Kumarakom Lake Resort

Ik moet zeggen, op basis van de foto’s die ik al gezien had vond ik het Kumarakom Lake Resort er bijzonder idyllisch uitzien. Maar uit ervaring vind ik het belangrijk om er zelf op bezoek te gaan want zo kan ik écht te weten komen welke atmosfeer je kan verwachten tijdens je verblijf.

Maar zonder meer kan ik bevestigen dat het resort voldoet aan alle verwachtingen en meer zelfs. Het Kumarakom Lake Resort, is een luxe resort dat gebouwd werd in de traditionele Kerala-stijl. Vanaf het moment dat je de lobby binnenkomt kan je er genieten van het prachtige uitzicht. Het hotel is omgeven door water overal waar je kijkt.

Het hotel ligt aan het Vembanad Lake. De eindeloze uitzichten zijn magnifiek. Je kan er zeker voor kiezen om wat tijd door te brengen in de infinity pool met uitzicht over het Vembanad Lake. Verken het meer tijdens een cruise bij zonsondergang of geniet er van een deugddoende massage.

Dineer in het visrestaurant of drink een kopje thee met wat lokale snacks. De mogelijkheden zijn legio en de ligging is super. Dit is absoluut een van de beste luxe hotels in Kerala, gelegen op een magische plek. Mijn persoonlijk advies na het zien van dit hotel? Ga voor de villa met zwembad als je ervoor kiest om hier te blijven.