25 – daagse individuele rondreis, Rejuvenation programma Kerala 

Individuele rondreis, Rejuvenation programma Kerala ontdekt

Wie kan er nu niet van Kerala houden. Deze tropische groene regio. Is dé regio van India die Ayurveda ademt. De bakermat van deze boeiende levensfilosofie. Gezondheid staat er absoluut centraal. Ik neem je graag mee voor een boeiende reis. Ontdek het historische verleden van Kerala. Vervolgens laat je je onderdompelen in de wereld van de Ayurveda, yoga en meditatie. Maak kennis met de Malayaleese vrijheid en geniet van de prachtige omgeving. Je zintuigen zullen verbazingwekkend geprikkeld worden. Stel je open en geniet! Ontdek de magie van de Malabar regio, een stukje ongerept Kerala. Een unieke combinatie reis waarin je cultuur en wellness combineert.

Hoogtepunten tijdens jouw individuele rondreis Rejuvenation programma Kerala

  Laat je onderdompelen in de wereld van de Ayurveda

√  Meditatie en yoga

√  Verken de regio Malabar, een stukje ongerept Kerala op een rustig tempo

√  Geniet van de bijzondere kunstvormen Kathakali, Klaryapyatu en Theyyam

√  Ontdek de groene regio met theeplantages, koffieplantages en kruidentuinen

√  Verken, ontspan, beleef en genees tijdens deze bijzondere rondreis

Reisroute Rejuvenation programma Kerala

Dag 01 Brussel – Kochi

Je vertrekt vanuit Brussel naar Kochi met een tussenstop.

Dag 02 Kochi

Vandaag kom je aan in Kochi. Bij aankomst wacht je een warm onthaal door onze lokale leverancier op de luchthaven. De taxi brengt je naar je hotel waar je tot rust komt. De rest van de dag geniet je van je vrije tijd. ’s Avonds woon je een bijzonder Kathakali dansvoorstelling bij.
Je overnacht in het hotel
Taj Malabar

Dag 03 Kochi

Vandaag start je je dag met een bezoek aan de boeiende stad die Kochi is. Op je programma staat een bezoek aan de Chinese vissersnetten, San Sebastian kathedraal, gebouwd door de Portugezen, het Koninklijke Paleis gebouwd door de Nederlanders en het Joods stadsgedeelte. Vervolgens keer je terug naar je hotel. ’s Avonds kan je genieten van een wandeling door de straten of het strand.
Je overnacht in het hotel Taj Malabar

Dag 04 Kochi

Vandaag geniet je van je vrije dag in Kochi.
Je overnacht in het hotel Taj Malabar

Dag 05 Kochi – Kozhikode

Op je programma staat de treinreis van Kochi naar Kozhikode. Je gaat aan boord van de Janshatabdi express trein. Bij aankomst brengt de taxi je naar je hotel. Eerst krijg je rustig de tijd om je te installeren. Vervolgens maak je een korte rit naar Kappad Beach, het strand waar Vasco Da Gama voet zette op 27 mei 1498. Na zonsondergang keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel The Raviz

Dag 06 Kozhikode – Wayanad

Vandaag gaat je reis verder richting het prachtige groene Wayanad. Gelegen op een hoogte van 700 tot 1200 meter boven zeeniveau, omgeven door groen. Bij aankomst check je in. Je overnacht er bij locals. Later op de namiddag geniet je van een wandeling op het landgoed.
Je overnacht bij locals thuis

Dag 07 Wayanad

Na een korte rit, bezoek je vandaag de prehistorische Eddakal grotten. Vervolgens keer je terug. Je geniet van je vrije tijd. Je overnacht bij locals thuis.

Dag 08 Wayanad – Kerala

Vandaag keer je terug naar Kochi
Je overnacht in Purity Resort

Dag 09 – Dag 22 Kochi

Geniet van het 14-daags Rejuvenation programma in Purity Resort. Het programma wordt op maat aangepast volgens jouw wensen én noden en na een gesprek met de ayurvedische dokter.
Je overnacht in Purity Resort

Dag 23 Kochi – Brussel

Vandaag is het tijd om afscheid te nemen van het prachtige Kerala. Je chauffeur brengt je naar de luchthaven van Kochi waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Kochi naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels.

Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids, 

Niet inbegrepen 

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum