Voor mij zou het Bulgari Resort Dubai zeker op je lijst moeten staan ​​van hotels waar je minstens één keer wilt verblijven als je naar Dubai reist. Eerlijk gezegd, wat is er niet leuk aan het Bulgari Resort in Dubai. Ik kan geen enkele reden bedenken. Maar het kan natuurlijk zijn eenmaal je de smaak te pakken hebt dat je uiteraard wil terugkomen.

En ik moet toegeven dat ik een grote fan ben van dit resort. Dus als je ervoor kiest om hier te logeren. Sta je jezelf een verfijnde luxe-ervaring toe die typisch is voor de Bulgari experience.

De locatie van het Bulgari Resort Dubai

Ja, die is maar in 1 woord te omschrijven, wow! De ligging van het hotel aan Jumeira Bay is uniek. Het eiland heeft een verbinding met de kust van Dubai en een eigen jachthaven.

En het mooiste is dat je gewoon een fantastisch uitzicht hebt van hier. Het is gewoon eindeloos. En dat is gewoon een luxe in Dubai. Aan de andere kant van het hotel heb je bij helder weer trouwens een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai. Dat klinkt als het beste van twee werelden, niet?

Bulgari Resort Dubai  

Logeren in het Bulgari Resort Dubai

Het hotel heeft eigenlijk maar 101 kamers en er zijn natuurlijk verschillende kamertypes. En vanop je balkon heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De kamers zijn trouwens zeer ruim, net als het balkon, waar je tijdens jouw verblijf kan genieten van ontspannende momenten.

Natuurlijk heb je ook de privé villa’s die hun eigen privézwembad hebben en ook een directe toegang tot het strand. Je kan dus kiezen voor de privacy van uw eigen villa of wat tijd aan het strand doorbrengen of combineren. Kies zoals je zelf het liefst hebt.

En heb je iets nodig terwijl je vertoeft aan het strand? Dan hoef je je daar ook geen zorgen over te maken wat je beschikt gewoon over je privé butler.

Bulgari Resort Dubai

Wat kan je verwachten van jouw verblijf in het Bulgari Resort Dubai

Zijn er veel luxe hotels in Dubai? Ja natuurlijk. En zo hebben ze allemaal hun eigen identiteit. Hun eigen stijl en natuurlijk heeft het Bulgari Resort Dubai dat ook. Ik noem het graag geraffineerde luxe. Als je ervoor kiest om hier te blijven, laat je jezelf onderdompelen in luxe. En aangezien we allemaal een druk leven leiden, waarom gunnen we onszelf dan niet wat meer een welverdiende beloning?

Als je wat tijd nodig hebt om te ontspannen. Kan je uiteraard genieten van een goede boek of wat tijd doorbrengen aan je privé zwembad in je villa of gewoon aan het strand.

Maar niets beters om tot rust te komen wanneer je jouw dag doorbrengt in de spa van het Bulgari Resort Dubai. Met een ruimte van 1700m2 met hamam, binnenzwembad en behandelruimtes heb je volop mogelijkheden om te ontspannen. 

Bulgari Resort Dubai Bulgari Resort Dubai Bulgari Resort Dubai

Authentiek Italiaans eten met dat extraatje

En natuurlijk is het eten dat geserveerd wordt in het Bulgari Resort Dubai om van te watertanden. Jouw smaakpapillen worden zonder twijfel verwend. Ik vond het bijzonder fijn om te ervaren dat er zoveel aandacht is om de verfijnde authentieke Italiaanse keuken in het hotel te serveren. Het draagt ​​zeker bij aan de ervaring.

Mis ook een bezoek aan de jachtclub niet terwijl je daar verblijft. En je zal ongetwijfeld wat tijd doorbrengen met wandelen langs de boetieks met sieraden, kleding of chocolaatjes. Allemaal met de handtekening van het merk Bulgari. Zoals je kan zien, hoef je het hotel niet eens uit om een ​​geweldige ervaring te hebben, maar dat kan natuurlijk wel.

Ik ben nu al fan van het Bulgari Resort Dubai. De vraag is dus niet of jij ook fan zal worden, de vraag is alleen wanneer?

 

Subhadra @Bulgari Resort Dubai

Subhadra
Specialist Reizen Dubai

Inspirerend & Gepassioneerd
Luxury Travel Ambassador       

Contacteer mij gerust met je vraag over jouw reisplan via het formulier –  https://jasminetravel-events.be/contact-reservatie/