12 – daagse Luxe rondreis Noord-India

Luxe rondreis Noord-India 12 daagse rondreis waarbij je Noord-India ontdekt

India is een prachtige bestemming. Zo divers en zo verschillend. Je kan het noorden van India uiteraard niet vergelijken met het zuiden. Daarom stellen we steeds voor om 1 regio of zelfs deelstaat te bezoeken. Het geeft je meer tijd om te genieten. Want tijdens onze rondreizen verblijf je echt wel in fantastische hotels. Echte pareltjes. En soms is het dan jammer dat je amper ter plaatse kan genieten van de faciliteiten van je hotel. Want er valt ter plaatse uiteraard ook bijzonder veel te ontdekken. Vandaar dit bijzondere programma. En zoals steeds kan ook dit aangepast worden aan jullie wensen.

Hoogtepunten Luxe rondreis Noord-India

  Laat je smaakpapillen verwennen tijdens de culinaire ervaring met een chef

√  Waan je als een royal tijdens je verblijf in het Six Senses hotel Fort Barwara

√  Geniet van het adembenemende uitzicht op de Taj Mahal

√  Ga op jeepsafari en spot een tijger in Ranthambore

√  Ontdek de Roze stad Jaipur

Reisroute Luxe rondreis Noord-India

Dag 01 Brussel – Delhi

Je vertrekt vanuit Brussel naar de luchthaven van Delhi met een tussenstop.

Dag 02 Delhi

Je wordt opgehaald op de luchthaven en naar jouw hotel The Oberoi New Delhi gebracht. Daarna bezoek je de hoogtepunten van Delhi. Zo staan onder meer het Red Fort, de Grote Moskee en Raj Ghat, het herdenkingsmonument van Mahatma Gandhi, op het programma. In de namiddag volgt nog een bezoek aan Humayun’s Tomb, India Gate en een rit langs de overheidsgebouwen.  Vervolgens neem je deel aan een exclusieve culinaire sessie met een populaire Indische chef gevolgd door het diner.
Je overnacht in hotel The Oberoi New Delhi

Dag 03 Delhi

Vandaag staat er een bijzondere culinaire ervaring op het programma met de streetfood tour in Old Delhi. Tijdens deze ervaring maak je kennis met de lokale Indische cultuur en tradities. Je zal ongetwijfeld aangenaam verbaasd zijn. ’s Avonds voorzien we een culinaire ervaring met een bekende Indische chef. Het zal ongetwijfeld een boeiende ervaring zijn om een inzicht te krijgen in de Indische keuken.
Je overnacht in hotel The Oberoi New Delhi

Dag 04 Delhi – Agra

Na het ontbijt gaat jouw reis verder richting Agra. De rit duurt ongeveer 4 uur. In de namiddag geniet je van wat vrije tijd. Het ideale moment om een Ayurvedische massage uit te testen in het hotel. Na de lange vliegreis is een dergelijke behandeling altijd welgekomen. ’s Avonds breng je nog een bezoek aan het imposante Agra Fort.
Je overnacht in hotel The Oberoi Amarvilas, Agra

Dag 05  Agra – Barwara

Maak je klaar voor een bijzonder bezoek bij zonsopgang. Een bezoek aan de imposante Taj Mahal mag zeker niet ontbreken tijdens jouw rondreis. En het blijft imposant om de Taj Mahal te bezoeken. Maar bij het ochtendgloren krijg dit prachtige monument dankzij het zonlicht bijzondere gloed geeft. Na het bezoek keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. Vervolgens gaat je reis verder richting Barwara. De rit duurt ongeveer 5 uur. Je logeert er in het prachtige 14de eeuwse fort, dat toebehoorde aan de Koninklijke familie van Rajasthan, maar nu werd omgebouwd to een prachtig luxe hotel.
Je overnacht in hotel Six Senses Fort Barwara

Dag 06  Barwara

Na het ontbijt maak je kennis met de lokale Rajsthani cultuur en folklore en maakt er kennis met de rijke geschiedenis van Fort Barwara. In de namiddag geniet je van vrije tijd in je hotel. Elke dag ’s avonds kan je kennis maken met het puja ritueel dat doorgaat in één van de oudste tempels op het domein. De tempel is ter ere van Radha en Krishna.

Vanavond geniet je van het diner bij Shikar Burj. Maak je alvast klaar om te klimmen naar het hoogste terras van het fort met een panoramisch zicht over de omgeving en er te genieten van een diner in een bijzondere setting.
Je overnacht in hotel Six Senses Fort Barwara

Dag 07  Barwara

Deze ochtend kan je na het ontbijt wat genieten van vrije tijd. Maak gerust een wandeling doorheen dit prachtige fort.

In de namiddag mag je je voorbereiden op een jungle ervaring want er staat een bezoek gepland aan Ranthambore. Met wat geluk, kan je in dit park wel één van de vele tijgers die er leven, spotten. Na de jeepsafari keer je terug naar het hotel.
Je overnacht in hotel Six Senses Fort Barwara

Dag 08  Barwara – Jaipur

Na het ontbijt neem je afscheid van dit prachtige fort en reis je verder naar Jaipur, de hoofdstad van Rajasthan en ook gekend als de roze stad. Maak een fotostop aan de Hawa Mahal of het Paleis der Winden.
Je overnacht in hotel The Oberoi Rajvailas, Jaipur

Dag 09  Jaipur

Deze morgen voorzien we de cultural connection tour. Deze excursie geeft je de opportuniteit om te zien hoe de locals in Jaipur hun dag starten. Zo kan je er onder meer de koeien voederen, een bezoek brengen aan de bloemen- en groetenmarkt en wandelen doorheen sommige van de smalle steegjes van de stad.

En uiteraard krijg je ook de kans om het ritueel bij te wonen in de Govind Dev Ji tempel waar honderden gelovigen deelnemen aan de ceremonie om hun God Krishna te eren. Vervolgens maak je nog een stop onderweg om er een aantal lokale snacks te proeven.

Na het bezoek keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. Na het ontbijt geniet je van vrije tijd in je hotel.

’s Avonds breng je een bezoek aan het Dear Amer Camp. Je wordt er hartelijk ontvangen door de olifanten die je trouwens ook mag voederen met bananen. Nadien geniet je van een heerlijk diner op een bijzondere locatie en met uniek gezelschap.
Je overnacht in hotel The Oberoi Rajvilas, Jaipur

Dag 10 Jaipur

In de voormiddag bezoek je het Amber fort, de klim naar boven gaat per jeep. Daarna heb je voldoende tijd om het imposante fort & prachtige paleis te bezoeken. In de late namiddag heb je wat vrije tijd.

’s Avonds breng je een bezoek aan de privé vertrekken van de Koninklijke familie van Rajasthan in het City Palace. Uiteraard kunnen we niet op voorhand garanderen dat zij aanwezig zullen zijn.
Je overnacht in hotel The Oberoi Rajvilas, Jaipur

Dag 11 Jaipur – Delhi

Na het ontbijt neem je afscheid van het prachtige Rajasthan. Na een rit van zo’n 5 uur bereik je Delhi. In de namiddag maak je nog een aantal fotostops met onder meer India Gate, op onze route, Het President House en het Parliament House.

Vervolgens brengen we nog een bezoek aan een aantal bijzondere en unieke winkels met een shopping expert die jou vast heel wat meer zal kunnen vertellen over shoppen in India.

Je overnacht in hotel The Oberoi New Delhi

Dag 12  Brussel – Delhi

Vandaag neem je afscheid van het bruisende India. Na het ontbijt transfer naar de internationale luchthaven van Delhi waar je aan boord gaat van de internationale vlucht van Delhi naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag

Inbegrepen in de prijs

 • Internationale vlucht met Emirates vanuit Brussel naar Delhi
 • Overnachtingen in de vermelde hotels of gelijkwaardig in kamer en ontbijt
 • Alle maaltijden zoals vermeld
 • Alle toeristentaksen
 • Transfers bij aankomst en vertrek luchthaven – hotel luchthaven
 • Excursies & entreegelden zoals vermeld in het programma: culinaire sessie met chef, Oberoi signature massage, 1x jeepsafari in 4×4 openlucht jeep, Shikar Burj diner in Fort Barwara, Privé dinner in Dera Amer olifantenkamp, bezoek aan de privé vertrekken van de koninklijke familie, cultural connection tour in Jaipur.
 • 24/7 support ter plaatse

Niet inbegrepen in de prijs

 • Dranken
 • Optionele lunches
 • Alle uitgaven van persoonlijke aard
 • Visum 
 • Fooien
 • Alle optionele excursies
 • Bijstands- en Annulatieverzekering

Individuele rondreis en programma op maat

Bij ons is 100% maatwerk mogelijk. Reis je liever individueel en maak je deze reis graag op een ander moment? Dan maken wij graag een persoonlijk voorstel op maat.

Combineer deze reis met de Malediven

Wil je graag je reis verlengen na de Luxe groepsreis India met een uniek verblijf op de Malediven? De Malediven zijn een prachtige bestemming met een uitgebreid aanbod aan ultra luxe hotels hebben.

Wanneer je kiest voor een verblijft op één van de paradijselijke eilanden van de Malediven kunnen we je nu al verzekeren dat dit een unieke reisbeleving zal worden. Je vliegtuigticket naar India kan je dan ook eenvoudig combineren met je ticket naar de Malediven.