16 – daagse  Luxe rondreis Koninklijk  Rajasthan & Gouden driehoek 

 

Luxe Rondreis waarbij je Rajasthan & Gouden Driehoek  ontdekt

Deze prachtige rondreis doorheen Noord-India is een ideale kennismaking voor een eerste reis doorheen India. Deze reis dompelt je onder in de wirwar van straatjes in Old Delhi. Vervolgens reis je verder naar Jaisalmer, een prachtige woestijnstad. Tijdens je reis ontdek je prachtige forten in Rajasthan die je zo meenemen naar de tijden van weleer. Je maakt er kennis met de vriendelijke bevolking en hun rijke culturele verleden. Vervolgens kom je tot rust in de prachtige omgeving van Ranthambore National Park, waar je met wat geluk een tijger of luipaard kan bewonderen. Wat een contrast met het hectische leven in de drukke steden van India. Vervolgens zal je je verbazen tijdens een bezoek aan het mooiste wereldwonder, de Taj Mahal, een absolute must see alvorens je terug huiswaarts keert.

Hoogtepunten rondreis India: Koninklijk Rajasthan & de Gouden Driehoek

  Ontdek de prachtige forten en paleizen in Rajasthan

√  Vergaap je aan de prachtige Taj Mahal

√  Flaneer langs één van de vele lokale markten

√  Verken de wirwar aan nauwe straatjes in Old Delhi

√  Spot tijgers en luipaarden in Ranthambore National Park

Reisroute van je Luxe rondreis Koninklijk Rajasthan & de Gouden Driehoek

Dag 01 Brussel – Delhi

Je vertrekt vanuit Brussel naar de luchthaven van Delhi met een tussenstop.

Dag 02 Delhi

Je wordt opgehaald op de luchthaven en naar jouw hotel The Metropolitan gebracht. Daarna bezoek je de hoogtepunten van Delhi. Zo staan onder meer het Red Fort, de Grote Moskee en Raj Ghat, het herdenkingsmonument van Mahatma Gandhi, op het programma. In de namiddag volgt nog een bezoek aan Humayun’s Tomb, India Gate en een rit langs de overheidsgebouwen.  
Je overnacht in hotel The Leela Palace

Dag 03 Delhi – Jaisalmer

Ontbijt. Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven van Jaisalmer voor de binnenlandse vlucht. Bij aankomst in Jaisalmer transfer naar je hotel.
Je overnacht in hotel Jaisalmer Marriott Resort.

Dag 04 Jaisalmer

Na het ontbijt breng je een bezoek je in Jaisalmer onder meer het indrukwekkende fort, de prachtige Jaïn tempels en het paleizencomplex. Daarna wandel je door de oude stad en bewonder je de mooi beschilderde haveli’s met balkons uit de 18de Eeuw. Het kunstmatige meer Gadi Sar wordt omringd door tempels en paviljoenen. In de late namiddag maak je een tocht op de rug van een kameel door de Sam Dunes terwijl je geniet van de zonsondergang.
Je overnacht in hotel Jaisalmer Marriott Resort.

Dag 05 Jaisalmer – Jodhpur

Ontbijt. Na het ontbijt reis je door naar Jodhpur.
Je overnacht er in hotel Ajit Bhawan.

Dag 06 Jodhpur

Ontbijt. Bezoek aan stad Jodhpur, ook wel de blauwe stad genaamd met onder meer het prachtige Meherangarh fort.
Je overnacht er in hotel Ajit Bhawan.

Dag 07 Jodhpur – Ranakpur – Udaipur

Ontbijt. Je vertrekt richting Udaipur en maakt een stop onderweg om de prachtige Jaïn tempels van Ranakpur (met audiogids) te bezoeken. Na het bezoek reis je door naar Udaipur.
Je overnacht er in hotel hotel Umaid Bhawan Palace

Dag 08 Udaipur

Vandaag bezoek je de hoogtepunten van Udaipur met onder meer het bezoek aan de Jagdish tempel en het immense City Palace, een groots gebouw in graniet, marmer en mozaïek. Het geheel is verfraaid met witte balkons, versierde booggewelven en koepels, die de achthoekige torens bekronen.
Je overnacht er in hotel hotel Umaid Bhawan Palace

Dag 09 Udaipur – Jaipur

Na het ontbijt reis je door naar Jaipur.  Je overnacht in hotel Fairmont Jaipur

Dag 10 Jaipur

In de voormiddag bezoek je het Amber fort, de klim naar boven gaat per olifant. Daarna heb je voldoende tijd om het imposante fort & prachtige paleis te bezoeken. In de namiddag verken je de belangrijkste bezienswaardigheden van Jaipur met onder meer het City Palace, Jantar Mantar, het museum van de Maharadja en het Hawa Mahal (of Paleis der Winden).
Je overnacht in hotel Fairmont Jaipur

Dag 11 Jaipur – Ranthambore

Na het ontbijt vertrek naar Ranthambore National Park, één van de grootste nationale parken in India. Bij aankomst check je in, in je hotel. Rest van de dag vrij.  Je overnacht in hotel The Oberoi Vanyavillas Wildlife Resort

Dag 12 Ranthambore

’s Ochtends vroeg bij zonsopgang vertrek voor de jeepsafari door het prachtige Ranthambore National Park, dat gekend is voor zijn grote populatie tijgers maar je kan er ook luipaarden, apen, diverse vogelsoorten en herten spotten. Na de safari keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. In de late namiddag vertrek je opnieuw voor een jeepsafari.
Je overnacht in hotel The Oberoi Vanyavillas Wildlife Resort

Dag 13 Ranthambore – Agra

’s Ochtends vroeg vertrek je richting nationaal park voor een laatste jeepsafari. Na de jeepsafari keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. Daarna vertrek je richting Agra. Bij aankomst check je in, in je hotel.
Je overnacht in hotel hotel ITC Mughal

Dag 14 Agra – Delhi

Bij zonsopgang bezoek aan de prachtige Taj Mahal. Na het bezoek keer je terug naar het hotel voor het ontbijt. Daarna bezoek je het Agra Fort. ’s Avonds reis je verder naar Delhi.   
Je checkt in hotel Andaz

Dag 15 Delhi – Dubai – Brussel

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor de internationale vlucht van Delhi naar Brussel met een tussenstop.

Hotelkeuze

Hotelkeuze

Hotelkeuzes

Wij hebben een waaier aan hotels in ons portfolio zitten. Deze gaan van prima kwalitatieve hotels tot exclusieve pareltjes van hotels. Van kleinschalige boetiekhotels tot ultra deluxe gerenommeerde hotels. Uiteraard kan er steeds een programma met een mix aan hotels samengesteld worden.

Beste reisperiode

Van september tot april

Prijs op maat

Wij werken steeds een voorstel op maat uit voor jouw droomreis. Afhankelijk van de reisduur, inhoud van jouw programma, type van hotels, het aantal deelnemers aan de reis zal jouw prijs bepalen.

Inbegrepen

Alle overnachtingen zoals vermeld in het programma of evenwaardig, op basis van het gekozen maaltijdregime, alle excursies en transfers en toegangsgelden zoals vermeld in het programma, alle transport met privéchauffeur, bezoeken onder begeleiding van een Engelstalige of Franstalige gids,

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen maaltijden, alle uitgaven van persoonlijke aarde, fooien, verzekeringen, visum