“Geen klassiek reiskantoor”

 

Bij Jasmine Travel & Events kan je terecht voor het uitstippelen van een bijzondere belevenis reis.

Ik focus mij op volgende bestemmingenAzië, het Midden-Oosten en de Indische Oceaan.

Zowel in India, Sri Lanka, Nepal, de Verenigde Arabische Emiraten en de Indische Oceaan werk ik samen met gerenommeerde partners. Voor deze bestemmingen ontwikkel ik unieke belevenis reizen waar het om veel meer gaat dan alleen maar het reserveren van een  vliegtuigticket en hotelovernachtingen.

Bijzondere excursies en activiteiten zorgen er voor dat jouw belevenis reis de nodige couleur locale krijgt. Op deze manier kan jij deze adembenemende bestemming op een unieke manier beleven, ervaren en ontdekken.

Je kan bij mij steeds terecht na afspraak zodat ik voldoende tijd kan maken voor de bespreking van jouw bijzonder reisproject. Een eerste kennismakingsgesprek duurt meestal 1h30 à 2h00.

Doordat ik met flexibele openingsuren werk, kan je bij mij ook terecht na de kantooruren.

Om een uitmuntend kwalitatief reisaanbod te kunnen aanbieden, werk ik ter plaatse met gerenommeerde lokale vertegenwoordigers.

Ik bied een kwalitatief aanbod aan van comfortabele accommodaties tot super de luxe resorts. Van charmante logies die karakter uitstralen tot state of the art boetiek resorts, bijzondere excursies en unieke activiteiten zorgen er voor dat jouw reis de nodige couleur locale krijgt en jij kan genieten van een unieke belevenisreis.

Voor elk reisproject werk ik een gepersonaliseerd voorstel op maat uit. Heb je vragen  en wil je meer informatie? Stuur me dan vrijblijvend een mail , telefonisch of vraag een skype call aan

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

Waarom kiezen voor Jasmine Travel & Events?

Reisagent aan huis: Indien je dit wenst kom ik bij jou aan huis.

flexibele openingsuren: Altijd welkom na afspraak voor uitstippelen van jouw droomreis.

Kwaliteitsvol reisaanbod: Ik werk samen met ervaren partners om jouw droomreis te realiseren.

Maatwerk: Voor ieder reisproject werk ik steeds een gepersonaliseerd voorstel op maat uit.

Unieke reisevents: op regelmatige basis organiseer ik reisevents waarbij ik een presentatie geef over bestemmingen die ik zelf bezoek.

Contact

Subadra Van Loo

 

 

 

 

Conform art. 36 van de wet tot regeling van het contract tot reisorganisatie en reisbemiddeling van 16 februari 1994 en het uitvoeringsbesluit van 25 april 1997 is Jasmine Travel & Events door Amlin Europe nv, bijhuis België, Koning Albert II laan 37, 1030 Brussel (NBB nr. 0745 – RPR 0416.056.358), www.amlin.com verzekerd om, in geval van financieel onvermogen, zijn verplichtingen jegens de reiziger verder na te komen. Deze garantiestelling wordt begeleid door Vlaamse Solidariteit Reisgelden, een afdeling van de Vereniging van Vlaamse Reisbureaus.

 

 

 

 

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!