18 – daagse Luxe rondreis Karnataka

Luxe rondreis waarbij je Karnataka ontdekt

Tijdens deze verrassende rondreis doorheen de deelstaat Karnataka gelegen in het zuidwesten van India nemen we je mee op een heuse ontdekkingstocht. Van het heuse IT centrum van India Bangalore gaat je reis verder langsheen de stad Mysore met haar prachtige paleis, geniet je van de natuur in het nationaal park van Kabini waarbij je wilde dieren kan spotten, vervolgens nemen we je mee naar het regenwoud in Coorg. Daarnaast maak je kennis me de prachtige tempels in typische Zuid-Indische stijl zoals in Belur, Halebid en als juweel op de kroon een bezoek aan de Hampi. Deze unieke én boeiende reis die een mix is van prachtige natuur én adembenemende cultuur sluiten we af met een verblijf in het luxueuze resort in Gokarna waar je je zintuigen tot rust kan laten komen en je batterijen terug kan opladen alvorens terug te keren naar huis.

 

Hoogtepunten tijdens jouw luxe rondreis Karnataka

√  Verken de bruisende stad Bangalore

√   Bewonder het prachtige paleis van Mysore

√   Ontdek het Nationaal park van Kabini per jeep én spot er wilde dieren

√   Wandel door het regenwoud in Coorg

√   Vergaap je aan de prachtige tempels in typische Zuid-Indische stijl

Reisroute Luxe rondreis Karnataka

Dag 1 Brussel – Bangalore

Je vertrekt richting Bangalore met een tussenstop.

Dag 2 Bangalore

Bij aankomst wacht je een warm onthaal van onze lokale vertegenwoordiger. Je checkt in, in je hotel en geniet van je vrije tijd.
Je overnacht in hotel Taj West End

Dag 3 Bangalore

Vandaag bezoek je de stad Bangalore met een privé gids. Zo bezoek je er onder meer de Lal Bagh botanische tuinen, de Nandi tempel en maak je een rondrit doorheen de stad. Het paleis van Mysore is trouwens ’s avonds prachtig verlicht.
Je overnacht in hotel Taj West End

Dag 4 Bangalore – Srirangpatnam – Mysore

Vandaag reis je verder richting de stad Mysore. Bij aankomst krijg je de tijd om je te installeren in je hotel. In de namiddag bezoek je Rajendra Vilas, het voormalige zomerpaleis van de Wodeyar familie, gelegen op de Chamundi heuvels. Vervolgens bezoek je ook de oude tempel en de Nandi stier.
Je overnacht in hotel Radisson Blu Plaza

Dag 5 Mysore – Kabini

Na het ontbijt bezoek je nog het prachtige paleis van Mysore. Vervolgens reis je door naar Kabini. De rit duurt z’n 2 uur. Na de lunch bezoek je het park per jeep voor een boeiende safari. Kabini is een prachtig park met een rijke diversiteit aan dieren zoals de Aziatische olifant, herten, antilopen, eekhoorns, beren, luipaarden, tijgers en zoveel meer diersoorten. Maar sowieso is een jeepsafari al een belevenis op zich. Bij zonsondergang keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel Evolve Back

Dag 6 Kabini

Vandaag staat er een volgend bezoek gepland aan Kabini. Deze keer verken je het park per boot. Vervolgens keer je terug naar je hotel voor het ontbijt. In de namiddag bezoek je een lokaal dorpje.
Je overnacht in hotel Evolve Back

Dag 7 Kabini – Coorg

In de vroeg ochtend, geniet je nog van een laatste wandeling temidden van de natuur alvorens je naar het hotel terugkeert voor het ontbijt. Vervolgens gaat je reis verder richting Coorg. Bij aankomst krijg je de tijd om je te installeren in het charmante hotel. Gelegen op de oevers van de ghats, maar liefst 800 meter boven zeespiegel. ’s Avonds kan je er nog genieten van een wandeling doorheen de koffieplantages of gewoon genieten van je vrije tijd.
Je overnacht in hotel Taj Madikeri

Dag 8 Coorg – Chikmangalur

Na het ontbijt gaat je reis verder richting Chikmangalur, gelegen in het zuidwesten van India. Bij aankomst installeer je je in je hotel.
Je overnacht in hotel The Serai

Dag 9 Chikmangalur – Belur – Halebid – Chikmangalur

Na het ontbijt, staat er vandaag een excursie op je programma naar Belur & Halebid. Zo breng je er een bezoek aan de heilige tempels, gebouwd door de Hoysala Koningen in de 12de eeuw. Je zal je verbazen bij het aanschouwen van de prachtige ruïnes. Na het bezoek keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel The Serai

Dag 10 Chikmangalur – Hampi

Na een goede nachtrust geniet je in alle rust van je ontbijt alvorens je vertrekt richting Hampi.  Bij aankomst krijg je de tijd om je in alle rust te installeren in je hotel. De rest van de dag kan je genieten van je vrije tijd.
Je overnacht in hotel Evolve Back

Dag 11 Hampi

Vandaag staat er een bezoek aan de stad Hampi op jouw reisprogramma. Hampi, ligt op de oevers van de Tungabhadra rivier. Je treft er een verzameling van monumenten en ruïnes aan. De ruïnes zien er ontzettend imposant uit. Het bezoek zal je vast en zeker sprakeloos maken.
Je overnacht in hotel Evolve Back

Dag 12 Hampi – Badami

Alvorens de reis aan te vangen, geniet je van je ontbijt want vandaag reis je verder naar Badami. Bij aankomst check je in alle rust in, in je hotel. De rest van de dag geniet je van je vrije tijd.
Je overnacht in hotel Badami Court

Dag 13 Badami

Na het ontbijt reis je richting Aihole en Pattadakal voor een interessante en excursie. Zo kan je in Aihole prachtige Jaïn tempels bewonderen. Pattadakal ligt aan de oevers van de Malaprabha rivier. Je kan er onder meer de prachtige tempels in typische Dravidische architectuur gaan bewonderen.
Je overnacht in hotel Badami Court

Dag 14 Badami – Gokarna

Vandaag staat er een rit op je programma, met verschillende stops onderweg, richting Gokarna. Deze prachtige stad is gelegen aan de westkust van India in het Kannada regio. Dit charmante stadje beschikt over diverse tempels. Bij aankomst installeer je je in het prachtige Swaswara Resort. Je overnacht in hotel Swaswara Resort

Dag 15 – dag 17 Gokarna

Je geniet van je vrije dag in het adembenemende resort Swaswara.
Je overnacht in hotel Swaswara Resort

Dag 18 Gokarna – Goa – Mumbai – Brussel

Vandaag geniet je van je vrije tijd tot het vertrek naar de luchthaven van Goa waar je aan boord gaat van de binnenlandse vlucht van Goa naar Mumbai. Aansluitend ga je aan boord van de internationale vlucht van Mumbai naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum