit Brussel met een tussenstop naar Mumbai

Dag 02 Mumbai

bij aankomst wacht je een warm onthaal van onze lokale vertegenwoordiger. Je privé chauffeur brengt je naar je hotel, waar je de tijd krijgt om je te installeren. Rest van de dag vrij.
Je overnacht in hotel The Gordon House

Dag 03 Mumbai

Vandaag staat een bezoek aan de stad Mumbai Na het ontbijt vertrek je voor een boeiende dagexcursie doorheen Mumbai. Zo breng je een bezoek aan Elephanta Island, breng je een bezoek aan de openluchtwasserij Dhobi Ghat én de Gateway to India. Maar ook een bezoek aan de Bollywood studio is een bezoekje waard. Je overnacht in hotel The Gordon House

Dag 04 Mumbai – Bhavnagar

Na het ontbijt geniet je nog van wat vrije tijd. Je privé chauffeur brengt je naar de luchthaven waar je aan boord gaat van de binnenlandse vlucht naar Bhavnagar. Bij aankomst wacht je een warm welkom door onze lokale vertegenwoordiger. In de late namiddag breng je een bezoek aan het Velavadar Nationaal Park.
Je overnacht in hotel Nilambagh Palace

Dag 05 Bhavnagar – Gir Nationaal Park

Na het ontbijt vertrek je naar het Gir Nationaal Park. Bij aankomst kan je je installeren in je hotel. Vervolgens brengen we een bezoek aan het park voor een eerste jeepsafari.
Je overnacht in Lion Safari Camp waar je slaapt in luxe tenten

Dag 06 Gir National Park

Vandaag ontbijten we vroeg, want zowel’ s morgens vroeg als later op de dag zijn de ideale tijdstippen om wilde dieren te spotten. Vandaar dat we ervoor kiezen om ’s morgens vroeg het park te bezoeken en in de late namiddag. De tijd ertussen kan je genieten in je hotel.
Je overnacht in Lion Safari Camp

Dag 07 Gir Nationaal Park – Gondal

We nemen afscheid van dit prachtige natuurpark na nog een laatste safari vroeg in de ochtend. Vervolgens brengt je privé chauffeur je naar Gondal. In de late namiddag breng je een bezoek aan het meer van Gondal en de privé weilanden van de Maharadja.
Je overnacht in Orchard Palace Hotel

Dag 08 Gondol – Dasada

Vandaar reis je verder naar Dasada. Bij aankomst installeer je je in het hotel. Later op de dag maak je een jeepsafari in Little Rann of Kutch.
Je overnacht in de Rann Riders Lodge

Dag 09 Dasada

Na het ontbijt rij je terug naar Little Rann of Kutch om nog meer wilde dieren te spotten. Vervolgens keer je terug naar de lodge. Vervolgens breng je in de namiddag een bezoek aan de Sun Tempel van Modhera. 
Je overnacht in de Rann Riders Lodge

Dag 10 – Dasada – Ahmedabad – Mumbai – Nagpur

Na het ontbijt rijden we richting binnenlandse luchthaven van Ahmedabad. Je gaat er aan boord van de binnenlandse vlucht van Ahmedabad naar Mumbai. Vervolgens neem je de aansluitende vlucht naar Nagpur. Bij aankomst wacht je een warm onthaal door onze correspondent. Vervolgens brengt je privéchauffeur je naar je hotel.
Je overnacht er in hotel Tuli International

Dag 11 Nagpur – Kanha National Park

Vandaag gaat jouw reis verder richting het prachtige nationaal park van Kanha. Je logeert er in een lodge, prachtig gelegen in de jungle en voorzien van alle comfort.
Je overnacht er in de lodge Royal Tiger Resort

Dag 12 – Dag 14 Kanha Nationaal Park

Uiteraard willen we jou het liefst van al die prachtige gevarieerde dieren in het wild laten bewonderen, maar tijdens de safari begeef je je in hun natuurlijke habitat. Maar weet dat een bezoek aan een natuurpark sowieso een fantastische ervaring is én je ongetwijfeld prachtige foto’s zal kunnen maken. Zo is het Kanha Nationaal park de thuishaven voor tijgers én diverse vogelsoorten.  Tijdens je verblijf maak je er diverse safari’s maar het spotten van wilde dieren kunnen we jammer genoeg niet garanderen.
Je overnacht er in de lodge Royal Tiger Resort

Dag 15 Kanha Nationaal Park – Nagpur – Delhi

Vandaag neem je afscheid van dit prachtige park en gaat je reis verder richting de binnenlandse luchthaven van Nagpur. Eenmaal aangekomen ga je aan boord voor de binnenlandse vlucht naar Delhi. Bij aankomst wacht je een warm onthaal door onze lokale vertegenwoordiger.
Je overnacht er in hotel Andaz

Dag 16 Delhi – Agra – Delhi

Vandaag staat er een dagexcursie op je programma waarbij je een bezoek brengt aan de prachtige adembenemende Taj Mahal. Na het bezoek keer je terug richting hotel.
Je overnacht er in hotel Andaz

Dag 17 Delhi

Vandaag geniet je van je vrije dag.
Je overnacht er in hotel Andaz

Dag 18 Delhi – Brussel

Tijd om afscheid te nemen van het prachtige India. Zo brengt je chauffeur je vandaag naar de luchthaven van Delhi waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Delhi naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum