Luxe reizen in India, een adembenemende ervaring

India, voor dé ervaren luxe reiziger

Wie India zegt, denkt meteen aan de prachtig gekleurde sari’s, de levendige markten, haar gastvrije bevolking, de verbazende erfgoed sites maar ook de eeuwenoude rituelen die nog steeds toegepast worden of de bijzondere kruiden die garant staan voor overheerlijke gerechten.

Doorkruis je India van Noord naar Zuid dan ontdek je een buitengewoon gevarieerd landschap van bergen tot de woestijn via de nationale parken tot aan de prachtige kusten, van de thee- en koffieplantages en de kruidentuinen tot verrassende backwaters.

Leven zoals een Maharadja of Maharani in India

Uiteraard is India dé geschikte bestemming voor jou, als ervaren doorwinterde luxe reiziger. Niet alleen zal je door India aangenaam verrast worden door haar rijke culturele traditie maar ook op vlak van de luxe hotels zal je zonder meer verbaasd worden.

Om het patrimonium te bewaren, werden talrijke diverse voormalige residenties met een koninklijk tintje, omgebouwd tot prachtige hotels, waardoor ook jij er kan overnachten. Tijdens jouw verblijf voel je je ongetwijfeld een échte Maharadja of Maharani.

Niet alleen de inrichting spreekt tot de verbeelding en doet denken aan sprookjesverhalen maar ook de uitmuntende service en de verfijnde keuken zorgen voor een absolute top ervaring tijdens jouw verblijf en onvergetelijke herinneringen.

Luxe reizen in India met kinderen, reizen in stijl

Zelf ervaarde ik India tijdens mijn reis als een bijzonder kindvriendelijke bestemming. Wanneer je kiest voor een luxe reis door India met je gezin, kan je op beide oren slapen, want ook jouw kleine prins of prinses zal het aan niets ontbreken.

Ook jouw kinderen zullen tijdens hun reis door India, in de watten gelegd worden en kunnen genieten van de uitmuntende service die de luxe hotels aanbieden.

In luxe reizen door India

Uiteraard vind je in grote steden in India zoals Delhi, Calcutta, Mumbai, Chennai, Bangalore enz. een waaier aan prachtige luxueuze hotels maar evengoed wanneer je buiten de steden reist zal de beschikbare hotel accommodatie je niet ontgoochelen.

Of je nu tijgers wil gaan spotten, wil genieten van een ayurvedische behandeling, een wandeltocht wil maken of wil gaan uitrusten in één van de prachtige strandresorts de mogelijkheden zijn talrijk zodat jij je vakantie in alle comfort kan doorbrengen.

Klaar om te gaan genieten van jouw luxe reis naar India met Jasmine Travel & Events?

Groepsreis met begeleiding

Ben je overtuigd en wil jij ook graag India ontdekken met net dat tikkeltje extra? Ontdek dan de begeleide luxe reizen in India en reis mee naar India onder begeleiding van Subadra.

Ontdek hier het programma van de luxe begeleide rondreis die ik in de paasvakantie  2019 zal begeleiden

Individuele rondreis India

Wil jij een luxe rondreis maken op individuele basis? Laat je alvast inspireren door het aanbod op de website. Nog niet gevonden waar je naar op zoek bent? Ik werk voor jou graag een rondreis op maat uit aangepast aan jouw wensen.

Je eigen privé rondreis aanvragen

Wil je graag India ontdekken in groep en samen reizen met je familie of met vrienden en dit onder begeleiding van Subadra? Vraag dan je eigen privé rondreis aan, dit is reeds mogelijk vanaf 8 personen.

〈 Inschrijven voor de nieuwsbrief 〉

 

Categories: Travel

Kom langs op 27.01.2019 tussen 10:30 en 17:00  @ jasmine Travel te Eeklo

Laat u inspireren om Azië en het Midden-Oosten te ontdekken.

geheel vrijblijvend info te verkrijgen over je volgende droom bestemming

error: Content is protected !!