Carnoustie Ayurveda & Wellness Resort

Dit is één van de meest exclusieve Ayurveda hotels in Mararikulam. Het voordeel is dat de transfertijd vanaf de luchthaven van Kochi beperkt is. Dus na een korte transfer kan je je al meteen laten onderdompelen in de wondere wereld van de Ayurveda.

Ik denk dat dit hotel een geweldige keuze is voor diegenen die Ayurveda-behandelingen in Aryavaidyasala willen ervaren, die aan meditatiesessies en yogasessies willen doen en dit in een sfeer van luxe. Het resort biedt authentieke Ayurveda behandelingen aan.

Dus ook als je even de tijd wilt nemen om te relaxen of een goed boek wil lezen, hoef je zelfs je kamer niet uit. Diverse van de types villa’s hebben en privé zwembad. Maar als je dan toch je kamer uitgaat kan je natuurlijk baantjes gaan trekken in het gigantische zwembad.

Wandelen doe je in de weelderige tuinen of een wandeling aan het strand. Maar je kan er ook met je gezin verblijven. Het hotel is zeker kindvriendelijk met een aangepast programma voor hen. Mijn advies als je voor dit hotel kiest. Ga voor een villa met privé zwembad. Er is immers niets op tegen om te kiezen voor een comfortabel en luxueus verblijf.