21 – daagse rondreis Gouden Driehoek & Mumbai & Goa

 

Rondreis waarbij je de Gouden Driehoek & Mumbai & Goa ontdekt

Deze 21-daagse rondreis is dé ideale rondreis voor wie India grondig wil gaan verkennen. Je start deze reis in het boeiende noorden van India. Je gaat op verkenning doorheen de Gouden Driehoek. Zo kan je je smaakpapillen laten verwennen in Delhi, laat je je verbazen door de prachtige innemende Taj Mahal én ontdek je Jaipur, de Roze stad en hoofdstad van Rajasthan. Verder spot je wilde dieren in Ranthambore én reis je verder naar Mumbai, een échte metropool met een gigantisch contrast tussen het moderne en het oude stadsgedeelte. Om vervolgens deze boeiende rondreis te eindigen met een zalig verblijf in het prachtige Goa. Je zal er ongetwijfeld tot rust komen aan de prachtige witte zandstranden.

 

Hoogtepunten tijdens jouw rondreis Gouden Driehoek & Mumbai & Goa

  Verwen je smaakpapillen tijdens de streetfood tour in Old Delhi

√  Vergaap je het ultieme monument van de Liefde, de Taj Mahal

√  Ga op ontdekking in de Roze stad, Jaipur

√  Spot wilde dieren in Ranthambore nationaal park

√  Ontdek Bollywood stad Mumbai

√  Komt tot rust aan de prachtige witte zandstranden van Goa

 

 

Reisroute rondreis Gouden Driehoek & Mumbai

Dag 01 Brussel – Delhi

Je vertrekt vanuit Brussel naar India met een tussenstop. Bij aankomst wacht je een warm onthaal van onze vertegenwoordiger ter plaatse. Jouw privéchauffeur brengt je eerst naar je hotel waar je de tijd krijgt om je te installeren.

Dag 02 Delhi

Een van de grootste én ook drukste steden in India. En toch moet je Delhi gezien hebben. Je hoort vaak heel wat verhalen, maar als je de stad écht leert kennen zal je ongetwijfeld ons enthousiasme delen. Daarom nemen we je vandaag graag mee naar het oude stadsgedeelte voor een streetfood tour. Je proeft er van de typische lokale Indische gerechten. De smalle straatjes lenen zich ideaal om erdoor te slenteren én zo krijg je meteen een bijzondere inkijk in het leven in Old Delhi. Verder breng je ook een bezoek aan de prachtige Tombe van Humayun. Na het bezoek keer je terug naar je hotel.
Je overnacht in hotel Imperial Delhi.

Dag 03 Delhi – Agra

Vandaag gaat je reis verder naar Agra, de stad van de liefde. Zowat elke reiziger die voor de eerste maal richting Noord-India reist heeft Agra hoog bovenaan het lijstje staan. En terecht want het is dan ook meer dan de moeite waard! Bij aankomst bezoek je dan ook het prachtige complex waar de Taj Mahal gevestigd is. We trekken voldoende tijd uit zodat je je kan verbazen over dit prachtige monument én een sterk staaltje architectuur én om voldoende foto’s te maken.
Je overnacht in hotel The Oberoi Amarvilas

Dag 04 Agra

Na het ontbijt breng je een bezoek aan het Red Fort en de tuin met zicht op de Taj Mahal.
Je overnacht in hotel The Oberoi Amarvilas

Dag 05 Agra – Ranthambore

In India tref je heel wat natuurparken aan. Ranthambore is één van de beste parken qua zichtbaarheid. Met een beetje geluk spot je er wel een luipaard of een tijger. Vervolgens brengt je chauffeur je naar je hotel waar je in alle rust kan installeren. Je overnacht in hotel The Oberoi Vanyavillas Wildlife Resort

Dag 06 Ranthambore – Jaipur

Vandaag trekken we er vroeg op uit. Het beste tijdstip om dieren te spotten is ’s morgens. Bij zonsopgang rij je de poorten van het park binnen om er te genieten van de stilte, wat een contract met de drukke steden in India. De gids leert je de kneepjes van het vak én helpt je om sporen te zoeken. Na de jeepsafari keer je terug naar het hotel om er te genieten van het ontbijt. Na het ontbijt zet je je reis verder richting Jaipur, de Roze Stad én hoofdstad van Rajasthan.
Je overnacht er in hotel Rambagh Palace

Dag 07 Jaipur

Vandaag bezoek je de Roze Stad met haar prachtige gebouwen. Je start met een fotostop aan de Hawa Mahal, het Paleis der Winden, vervolgens bezoek je het prachtige Amber Fort vanwaar je en fantastisch zicht hebt op de omgeving. In de namiddag na de lunch bezoek je nog het Jantar Mantar, sterrenkundig observatorium én het immense City Palace. Wie ’s avonds nog zin heeft kan gaan slenteren op de avondmarkt op zoek naar lokale snuisterijen alvorens te gaan uitrusten in je hotel.
Je overnacht er in hotel Rambagh Palace

Dag 08  Jaipur – Mumbai

Vandaag geniet je nog van wat vrije tijd tot het vertrek naar de luchthaven alvorens je afscheid neemt van het koninklijke Rajasthan. Bij aankomst in Mumbai wacht je een warm onthaal door onze lokale vertegenwoordiger. Je privéchauffeur brengt je naar je hotel waar je je kan installeren.
Je overnacht in hotel Taj Mahal Palace

Dag 09 Mumbai

Na het ontbijt vertrek je voor een boeiende dagexcursie doorheen Mumbai. Zo breng je een bezoek aan Elephanta Island, breng je een bezoek aan de openluchtwasserij Dhobi Ghat én de Gateway to India. Maar ook een bezoek aan de Bollywood studio is een bezoekje waard.
Je overnacht in hotel Taj Mahal Palace

Dag 10 Mumbai

Vandaag bezoek je het weeshuis in Mumbai. Na het bezoek keer je terug naar het hotel. Rest van de dag vrij.
Je overnacht in hotel Taj Mahal Palace.

Dag 11 Mumbai – Nashik

Vandaag gaat het verder richting Nashik om er de prachtige wijngaarden te bezoeken.
Je overnacht er in hotel Beyond By Sula

Dag 12 Nashik

Vrije dag in Nashik om er te genieten van de rust én de omgeving. Je kan er onder andere per fiets de wijngaarden gaan verkennen.
Je overnacht er in hotel Beyond By Sula

Dag 13 Nashik – Mumbai – Goa

Vandaag reis je verder richting Mumbai. Je privéchauffeur brengt je naar de binnenlandse luchthaven van Mumbai waar je aan boord gaat van de binnenlandse vlucht van Mumbai naar Goa. Bij aankomst wacht er jou een warm onthaal door onze lokale vertegenwoordiger. Je privéchauffeur brengt je naar je hotel.
Je overnacht in hotel Alila Diwa Goa

Dag 14 – Dag 19 Goa

Je geniet van je vrije tijd in Goa, om er tot rust te komen aan het strand of aan het zwembad. Afhankelijk van jouw persoonlijke wensen, kunnen we uiteraard hier ook nog een aantal excursies voorzien, waarbij je onder meer Goa kan gaan ontdekken.
Je overnacht in hotel Alila Diwa Goa

Dag 20 Goa

Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven voor de binnenlandse vlucht van Goa naar Mumbai. Bij aankomst in Mumbai, aansluitende internationale vlucht van Mumbai naar Brussel met een tussenstop.

Dag 21

Brussel Aankomst in België. 

 

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum